NuEra Tight – говори езика на доволните клиенти

NuEra Tight e първият в света апарат за персонализирани процедури за извайване на лицето и тялото. Няма двама абсолютно еднакви пациента. Ето защо универсалният план за извайване на лицето и тялото вече не е подходящ. Необходим е персонален подход към всеки един пациент и неговите анатомични особености.

Новият апарат NuEra Tight, генерация 2020 година, дава възможност за уникален и индивидуален подход при третирането на мастна тъкан, целулит или изглаждане на кожата на всеки отделен пациент. Той е електромедицински апарат, който създава локализирана топлина. Работи с радиочестотни (РЧ) вълни – 470 kHz , 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz.

Целта на терапията е повишаване на температурата в тъканите. Индуцираното нагряване на телесните тъкани предизвиква различни физиологични и терморегулаторни реакции. Например, денатурация и обновяване на колагена за стягане на кожата в случай на отпуснатост на тъканите и стимулиране на фибробластите на подкожно ниво за редукция на целулита.

Поискай оферта за апарата
апарат NuEra Tight
апликатор NuEra Tight
накрайник NuEra Tight
апликатор NuEra Tight

Технологията FocalRF.  Нови възможности

Технологията FocalRF, използва 5 различни радиочестоти за определяне на дълбочината на проникване на енергията чрез загряване на отделни слоеве на кожата и тъканите. Апаратът е ненадминат по своята ефективност, защото работи с 250 W монополярна и биполярна радиочестота.

Апаратът NuEra Tight предлага истински персонализирано преживяване за контуриране на тялото, отслабване и стягане. С технологията FocalRF се третират подкожните мазнини във всяка област на тялото лесно и ефективно. Може да изберете повърхностно третиране при 2 MHz, за да премахнете упоритите мастни клетки, или 470 kHz за по-дълбоко нагряване.

Апарат за премахване на целулит

За изглаждане на целулита NuEra Tight прилага множество честоти,

два терапевтични режима и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан. Също така ремоделира целулита и подобрява външния вид на издатините и вдлъбнатините.

При стягане на кожата и премахване на бръчки, апаратът автоматично повишава и регулира температурата в подкожната тъкан до необходимата степен. Така стимулира колагена и подобрява признаците на отпусната кожа и бръчките. С високи честоти и прецизен контрол на температурата машината стимулира активността на фибробластите и подобрява притока на кръв. Така създава незабавен изглаждащ ефект, който продължава да се подобрява, тъй като в организма се образува нов колаген.

видео NuEra Tight

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

Диапазон от 5 честоти – 470 kHz , 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz, за приложение на терапия на различна дълбочина и с различни профили на нагряване. Колкото по-малка е честотата, толкова по-дълбоко е проникването. FocalRF осигурява възможност за третиране на различни тъканни профили, в различни области и при различни показания – така, че спектърът от терапии да е подходящ за по-широк кръг от хора.

Апликаторите, с които работи машината, са снабдени с електроди с различен диаметър – от 20 мм до 100 мм, така че да паснат на всяка зона от тялото на пациента. Монополярната радиочестота разполага със заземяващ електрод. Така процедурите с апарата стават напълно безопасни, като в същото време са много ефективни.

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

NuEra Tight Body

NuEra Tight биполярен апликатор

NuEra Tight PEN

  • апликатор за тяло NuEra Tight виж повече
  • апликатор NuEra Tight виж повече
  • апликатор NuEra Tight виж повече

2 режима на работа

апарат NuEra Tight

За по-голямо удобство на опериращите с машината NuEra Tight производителите са помислили за два режима на работа. Единият е ръчен. При работа с него операторът има пълен контрол над всеки параметър. Спрямо пациента, той може да прецени какви параметри да използва. Процедурата е максимално персонализирана. Вторият режим е автоматичен. Той е подходящ за начинаещи. Улеснява тяхната работа с автоматично зададени настройки.

NuLogic – ръчен режим

NuLogic е ръчен режим на работа, който утвърждава ново ниво на персонализиране на терапията. Протоколът на NuLogic комбинира множество параметри в една терапевтична сесия. Терапевтът за пръви път има по-голям контрол при третиране на отделните тъканни слоеве. Той работи с подходящи параметри за всеки състав на тъканта. Режимът за работа е подходящ при множество показания с цел постигане на по-голямо въздействие и ефективност.

NuAPIC – автоматичен режим

NuAPIC е автоматичен режим на работа с апарата. Автоматичният контрол на мощността и температурата гарантира, че се поддържа необходимата терапевтична температура по време на цялата процедурата, като така се осигурява по-голяма ефикасност и безопасност. Режимът е подходящ за работа при пациенти с по-леки форми на кожни проблеми и от начинаещи терапевти.

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и зависят от анатомията на пациента. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с NuEra TightСлед процедура с NuEra Tight
Преди процедура с NuEra TightСлед процедура с NuEra Tight

Технически
спецификации

виж Още данни
Излъчвани честоти от FocalRF (± 1%)470 kHz, 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz
Изходна енергия (± 10%)250 W
LCD сензорен екран15”
Система на свързванеКапацитивна
Работен режимАвтоматично зададени настройки за терапията, NuLogic и ръчно настройване
Контрол на температуратаNuAPIC
Температурен диапазонОт 35°C до 45°C ± 1°C
ТаймерДо 90 минути
Мрежово захранване100-240 Vac; 50/60 Hz; 350 W
Размери127 x 55 x 60 cm (В x Ш x Д)
ТеглоТегло 40 Kg
Клас на безопасностКлас I, тип BF
АпликаториЗа лице, за тяло, биполярен
Възвратни електроди Възвратен електрод за еднократна употреба
Електроди с капацитивно покритиеø 20 mm, ø 30 mm, ø 40 mm,
ø 60 mm, ø 70 mm, ø 80 mm,
ø 100 mm, ø 40 mm с масаж

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

  • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
  • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
  • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

 

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни