Bul Med Cosnult екип

13 години на пазара в България!

Bul Med Consult  е част от международната търговско-консултантска компания Beauty Med Corporation. Тя се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии и инжекционни продукти в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката. Компанията работи на българския, унгарския, словашкия, чешкия, румънския, македонския и молдовския пазар като ексклузивен представител на световните лидери – CANDELA MEDICAL, LUMENIS AESTHETICS, HYDRAFACIAL, INMODE AESTHETICS, SINCLAIR.

Компанията е със седалища в Букурещ, Будапеща, Прага, Скопие, Кишинев. Единствено  в България корпорацията разполага с 3 офиса – в София, Варна и Бургас.

Това е официалното ни представяне.

Бул Мед Консулт офис
Bul Med Cosnult екип

А неофициалното…

Ние сме приятели и надеждни партньори на всички наши клиенти. Помагаме им да растат в бизнеса, чрез разработване на адекватен бизнес модел, маркетингова подкрепа, обучения у нас и в чужбина, годишни бизнес срещи. Продажбата на един апарат е само началото на нашите успешни и дългосрочни отношения с клиентите. Нашите клиенти получават цялостно консултиране по отношение на бизнес модела и пазарната логика на предлагането на процедури със закупения от тях апарат.

Заедно ние сме иноватори и експериментатори, ние сме разработчици, заедно ние сме бъдещето!

НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕКИП
НИЕ СМЕ – СЕМЕЙСТВО!

Търсиш ли надежден партньор за своя бизнес с естетични процедури? Тогава опознай добре хората, които стоят за него.

  • 0 + Бизнес консултации
  • 0 + Профилактики на апарати
  • 0 + Инсталирани апарата

Търсиш ли надежден партньор
за своя бизнес с естетични процедури?

Свържи се с нас