ULTRApulse® Alpha – несравнимият пулсов CO2 лазер

ULTRApulse® Alpha е мощна C02 лазерна платформа за рисърфейсинг на кожата на лицето. Апаратът покрива множество индикации в практиката на дермаотолози и пластични хирурзи.
Ефективността на ULTRApulse® Alpha е несравнима. Той е единствения на пазара в световен мащаб супер-пулсов лазер за ремоделиране и подмладяване на кожата.
ULTRApulse® Alpha разполага с 11 режима на работа и интуитивен интерфейс. Това негово предимство го прави подходящ за третиране на над 30 индикации в практиката както на дерматолозите, така и на пластичните хирурзи.

Поискай оферта за апарата

Единственият супер-пулсов лазер с перфектно съотношение между аблация и коагулация

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

ULTRApulse® Alpha – изключително съотношение аблация/коагулация

Когато дълбочината на аблация е еднаква, повече енергия означава повече излишна топлина в тъканта. Технологията SuperPulseTM позволява дълбокo проникване с ниска енергия. Това намалява дискомфорта на пациента, времето за престой и термичното увреждане. ULTRApulse® Alpha също позволява къси импулси, което допълнително повишава комфорта на пациента.

 

Какво прави ULTRApulse® Alpha различен от останалите CO2 лазери на пазара?

ULTRApulse® Alpha е мощен, дава много възможности и е лесен за работа. Той е единственият истински супер-пулсов лазер с перфектно съотношение между аблация и коагулация. Едно от най-големите му предимства е, че достига желаната дълбочина на проникване в кожата само с един импулс. Ефективе е дори при повърхностни процедури на кожата. Разполага с 2 скенера, множество накрайници и 11 режима на работа. Всичко това прави ULTRApulse® Alpha изгодна инвестиция за всяка клиника, която предлага на своите пациенти ефективни и бързи решения на техните кожни проблеми, без дълъг възстановителен период.

 

Индикации

Апаратът третира над 30 индикации и е подходящ за практиката както на дерматолози, така и на пластични хирурзи.  Индикациите на ULTRApulse® Alpha са в две посоки – медицински и естетични.

Медицински индикации:

 • Кератози
 • Белези от хирургическа намеса
 • Рани
 • Ринофима
 • Премахване на бенки
 • Премахване на доброкачествени образувания

Естетични индикации:

 • Премахване на бръчки
 • Заличаване на белези от акне
 • Дисхромия
 • Сирингома
 • Стрии
 • Блефаропластика

СКЕНЕРИ
НАКРАЙНИЦИ 

ULTRApulse® Alpha разполага с два 2 скенера, които предоставят много възможности на лекарите да третират множество кожни проблеми.

 • UltraScan™ CPG (Computerized Pattern Generator)
 • Микроскенер
 • Focused Incisional 0.2 & Collimated TrueSpot 2.0 mm

 

 • виж повече
 • виж повече
 • виж повече

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и зависят от анатомията на пациента. Снимките не са обработвани.

Технически
спецификации

виж Още данни
Дължина на вълната:10,600 nm
Вид лазер:UP and CW
Външна мощност:60 W
Пикова мощност: 240 W
Размер на спота:0.12 mm DeepFX™ Microscanner; 1.3 mm UltraScan™ CPG Scanner; 2.0 mm
TrueSpot™ Handpiece; 0.2-1 mm Incisional Handpiece
Размер на сканиране:Hex. 16 mm
Дълбочина на аблация:До 4 mm
Плътност на сканиране:фракционен: 1-100%, пълна аблация: >100%
Насочващ лъч: 5 mW червен диоден лазер, 635 nm, регулируем интензитет

Подвижно рамо:
Балансирано рамо с обсег 240 см (94,5 инча), въртене на 360°
Охлаждане: Самостоятелен, затворен цикъл
Изисквания за електрическата мрежа:100 – 240 VAC, 16 A max., 50/60 Hz
Тегло: 135 кг
Размери:44 cm x 65 cm x 100-195 cm

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни