обратно към блога
инвестиция в естетичен център

Клиентите са
наши приятели

инвестиция в естетичен център

Четириетажна сграда, паметник на културата. Клуб за приятели, в който всички се чувстват част от общество, обединено от обща страст – красотата! Шампанско, смях и приятни сбирки. Няколко часа, в които променяш облика, самочувствието си и ритъма си на живот. Това е, на кратко, концепията на най-новия център за красота в София – Amber Beauty Club.

Отворил врати само преди няклоко месеца, центърът разполага с иновативна апаратура и ясна концепция. По темата за бизнеса в бюти индустрията в България поговорихме с мениджъра на Amber Beauty Club – Грета Желева.

Разговор с
Грета Желева

Г-жо Желева, идвате от друг бизнес. Защо решихте да инвестирате в бюти индустията?

Красотата е вечно вдъхновение, а и провокацията да се излезе на пазара на бюти индустрията в България, в която има толкова голямо разнообразие на центрове и професионалисти, е голямо. Казват, че човек е голям, колкото са големи мечтите му, затова с моя екип избрахме да заложим на голямата си мечта и се радваме, че досега работи добре.

Концепцията

Концепцията на Amber Beauty Club е много интересна и иновативна. Разкажете ни повече за нея. Защо „клуб“?

Защото клиентите са ни приятели и това е важна основа за добрата комуникация и в двете посоки. Живеем във времена на тотална алиенация, която видимо променя здравината и стойността както на личните, така и на професионалните връзки. Заложихме на концепцията Amber Beauty Club, защото основната ни идея беше тук клиентът да се чувства част от едно специално общество, което споделя общата си страст – красотата и младостта. Щастлива съм, че концепцията проработи и клиентите ни вече посещават Amber Beauty Club не само, за да опитат една или друга процедура, в зависимост от нуждите си, но се изкушават и от останалите ни предложения – масажи, прически, маникюр и педикюр. Така, само с едно посещение при нас, в рамките на няколко часа, те променят визията, настроението и ритъма си на живот.

Каква е добавената стойност на Вашия бизнес?

Усещането, че споделяме общата си страст към живота. С екипа ми започнахме работа и върху една интересна стратегия – организирането на събития, около които да гравитират хората, които се припознават в ценностите ни – изкуството на живота, красотата и вечната младост. Още със старта на клуба, организирахме представянето на една капсулирана модна колекция, с кодово име Капри, която добави много аромат и вкус на море и лято. Последваха серия от планирани събития, организирани само за нашите клиенти, приятели и почитатели, благодарение на които усещането за принадлежност към едно общество и един клуб се затвърди. Предстоят още много такива до края на годината и обещавам те да продължат да работят активно в тази посока.

Кой е Вашият таргет клиенти и защо се насочихте именно към него?

Хората, които обичат живота и най-ценните му съставки. Онези, които са намерили добрия баланс със себе си и го поддържат постоянно.

Инвестирахте в скъпа апаратура. Колко е важна апаратурата за този тип бизнес?

Концепцията на Amber Beauty Club стъпва на няколко основни компонента – най-добрата апаратура, екип от топ професионалистите в тази сфера и специално място, на което хората да се чувстват прекрасно. Смея да твърдя, че успяхме да съчетаем тези три елемента и получаваме много добри отзиви от клиентите си.

С екипа ми следим появата на всеки нов апарат на сцената на световната бюти индустрия и отзивите след това, за да преценим дали е подходяща за процедурите и терапиите, които се предлагат при нас.

Инвестирахте във VelaShape III – защо именно този апарат за тяло избрахте?

Защото е най-доброто, с което разполага индустрията в този момент, в борбата срещу целулита. Новата неинвазивна терапия, която постига максимални резултати, благодарение на комбинираната формула на действие – контур на тялото и ефикасно ограничаване на целулита е сред най-предпочитаните процедури в Amber Beauty Club. Интересното в случая е, че освен подобряването на лимфодренажа, апаратът предизвиква разбиване и намаляване на мастните натрупвания и стимулира появата на нов колаген за стягане на кожата.

Какво мислят клиентите Ви за VelaShape III?

Обратната връзка е много важна за нас и засега отзивите са много добри. Ефектът на терапията започва да се забелязва след 3-4 процедура и е наистина забележителен. Клиентите ни са категорични, че са намалили размера на дрехите си, а това ги кара да се чувстват в топ форма за есенно-зимния сезон.

Как виждате развитието на бюти пазара в България?

Надявам се, че ще задържи топ нивото, което не отстъпва по нищо на бюти индустрията по света. Както и, че ще се работи активно в налагането на екологично чисти продукти, защото това е тенденцията, която трябва да налагаме и следваме всички.

Как виждате Amber Beauty Club след 5 години?

Като специално място за споделяне и случване на красиви събития, защото вярвам, че за всичките ни клиенти животът е едно голямо приключение, в което всички трябва да покажем най-добрата версия на самите себе си. А това изисква отдаденост, грижи, постоянство и постоянен апетит към новостите, постоянните находки в една или друга посока.

Следваща статия

ИСКАТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ОЩЕ СТАТИИ?
Запишете се за нашия бюлетин!

Пишете ни