Cooltech Define – най-новата и безопасна криолиполиза

Cooltech Define e нова медицинска апаратура, базирана на иновативна технология за криолиполиза. Уредът работи при – 10 градуса по Целзий за всички големи апликатори. С малките апликатори за двойна брадичка и колене, устройството работи на – 5 градуса по Целзий.

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията за трайно отстраняване на мастни натрупвания чрез апоптоза на адипоцитите. Процесът апоптоза е естествен за организма и представлява програмирано убиване на мастните клетки, предизвикано от замръзване и кристализиране на 4 от 5-те мастни киселини, съставляващи мастната клетка.
Клиничните проучвания показват, че Cooltech Define замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликатора, докато с Cooltech не повече от 70% от мазнините кристализират по време на процедурата. Процедурата е предназначена за оформяне на тялото и намаляване на локални мазнини, но не и за цялостно отслабване. Затова идеалният пациент за тази процедура трябва е с нормално телосложение и тегло.

Поискай оферта за апарата
апарат Cooltech Define
апликатор Cooltech Define
апликатор Cooltech Define
апликатор Cooltech Define

Кои са предимствата на апарат за криолиполиза Cooltech Define?

Професионалният апарат за криолиполиза има редица предимства пред останалите уреди, работещи на принципа на криолиполизата. Той разполага с 9 апликатора, които са подходящи за различни части на тялото. Апаратът за криолиполиза има накрайници, които позволяват да се третират и труднодостъпни части от тялото като двойна брадичка, ръце, колене, паласки, дори твърди бричове. Устройството разполага със специално разработени ръкохватки за твърди бричове. Уредът разполага и с голям апликатор за корем. Всичко това прави Cooltech Define предпочитана машина сред водещите естетични центрове в Европа. Процедурата с този апарат е изключително ефективна. Клинично доказано е, че след първата резултатът е до 30% по-малко мазнини в третираната зона.

Процедурата е напълно безопасна, тъй като машината работи със специално разработени и патентовани предпазни мембрани. Тяхната функция е да предпазят кожата от измръзване и некроза.

Апарат за криолиполиза Cooltech Define разполага също така и с 9 темплейта за правилно определяне големината на третираната зона и точна диагностика на вида мастна тъкан. Това дава голямо предимство на терапевта и минимизира риска от човешка грешка при диагностиката. Апаратът е изключително рентабилен за всеки естетичен център, който желае да задоволи нуждата на своите клиенти да оформят тялото си.

апарат Cooltech Define

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията на Cooltech Define

пиктограма Cooltech Define

Контуриране на цялото тяло само за 2 часа

пиктограма Cooltech Define

70-минутна процедура за резултати 30% по-добри от тези след cooltech

пиктограма апликатори Cooltech Define

4 апликатора могат да работят едновременно

пиктограма Cooltech Define

По-голям процент елиминирани мастни клетки само след 1 процедура

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Cooltech Define разполага с 9 апликатора, които са създадени специално за всяка отделна проблемна зона в тялото. Те са Straight HP, Tight HP, Curved HP, Oval HP, Double HP, Tiny HP, Oval Flat HP, Angled HP, Tiny Curved HP.

 • апликатор Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече
 • апликатор за криолиполиза с Cooltech Define виж повече

Предимствата на Cooltech Define

В една процедура могат да се третират до 4 от следните зони:

 • Гръб
 • Ръце
 • Корем
 • Паласки
 • Двойна брадичка
 • Бричове
 • Вътрешни бедра
 • Външни бедра
 • Седалище
 • Колена

И още предимства:

 • 45-минутна процедура за резултати, сравними с тези след Cooltech.
 • 70-минутна процедура за резултати с 30% по-добри от тези след Cooltech.
 • 4 апликатора могат да работят едновременно за по-равномерни и цялостни резултати в контурирането на тялото.
 • По-голям процент елиминирани мастни клетки само след 1 процедура.
 • Контуриране на цялото тяло само за 2 часа.
 • 9 темплейта за по-прецизна диагностика на мастната тъкан.
 • Патентовани предпазни мембрани – Cool Gel Pad за пълна безопасност на процедурата.

 

Клинични
резултати

Резултати от до 3 процедури с Cooltech Define. Снимките не са обработвани. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Най-добри резултати се получават в съчетание на процедурите с балансирано хранене и спорт.

Преди процедура с Cooltech DefineСлед процедура с Cooltech Define
Преди процедура с Cooltech DefineСлед процедура с Cooltech Define

Технически
спецификации

виж Още данни
Максимална сила на вакуума:100 mbar - 500 mbar (± 10%)
Минимална температура на работа:-11 °C/-5 °C за Tiny HP, Tiny Curved HP
Мощност100 - 240 VAC
Честота50 - 60 Hz
Максимална енергийна мощност2400 W
Размери715 x 1160 x 555 mm
Тегло90 kg
Екран10.4-inch тъч скрийн

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

 

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни