Primelase – най-мощният диоден лазер за епилация

Primelase апарат за лазерна епилация е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор – до 4800W. Тя предлага много добра комбинация от дължини на вълните с висока мощност и ултра къса продължителност на импулсите.

Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Primelase произвежда хомогенно нагряване на косъма. Косъмът трансформира светлината на лазера в топлина, като я провежда до луковицата. Тя се нагрява и се пръска.

 

Поискай оферта за апарата
апарат PrimeLase
диоден апликатор PrimeLase

Предимствата на Primelase

Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между него и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Primelase апарат за лазерна епилация, който работи с 810 nm дължина на вълната. Устройството достига максимална мощност от 63J / cm² в 400 милисекунди. Уредът гарантира високи нива на безопасност, рентабилност и ефективност по време на работа с него. Иновативната технология USP (Ultra Short Pulse) позволява на енергията да се преобразува в свръх къси импулси (до 3 ms). Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента. Охлаждането работи при + 5ºC на повърхността на кожата. Primelase е подходящ за естетични центрове с голяма натовареност и високо търсене на процедурата за обезкосмяване.

Той работи много бързо и с него е напълно възможно процедура цели крака да трае около 40 мин., а цяло тялото около 1 час, когато се извършват от опитен терапевт.

Primеlase e:

 • най-мощният диоден лазер на пазара в света – 4800 W (diod)
 • изключително безопасен поради надеждната си охлаждаща система
 • може да се използва безопасно целогодишно, дори през лятото
 • отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми
 • несравним диод по своята бързина и прецизност.

 

Prime Lase cover video

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Иновативната технология USP

диоден лазер PrimeLase

USP технологията е уникална и прави процедурата лазерна епилация с диодния лазер Primelase изключително ефективна. Устройството работи с ултра къси импулси, които успяват да загреят косъма достатъчно бързо, така че той да бъде унищожен. Това повишава ефективността от процедурата многократно.

Лазерът работи с два режима на работа: статичен и динамичен. Те дават по-голяма свобода и удобство на терапевта.

Лазерът работи с технологията USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тя прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Тези импулси достигат оптимална температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата.

Предимството на ултра късият импулс е, че той успява да загрее косъма много бързо, което позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. При дългите импулси това е по-трудно, защото те не успяват достатъчно бързо да загреят косъма.

 

Следователно луковицата не винаги бива унищожена. Бързината на загряване е изключително важна, защото косъмът, както всеки друг предмет, отдава топлината си. И тъй като е малък, това става за изключително кратко време. Този процес се нарича терморелаксационно време. Това е времето, за което косъмът абсорбира и отдава топлина. Проучванията показват, че за 3 ms косъмът абсорбира цялата енергия без да се разпръсква в останалата тъкан. За 20 ms той абсорбира част от енергията и започва да разпръсква друга част от нея в съседните тъкани. За 50 ms косъмът разпръсква топлина в съседните тъкани, докато температурата му бавно се понижава.

 

Статичен режим

Статичният режим позволява бърза работа, като прилага големи количества енергия на изстрел дори и с къси импулси. Максимална ефективност при максимална скорост.

 • При тънки и остатъчни косми
 • Малки зони
 • Повърхности, намиращи се върху кост, в интимната зона, където прецизността е от голямо значение.

Динамичен режим

Единственият динамичен режим на пазара с ултра къси импулси – 3 ms, което осезаемо намалява усещането за болка, но същевременно осигурява максимална ефективност дори при тънки косми още от първа сесия.

 • При тъмни кожи
 • Кожа с тен
 • Силна чувствителност
 • При първа сесия при мъжете. При плътни и тъмни косми.

 

Система за охлаждане

апликатор Prime Lase

Primelase използва системата за охлаждане на епидермиса – “crystal freeze”. Тя автоматично регулира температурата по време на епилация, за да бъде процедурата безопасна и безболезнена за пациента. Позволява охлаждане на зоната между импулсите. Системата поддържа постоянна температура от +5 градуса по Целзий на повърхността на апликатора, независимо от температурата в стаята или от температурата на самата кожа.

 

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ 

Primelase разполага с  най-търсеният апликатор  Diod с 810 nm дължина на вълната.

 • диоден апликатор Prime Lase виж повече

Клинични
резултати

Клинични резултати на лазерна епилация при мъже и жени с лазера Primelase. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани.

PrimeLase преди процедураPrimeLase след процедура
PrimeLase преди процедураPrimeLase след процедура

Технически
спецификации

виж Още данни
Вид машинаДиоден лазер за епилация
Вид лазерПулсиращ диод
Лазерни емисииДиректни чрез кварцова призма
Максимална електрическа пикова мощност10 000 W
Максимална енергия300 J
Оперативен статичен режимСтатичен: 1-2-3 Hz
Оперативен динамичен режимДинамичен: 5-10 Hz
Продължителност на импулса3-400 ms
Програмирани параметриДА
Доставка на енергияЕдинично минаване: 100-240 V
Мрежова честота 50-60 Hz
Нормална мощност2800 W
Максимална мощност3300 W
Максимален интензитет13 А
Гаранция1 година неограничена гаранция
СертификатЕвропейски CE сертификат за качество
КонсумативиНяма
Максимална пикова мощност4800 W
Дължини на вълната810 nm
Размери на спота20×9, 30×9
НасищанеСпоред протокола
ОхлажданеКристална охлаждаща технология
(+5 градуса по Целзий)

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни