Какво представлява апаратът NuEra Tight?

NuEra Tight e първият в света апарат за персонализирани процедури за извайване на лицето и тялото. Няма двама абсолютно еднакви пациенти. Ето защо универсалният план за извайване на лицето и тялото вече не е подходящ. Необходим е персонален подход към всеки един пациент и неговите анатомични особености.

Новият апарат NuEra Tight, генерация 2020 година, дава възможност за уникален и индивидуален подход при третирането на мастна тъкан, целулит или изглаждане на кожата на всеки отделен пациент. Той е електромедицински апарат, който създава локализирана топлина. Работи с радиочестотни (РЧ) вълни – 470 kHz , 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz. Целта на терапията е повишаване на температурата в тъканите. Индуцираното нагряване на телесните тъкани може да предизвика различни физиологични и терморегулаторни реакции, например: денатурация и обновяване на колагена за постигане на стягане на кожата в случай на отпуснатост на тъканите и стимулиране на фибробластите на подкожно ниво за редукция на целулита.

Технологията FocalRF

Технологията FocalRF, използва 5 различни радиочестоти за определяне на дълбочината на проникване на енергията чрез загряване на отделни слоеве на кожата и тъканите. Апаратът е ненадминат по своята ефективност, защото работи с 250 W монополярна и биполярна радиочестота.

Много възможности за персонализирани процедури

Апаратът NuEra Tight предлага истински персонализирано преживяване за контуриране на тялото. С технологията  FocalRF се  третират подкожните мазнини във всяка област на тялото лесно и ефективно. Можете да изберете повърхностно третиране при 2 MHz, за да премахнете упоритите мастни клетки, или 470 kHz за по-дълбоко нагряване.

За изглаждане на целулита NuEra Tight прилага множество честоти, два терапевтични режима и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан. Също така ремоделира целулита и подобрява на външния вид на издатините и вдлъбнатините.

За стягане на кожата и премахване на бръчки апаратът автоматично повишава и регулира температурата в подкожната тъкан до необходимата степен. Така стимулира колагена и подобрява признаците на отпусната кожа и бръчките. С високи честоти и прецизен контрол на температурата машината стимулира активността на фибробластите и подобрява притока на кръв. Така създава незабавен изглаждащ ефект, който продължава да се подобрява, тъй като в организма се образува нов колаген.

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

NuEra Tight Body

Виж още

NuEra Tight биполярен апликатор

Виж още

NuEra Tight PEN

Виж още

NuLogic – ръчен режим

NuLogic е ръчен режим на работа с апарата. Той утвърждава ново ниво на персонализиране на терапията. Протоколът на  NuLogic комбинира множество параметри в една терапевтична сесия. Терапевтът за първи път има по-голям контрол при третирането на всеки от тъканните слоеве. Той работи с подходящите параметри за всеки състав на тъканта. Режимът е подходящ за работа при множество показания с цел постигане на терапевтична ефективност с по-голямо въздействие.

NuAPIC – автоматичен режим

NuAPIC е автоматичен режим на работа с апарата. Автоматичният контрол на мощността и температурата гарантира, че се поддържа необходимата терапевтична температура по време на цялата процедурата, като така се осигурява по-голяма ефикасност и безопасност.

Технологията FocalRF

Диапазон от 5 честоти – 470 kHz , 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz, за приложение на терапия на различна дълбочина и с различни профили на нагряване. Колкото по-малка е честотата, толкова по-дълбоко е проникването. FocalRF осигурява възможност за третиране на различни тъканни профили, в различни области и при различни показания – така че спектърът от терапии да е подходящ за по-широк кръг от хора.

Клинични резултати

Технически спецификации

Излъчвани честоти от FocalRF (± 1%) 470 kHz, 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz
Изходна енергия (± 10%) 250 W
LCD сензорен екран 15”
Система на свързване Капацитивна
 

Работен режим

Автоматично зададени настройки за терапията, NuLogic и ръчно настройване
Контрол на температурата NuAPIC
Температурен диапазон От 35°C до 45°C ± 1°C
Таймер До 90 минути
Мрежово захранване 100-240 Vac; 50/60 Hz; 350 W
Размери 127 x 55 x 60 cm (В x Ш x Д)
Тегло Тегло 40 Kg
Клас на безопасност Клас I, тип BF
Апликатори За лице, за тяло, биполярен
Възвратни електроди Възвратен електрод за еднократна употреба
 

Електроди с капацитивно покритие

ø 20 mm, ø 30 mm, ø 40 mm,

ø 60 mm, ø 70 mm, ø 80 mm,

ø 100 mm, ø 40 mm с масаж

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button