Neograft за присаждане на коса – апарат с 95% успеваемост!

NeoGraft за присаждане на коса е единственият апарат на пазара, който клинично доказано дава над 95% успеваемост на процедурата. Резултатите със NeoGraft идват след 6 до 12 месеца и са последователни. Присадената коса е жива, расте и може да се подстригва. Пациентите са изключително доволни. При повечето пациенти се налага процедурата да бъде извършена един път, но има и такива, при които са необходими две или три процедури, за да се постигне оптимален ефект.

NeoGraft е разработен от лекари, медицински учени и инженери. NeoGraft позволява на специалистите, които работят с него да извършват ефективно, безопасно и бързо процедури за трансплантиране на коса, като същевременно осигуряват естествени и постоянни резултати.

Поискай оферта за апарата
апарат NeoGraft

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА
АПАРАТЪТ NEOGRAFT?

NeoGraft е революционна апаратна технология за присаждане на коса. Той представлява минимално инвазивно устройство за трансплантация на коса при мъже и жени. Задоволеността на пациентите от процедурата е над 95%, според авторитетният сайт Realself.com. Апаратът комбинира FUE технология с уникална имплантираща технология. Това прави процедурата супер ефективна, по-малко изморителна за лекаря и несравнимо бърза. Рискът от унищожаване на присадки е минимален.

Извадените космени фоликули се съхраняват в два специални стерилни контейнера, които се намират на накрайниците. Средата е затворена и влажна, до момента на присаждането. Това прави възможно реимплантирането на присадките веднага след като се съберат минимум 50 графта.

Присадките могат да се реимплантират с помощта на два накрайника едновременно, което прави процедурата несравнимо бърза.

NeoGraft е иновативно устройство, което много улеснява работата на лекаря по време на присаждането на коса. Особено, когато става дума за големи зони за трансплантиране с над 2500 графта. С NeoGraft за присаждане на коса лекарят може много по-бързо, прецизно и лесно да извърши процедурата, дори при много големи зони. Апаратът пести време, което е и най-ценното му качество. Ако средно една процедура по присаждане на коса отнема около 10 часа, то с този апарат тя може да бъде извършена за по-малко от 6 часа. Това пести време както на лекаря, така и на пациента.

видео NeoGraft

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

NeoGraft работи по метода FUE за извличане и присаждане на космени фолукили, като го автоматизира. Значителното предимство на FUE метода е липсата на линеен белег. Малките донорни зони, които обикновено се намират на тила, се затварят с 50% по размер в рамките на 24 часа и

могат да бъдат напълно неоткриваеми в рамките на седмици, в зависимост от качеството на косата в донорната област. Когато косата около зоната достигне определена дължина (приблизително 8 мм), белегът се заличава и видът става напълно естествен.

технология NeoGraft

NeoGraft трансплантация на коса резултати

технология NeoGraft

NeoGraft присаждане на коса резултат след 2 дни

технология NeoGraft

NeoGraft присаждане на коса - след 14 дни

МЕТОДЪТ НА NEOGRAFT

При метода на NeoGraft технологията е усъвършенствана и щадяща. Тя използва имплантиращ накрайник, който подпомага въздушното налягане. Този метод съчетава скорост, прецизност и нежност. Присадките се поставят на гърба на ръката на лекаря. Той приближава имплантационния накрайник близо до присадката и натиска педала. Вакуумът засмуква присадката в наконечника. След това накрайникът се вкарва в предварително направен отвор в зоната за присаждане на коса и с друг педал се прилага положително налягане. Благодарение на него присадката се позиционира в отвора.

ДРУГИТЕ МЕТОДИ

С мануалиния, роботизирания или механичния метод FUE за екстракция на космения фоликул, ударът с накрайника трябва да е много прецизен, така че върхът на накрайника да достигне до луковицата на косъма, за да може да бъде извършена екстракция на косъм с издърпване. В противен случай косменият фоликул може да бъде прерязан и да бъде негоден за присаждане.

Старият метод е доста по-травматичен за пациента, бавен и с дълъг възстановителен период. Това го прави все по-малко популярен след лекари и пациенти.

ТЕХНОЛОГИЯТА NEOGRAFT

апарат NeoGraft

Устройството NeoGraft за възстановяване на косата работи на микроскопично ниво, като извлича между 1 и 4 космени фоликула наведнъж от дадена област на главата. Присадките се извличат от зона със здрава коса и „резистентност към оплешивяване“, най-често това е тила при мъжете. След това лекарят имплантира присадките с микро коса в целевите зони за най-естествени и дълготрайни резултати. NeoGraft дава над 95% успеваемост на процедурата. Присадената коса е жива, расте и може да се подстригва.

ПРЕДИМСТВА ЗА ЛЕКАРЯ
И ТЕРАПЕВТА:

 • Автоматично извличане и имплантиране на присадките в реално време с два апликатора едновременно, което прави процедурата несравнимо бърза.
 • Автоматично броене на присадките.
 • Бързо превключване на двата режима – екстракция и имплантиране.
 • Имплантаторът без докосване предпазва луковицата от нараняване.
 • Постоянното засмукване и центрофугиране водят до стандартизирани екстракции, висококачествени присадки и превъзходни резултати за пациентите
 • Разширените IoT технологични възможности подобряват бизнеса и операциите чрез оптимизиране на протоколите за лечение, подобряване на резултатите при пациентите и повишаване на удовлетвореността им. Всичко това увеличава оперативната ефективност и възвръщането на инвестицията.
 • NeoGraft технологията позволява на терапевта да извлича и съхранява косата по-ефикасно от всяка друга технология и то за по-кратко време.

ПРЕДИМСТВА
ЗА ПАЦИЕНТА:

 • Минимално инвазивна процедура
 • Без скалпел и конци
 • Без линеен белег
 • Без бръснене на главата преди процедурата
 • Съвсем лек дискомфорт
 • Драстично намалено времетраене на процедурата
 • Бърз възстановителен период

Екранът на апарата:

 • Интелигентен тъч скрийн
 • Бързо превключване от режим екстракция на режим имплантиране и обратното
 • Двойно съединеното рамо и подобрената ергономичност гарантират по-бърза и по-приятна процедура за пациента и за лекаря
 • Автоклавируемите наконечници предлагат стерилизуеми и рентабилни инструменти
 • Новият контра-ъгъл намалява риска от загуба на течност и предпазва присадките от нараняване, чрез вакуумно уплътнение
 • Накрайникът осигурява повече стандартизирани импланти
 • Имплантаторът без докосване гарантира и минимизира риска от нараняване на луковицата
дисплей на апарата NeoGraft

АПЛИКАТОР
И НАКРАЙИНИК

 • апарат NeoGraft виж повече
статистика NeoGraftстатистика neoGraft

Клинични резултати

NeoGraft е иновативно устройство, което много улеснява работата на лекаря по време на присаждането на коса.

След процедура с апарат NeoGraftСлед процедура с апарат NeoGraft
Преди процедура с апарат NeoGraftСлед процедура с апарат NeoGraft

ТЕХНИЧЕСКА
ИНФОРМАЦИЯ

виж Още данни
Размери на апаратаW40xD40xH100 cm
ТеглоАпарат: 36 кг
Електрическо захранване100 – 240 VAC, 50 – 60 Hz, 100VA
Основен бушонеднофазен, основни фази:
T2AH-250VAC (qty = 2) Size 5 x 20
Скорост на въртене и ъгъла:От 0 до 3000 RPM
Максимално вътрешно налягане:2.5 bars
Налягане на имплантиращия
накрайник:
0 to 2.5 bars
Максимален вакуум800 mbars

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни