Frax Pro – неаблативен лазер за лице и тяло

Лазер за лице Ydun е неаблативна лазерна технология за ефективно намаляване на бръчки, белези, стрии и други несъвършенства по лицето и тялото.
Лазерът работи с 1550 nm и 1940 nm дължина на вълната. 1550 nm  прониква на уникална дълбочина в кожата – 1-2 мм. Това позволява третиране на дълбоките слоеве на кожата и води до стимулиране на естественото възпроизводство на колаген и еластин без да се наранява епидермиса (повърхността на кожата). Апаратът разполага и с накрайник – 1940 nm за третиране на повърхностния рогов слой на кожата с цел лазерен пилинг.

Поискай оферта за апарата
апарат FraxPro
апликатор FraxPro
накрайник FraxPro

Предимствата на лазер за лице Frax Pro  пред други подобни

Най-голямото предимство на Frax Pro е неговата безопасност и кратък възстановителен период. С него може да се работи дори през лятото. Лазерът третира дълбоките и повърхностни слоеве на кожата. Лазерните импулси на устройството предизвикват коагулация на белтък, което води до увреждане на дълбоките слоеве на кожата. След това организмът предприема действия по възстановяване на тъканта.

Апарат за изглаждане на бръчки

Лазерът за лице YDun/Frax Pro стимулира възпроизводството на колаген в кожата, като по този начин се подобрява еластичността на кожата, подмладявайки се по естествен път. Уредът успешно изглажда бръчки и фини линии. Другото голямо предимство на лазера е сравнително краткия възстановителен период. Пациентите могат да се върнат към обичайния си ритъм веднага след процедурата. Не се изисква престой в болница.

Лифтинг ефект и подмладяване с неинвазивния Frax Pro

Ydun/Frax Pro е напълно безопасен лазер. Рискът от пигментации при него е сведен до минимум. С него могат да работят както медицински лица, така и козметици. Резултатът е подмладена и освежена кожа още след първата процедура. Ефектът от нея се разгръща няколко месеца. Ydun/Frax Pro може да се използва и за уголемяване и възстановяване на тъканта на устните. След няколко процедури устните стават пухкави и сочни, както след поставяне на филър. Той е много ефективен при третиране на стари бели стрии по тялото. Те са предизвикателство за повечето апарати, но това устройство се справя с тях само след 1-2 процедури.

Лазерът е много ефективен и при третиране на бръчки и фини линии по лицето. С него лесно се заличават белези от акне. Стегнатата кожа, лифтинг ефектът и подмладяването са видими още след първата процедура.

Видео за апарата FraxPro

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Апликатор 1550

Апликатор 1940

Накрайник на апарата FraxPro 1550 виж повече
Накрайник на апарата FraxPro 1940 виж повече

технологията

Лазерният лъч на YDun е с дължина на вълната 1550 nmи 1940 nm. Той се абсорбира от водата в тъканите, като предизвиква коагулация на белтък в клетките. По този начин наранява дълбоките слоеве на кожата и стимулира естественото им възпроизводство, докато повърхността на кожата остава непокътната. Рискът от пигментации е минимален, затова с лазера може да се работи съвсем спокойно дори през летните месеци. Фракционният лазер Frax Pro ефективно намалява бръчки, белези и стрии.

Технологията е изключително ефективна при третиране на бели (стари) стрии, като възстановителният период на тялото е в рамките на 1-2 дни. 1550 nm е най-добрата дължина на вълната за третирате на стари стрии. За успешното третиране на бели стрии е необходимо дълбоко проникване – до 2 мм, каквото може да се постигне с Ydun.

Предимства

 • Неаблативна процедура
 • Стимулира естественото възпроизводство на колаген
 • Кратък или почти никакъв възстановителен период
 • Минимален риск от пигментации
 • Възможност за работа целогодишно
 • Лесна за управление система
 • Пълна безопасност за терапевта и пациента
 • Няма консуматив

Индикации

 • Бели стари стрии
 • Бръчки и фини линии
 • Белези от акне
 • Постоперативни белези
 • Третиране на меки тъкани – уголемяване на устни и възстановяване на тъканта на устните

Клинични резултати

Резултати след процедура с Frax 1550. Снимките не са обработвани. Резултатите могат да варират при различните пациенти.

Преди процедура с FraxProСлед процедура с FraxPro

Снимка: д-р Виктор Рос, САЩ.

Преди процедура с FraxProСлед процедура с FraxPro

Снимка: д-р Коника Шалън, САЩ

Frax ProFrax Pro after

Снимка: Д-р Ercin Ozunturk

FraxFrax lip rejuvenation

Снимка: Jens Petersen

ТЕХНИЧЕСКИ
СПЕЦИФИКАЦИИ

виж Още данни
НакрайникFrax 1550
Дължина на вълната1550 nm
Енергиен поток5-100 mJ
Продължителност на импулса1-20 ms
Ширина на сканирана площ4-12 mm
Охлаждане на кожатаSoftCool интегрирано охлаждащо устройство
Целеви лъч650 nm
Кабел3.2 м
Размери17” x 16.5” x 42” (43 cm x 42 cm x 107 cm)
Тегло53 lbs (24 kg)
Електричество100-240 VAC
Честота50/60 Hz

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни