Неподражаемият Hydrafacial Syndeo

Hydrafacial Syndeo е най-новото поколение апарат за извършване на популярната процедура за лице и тяло  – Hydrafacial. Новият апарат  се характеризира с лесна употреба, персонализация и свързаност. Новият апарат подобрява всеки аспект на терапията с Hydrafacial, като Ви дава много повече възможности да предоставите на Вашите клиенти  персонализирано изживяване чрез персонализирани терапии. Syndeo е проектиран така, че работата с него да се извършва по-лесно и по-интуитивно.

В сравнение с Hydrafacial Elite, апаратът Hydrafacial Syndeo е с по-елегантен дизайн и е снабден с много нови функции.

Най-важното: той е неподражаем, защото дизайнът и технологията му са защитети с патенти в над 60 страни по света, включително в България.

Какво е новото в
Hydrafacial Syndeo виж по-долу:

Поискай оферта за апарата
Syndeo
дюза Hydrafacial
дюза Hydrafacial
дюза Hydrafacial

Какво ново има в
Hydrafacial Syndeo?

 

 • Управлява се с жестове, което намалява необходимостта повърхността да се докосва с ръце
 • Автоматичен избор на серум за по-ефективно използване на консумативите
 • Автоматично изключване за изплакване
 • Възможност за свързване към Wi-Fi
 • Платформа с облачен софтуер
 • Вградена картотека с досиета на пациентите
 • Защита срещу фалшиви консумативи
 • Четец за консумативите в количката и колектора
 • Светлинна терапия със светодиоди, прилагана чрез апарата LightStim Elipsa, с функция „свободни ръце“
 • Компактен съд „Gunkie” с вградено осветление и увеличително стъкло
 • Интегрирана терапия Perk
 • Интелигентни инструкции и напомняния
 • Оптимизиран и опростен потребителски интерфейс на български език
 • Вътрешно осветление със 7 цвята
 • Възможности за увеличаване на приходите чрез предлагане на допълнителни терапии с нови бустери

Какво представлява професионалният апарат за почистване на лице Hydrafacial Syndeo?

Апаратът за дълбоко почистване на лице и тяло  Hydrafacial Syndeo е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане кожата на лицето. Hydrafacial Syndeo е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето и  тялото. Тя помага за заличаване на бръчки и фини линии, акне, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния.

Мога ли да използвам старите бустери и продукти за пилинг?

Да. Можете да използвате старите бустери и продукти за пилинг с Hydrafacial Syndeo. Когато се подготвяте за терапия, на екрана за преглед преди започване на терапия, изберете EDIT PERSONALISATION (РЕДАКТИРАНЕ НА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА), за да изберете ръчно продукта за пилинг и бустера(-ите), които ще използвате по време на терапията.

Новите флакони със същия размер ли са?

Всички флакони са със същия размер както предишните флакони, с изключение на флакона „Device Rinse” (Изплакване на системата). Флаконът „Device Rinse” (Изплакване на системата) вече е със същия размер като всички останали флакони с разтвори (236 ml). Пакетите вече са променени и включват два флакона за изплакване на системата „Device Rinse” с общ обем 472 ml.

Какво означават деленията на съда за отпадъци „Gunkie”?

Делението с надпис „You’re Glowing” („Вие сияете”) на съда „Gunkie” се равнява на 40 ml. Когато се стремите да постигнете разходна ефективност за разтворите, 30-40 ml е добро количество. Не забравяйте да покажете на клиента отстраненото омазняване, мъртва кожа и другите замърсявания, които сте отстранили, в съда „Gunkie”.

Може ли да се сменя батерията за осветлението на съда „Gunkie”?

Батериите за осветлението на съда „Gunkie” могат да бъдат заменени с 2 батерии CR123, предназначени да издържат дълго време. Те могат да бъдат закупени от търговци на дребно, например Amazon.
Капакът на батерията е затворен плътно. Завъртете обратно на часовниковата стрелка (на 45 градуса), за да го отворите.

 

Hydrafacial Syndeo Cover

За информация отностно цените
Попитай наш бизнес консултант

Попитай за цената

VORTEX-FUSION ТЕХНОЛОГИЯ

Това, което отличава Hydrafacial™ Syndeo от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. Hydrafacial Syndeo използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата.

Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на Hydrafacial Syndeo. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, чрез което лесно се отстраняват замърсявания. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

дюза Hydrafacialдюза Hydrafacial

ПАТЕНТОВНИ ДЮЗИ HYDROPEEL

 • синя дюза Hydrafacial

  СИНЯ ДЮЗА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ЕКСФОЛИАЦИЯ

 • дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL SYNDEO СИНЬО ЗЕЛЕНА ДЮЗА ЗА ЕКСТРАКЦИЯ

 • прозрачна дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL SYNDEO ПРОЗРАЧНА ДЮЗА ЗА VORTEX ТЕХНОЛОГИЯ

 • лилава дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL SYNDEO ЛИЛАВА ДЮЗА ЗА ЕКФОЛИАЦИЯ

 • дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL SYNDEO ОРАНЖЕВА ДЮЗА ЗА ЕКСФОЛИАЦИЯ

 • Дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL SYNDEO СИНЯ ДЮЗА ЗА ТЯЛО

 • Syndeo wet diamond

  HYDRAFACIAL SYNDEO WET DIAMOND ДЮЗА ЗА ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМААБРАЗИО

ЕДНА ПРОЦЕДУРА – ТРИ СТЪПКИ
+ СУПЕР СЕРУМИ

Стъпка 1
пиктограма Hydrafacial

ПОЧИСТВАНЕ + ПИЛИНГ

Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова и здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждане на фините линии.
Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата.

GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Ексфолира кожата и има ефект на нежен и щадящ пилинг, без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.
Съставки: Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%.

Стъпка 2
пиктограма Hydrafacial

ЕКСТРАКЦИЯ + ХИДРАТИРАНЕ

Серумът Beta-HD Clear помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани по-лесно от порите.

Супер серумът Beta-HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите на лицето.
Съставки: Супер серумът съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира кожата и салицилова киселина за контрол на себума.

Стъпка 3
пиктограма Hydrafacial

ПРЕВЕНЦИЯ + ЗАЩИТА

Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.

DermaBuilder пептиден комплекс
Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки.

Britenol коректор за петна
Съставки: Екстракт от мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и Витамин С.

Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.
Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, конски кестен и арника.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсини от кожата. Премахването им е важно за кожата, като по този начин тя придобива естествено здрав и сияещ вид.

Области, подходящи за третиране:

 • Лице (33% от лимфната система се намира в лицето)
 • Ръце
 • Крака
 • Корем
 • Гръб

LED СВЕТЛИНИ

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия към кожата с терапевтична цел. LED светлините са отлична завършваща стъпка на терапиите с Hydrafacial.

Червени LED светлини:

 • 12 червени светодиода (дължина на вълната: 620-630 нанометра).
 • 12 инфрачервени лампи (дължина на вълната: 800-900 нанометра).
 • Гръб

Сини LED светлини:

 • Унищожава p. acne bacteria – бактерия, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне.
Syhdeo Hydrafacial Led

ТЕРАПИИ ЗА ЦЯЛО ТЯЛО

Hydrafacial Syndeo не предоставя само процедури за лице. Апаратът е снабден със спецалина, по-голяма дюза за екфолиация, почистване и хидратация на кожата на цялото тяло. Терапите са подходящи при акне и петна по гърба, седалището, ръцете.

Hydrafacial Syndeo терапия за тяло

ТЕРАПИЯ ЗА КОСА И СКАЛП

Hydrafacial Keravive е терапия за почистване и хидратация на скалпа със специален серум – Keravive. Той съдържа пептиди (включва комбинацията от полипептиди, които са растежни фактори, и протеини), които обогатяват корените на косата и спомагат за намаляване на косопада.

Hydrafacial Keravive

ТЕРАПИИ ЗА УСТНИ И ОКОЛООЧЕН КОНТУР

С Hydrafacial Syndeo могат да се правят процедури за свежи, пухкави и хидратирани устни. При тази терапия се използва специален серум – Perk Lip. Той съдържа екстракт от мента, екстракт от божур и екстракт от листа на алое вера. С Hydrafacial Syndeo могат да се правят процедури за подобряване на деликатната кожа около очите. Бръчките, тип пачи крак, видимо се изглаждат. Погледът става по-свеж и младежки.  Терапията се извършва със специален серум – Perk Eye. Той съдържа екстаркт от цветовете на арника и конски кестен.

 

Hydrafacial Syndeo апарат за почистване на лице

JLO BEAUTY ТЕРАПИЯ

Hydrafacial си партнира с кометичиня бранд на Дженифър Лопес. Така се ражда бустерът JLo Beauty by Hydrafacial. Той стяга, избелва и хидратира кожата, оставяйки я здрава и блестяща, както никога досега. Сред съставките му са ниацинамид, който изглажда, овлажнява и осигурява защитни свойства срещу факторите на околната среда с цел здрава и сияйна кожа. Бустерът съдържа патентован Hydracomplex, както и любимата съставка на Дженифър – екстракт от маслинови листа. Те помагат за забавяне на стареенето, като подхранват и хидратират кожата.

Jlo Beauty Booster Hydrafacial Syndeo

Терапия Hydrafacial Regen Gf Booster

Hydrafacial Regen Gf Booster e предназначен да стимулира производството на колаген и еластин. Спомага за намаляване на фините линии и бръчки, успявайки да премахне токсините и дразнителите. Ефектът след терапията е видимо подмладена и сияйна кожа.

Syndeo Regen booster

Терапия Wet Diamond

Wet Diamond е най-мощната дюза на Hydrafacial Syndeo, с коята се извършва диамантено микродермаабразио в комбинация със супер серумите на Hydrafacial. Резултатът е почистена, ексфолирана, подхранена кожа, която изглежда видимо по-здрава и свежа.

Wet Diamond

ПРОДУКТИ ЗА
ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Разтвор Active-4 за Hydrafacial Syndeo

ACTIV - 4™

виж още
Разтвор Beta HD за Hydrafacial Syndeo

BETA-HD™ CLEAR

виж още
Разтвор Antiox за Hydrafacial Syndeo

ANTIOX+™

виж още
Разтвор Rinseaway за Hydrafacial Syndeo

RINSEAWAY™

виж още
JLo booster

JLO BEAUTY BOOSTER

виж още
OMOROVICZA BOOSTER

OMOROVICZA

виж още
Серум Glysal Hydrafacial

GLYSAL™ PREP

виж още
Серум Dermabuilder Hydrafacial

DERMABUILDER™

виж още
Серум Britenol

BRITENOL™

виж още
серум NASSIF Hydrafacial

NASSIF MD™

виж още
Серум Keravive Hydrafacial

KERAVIVE™

виж още
серум Protect Plus Hydrafacial

PROTEC PLUS

виж още
серум CHRONO-PEPTIDE Hydrafacial

CHRONO-PEPTIDE

виж още

Домашна грижа

Домашна грижа Hydrafacial

Система за защита с Protec Plus Booster

Домашна грижа Hydrafacial

Chrono Peptide Booster

КЛИНИЧНИ
РЕЗУЛТАТИ

Вижте резултатите, които можете да постигнете с Hydrafacial Syndeo.

 • 0 % ИЗГЛАЖДАНЕ
  НА БРЪЧКИ
 • 0 % РЕДУЦИРАНЕ НА ПЕТНА И
  ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА
 • 0 % ПО-ГЛАДКА, ПО-МЕКА,
  ПО-БЛЕСТЯЩА И
  ПО-МЛАДЕЖКА КОЖА
Hydrafacial Syndeo след
Before SyndeoBefore Syndeo

ТЕХНИЧЕСКА
ИНФОРМАЦИЯ

виж Още данни
Размери на апарата:117см x 50,8 см x 45,8 см (Д х Ш х В)
Тегло на апарата:30 кг.
Електрическа част:220 –240 VAC, 50/60Hz, nominal 2A, 8A max

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

Имате още въпроси?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни