КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА
MORPHEUS8?

Апаратът Morpheus8 се използва от специалисти в естетични центрове и е най-новата платформа, създадена от InMode. Morpheus8 е минимално инвазивно модулно RF фракционно решение за субдермално реконструиране на мастната тъкан на цялото тяло. Неговото най-голямо предимство: платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

Поискай оферта за апарата
апарат Morpheus8
апликатор Morpheus8
апликатор Morpheus8
апликатор Morpheus8

КАК РАБОТИ АПАРАТ
MORPHEUS8?

Апаратът Morpheus8 – първото и единствено устройство за фракциониране

Проектиран е да извършва процедури за епидермален ресърфейсинг и подкожно ремоделиране на мастната тъкан. Апаратът Morpheus8 е първото и единствено устройство за фракциониране, което може да ремоделира цялото лице и тяло, да заличи признаците на застаряване и да стегне отпуснатата кожа. Тройното му действие, чрез субнекротично нагряване в съчетание с коагулация и аблация на мазнините и съединителната тъкан, води до подобряване на неравностите по повърхността на кожата,стягане и подобряване на тонуса й. Също така третира успешно фини линии, бръчки, вдлъбнати белези, давайки цялостно фракционално оформяне и стягане на лице и тяло.

Професионален уред за фракционен радиочестотен лифтинг

Пациентите по света са изключително доволни от процедурата с Morpheus8. Като предимства те изтъкват краткия възстановителен период, минималния дискомфорт по време на процедурата, както и естествените резултати, които идват доста бързо във времето. Повечето пациенти забелязват положителна промяна в кожата си около 15 дни след процедурата. Резултатите се разгръщат във времето и са видими месеци след извършената терапия с апарат Morpheus8. Необходими са поне 3 процедури на една и съща зона за оптимални резултати.

Видео Morpheus8

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ

Апаратът Morpheus8 разполага с широка гама от конфигурации на накрайници, които са предназначени за третиране и ремоделиране на лицето и тялото.

апликатор inmode Morpheus8 виж повече
апликатор inmode виж повече

ДЪЛБОЧИНА НА
ПРОНИКВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА

Всяка от капачките, предназначена за съответния апликатор, е проектирана с цел достигане до различна дълбочина на проникване в кожата. Платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

ПРЕДИМСТВА:

 • Извършва дълбоко и безопасно фракционирано третиране на зоната чрез програмируемо проникване от 1-4 мм, в зависимост от използваната канюла
 • Автоматично настройва дълбочината на проникване според зоната за третиране
 • Иглите са с полимерно покритие, което предотвратява термичното увреждане на епидермиса
 • Безопасно третира кожа тип VI с малък риск от PIH
 • Накрайникът е за еднократна употреба, като по този начин се предотвратява замърсяване
 • Усъвършенстваната решетъчна конструкция създава равномерен ефект в зоната на третиране

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ:

 • Ръце
 • Колене
 • Лице (включително околоочна зона, чело, шия, брадичка, назолабиални гънки, бузи)
 • Гръб
 • Седалище
 • Бедра
 • Корем
 • Гърди (мъжки и женски). Може да стяга бюст, както и да третира стрии по бюста.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Резултати с платформата Morphues8.

Преди процедура с Morpheus8_След процедура с Morpheus8_

Преди и след при подмладяване на долен клепач. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с Morpheus8След процедура с Morpheus8

Преди и след на белези от акне. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с Morpheus8След процедура с Morpheus8

Преди и след при подмладяване на тяло. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с Morpheus8След процедура с Morpheus8

Преди и след при редуциране на мазнини от корема. Снимките не са обработвани.

ТЕХНИЧЕСКА
ИНФОРМАЦИЯ

виж Още данни
Брой микро игли12, 24, 40 с полимерно покритие (с изключение на дисталните 0,5 мм).
Режими на работаЦикличен – всяка пулсова игла се навлиза навътре и се издърпва навън.
Фиксиран – иглите остават изпъкнали и RF импулсите се доставят с предварително определена скорост на повторение в определената зона, докато не се освободи педалът за контролиране въздействието на апарата.
ИндикаториLED лента на апликатора показва дълбочина на пенетрация.
ПроникванеРешетката за връщане на електрод симетрично всяка игла за равномерен термичен профил. Автоматична синхронизация между проникването на игли и RF доставяната енергия.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни