Envision – нова нехирургична безлекарствена алтернатива

Envision е новият революционен стандарт за процедури в малките и деликатни зони.

Този новаторски нехирургичен апарат позволява безопасни и много ефикасни процедури в дермалните и субдермалните слоеве на периорбиталната област.

Envision спомага за предоставянето на енергийно базирани терапии за подобряване качеството на живот на клиентите и пациентите.

Поискайте оферта за апарата
Envision Workstation

Предимства на лечението с Envision

Envision използва множество допълващи се методи, които работят синергично.

Малките по размер апликатори и прецизният контрол на дълбочината позволяват деликатни процедури върху малки зони.

Процедурите се извършват безопасно и ефективно, с минимален престой в естетичната клиника.

Индикации

 • Сухо око
 • Неоперативна блефаропластика
 • Розацея
 • Очна розацея
 • Разширени капиляри
 • Фини линии и бръчки
 • Пигментации

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙТЕ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ.

Поискайте оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ

Forma-I

Lumecca-I

Morpheus8

 • Forma I виж повече
 • Lumecca I виж повече
 • Morpheus8 апликатор InMode виж повече

Клинични резултати

Резултатите са индивидуални и могат да варират.

Снимките не са обработвани.

Before by Dr. S. PaulAfter by Dr. S. Paul

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате.

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред клиентите ни и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на Вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнъри. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Предлагаме гаранция от 1 година при закупуване на апарата, като след изтичането ѝ може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати, и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме Вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с Вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса Ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация.

Пишете ни