Cooltech – безопасната криолиполиза

Криолиполизата с Cooltech е неинвазивна алтернатива на липосукцията и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишната мазнина. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане до -8 градуса по Целзий в комбинация с вакуум.

Чрез криолиполиза с Cooltech се намаляват подкожните мазнини в определени области на тялото с помощта на контролирана технология за охлаждане. Апаратът действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Резултатът е трайно намаляване на подкожните мастни депа в третираната зона. По време на процедурата се използва регулируем вакуумен апликатор за охлаждане на мастната тъкан по селективен начин, като по този начин настъпва апоптоза на клетките. Cooltech е създаден за извайване на цялата фигура. За тази цел устройството разполага с различни апликатори, които са адаптирани и специфични за всяка зона на тялото. Всички накрайници охлаждат третираното място до температура -8Cº.

Поискай оферта за апарата
апарат Cooltech
накрайник Cooltech
накрайник Cooltech
накрайник Cooltech

Какви апликатори се използват при апарата Cooltech?

Апликаторът Straight HP за криолиполиза с Cooltech е предназначен за най-големите площи от тялото – по-широки от 35 мм и дълги до 14 см. Към него има съединителна мека връзка, специално разработена за достигане до твърди или много малки гънки с мастни натрупвания. Накрайникът позволява третирането на повече области на пациента.
Curved HP е специално проектиран за работа върху извити участъци на тялото без да има загуба на смукателната способност. Подходящ е за по-тънки от 35 мм участъци с дължина до 15,5 см.
Double HP апликаторът е създаден за третиране на цялата коремна област с едно поставяне. Прилага се при област по-дебела от 35 мм с дължина до 19,8 см. Tight HP се използва за процедура върху тесни участъци с мастни натрупвания.

Идеално се допълва със Straight HP по време на последните терапии на избраната зона. По този начин могат да се премахнат напълно повече локализирани мазнини. Зони по-тънки от 35 мм и с дължина до 12 см са най-подходящи за неговото приложение.
Tiny HP е проектиран с малък размер за криолиполиза с Cooltech, за да се прилага върху области с много редуцирани и труднодостъпни мастни натрупвания. Такива зони са аксиларната гънка, двойната брадичка, горната част на коленете и др. За максимален ефект зоните е необходимо да са по-тънки от 20 мм с дължина до 6,9 см.

Широкият отвор на главата на Oval HP позволява да се обработват големи зони и втвърдени мазнини, при които засмукването е трудно. Идеален за крака и хълбок. Тези зони обикновено са с размери от 10 х 14,2 см.

Cooltech Sinclair

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Cooltech Define разполага с 6 апликатора, които са създадени специално за всяка отделна проблемна зона в тялото. Те са Straight HP, Tight HP, Curved HP, Oval HP, Double HP, Tiny HP.

 • апликатор Cooltech виж повече
 • апликатор Cooltech виж повече
 • апликатор Cooltech кърв виж повече
 • апликатор Cooltech овал виж повече
 • апликатор Cooltech виж повече
 • апликатор Cooltech виж повече

Процедурата с Cooltech в 6 стъпки

апарат Cooltech
 1. Диагностицирате зоната, която ще бъде третирана.
 2. Поставяте подложката Cool Gel върху областта, която сте избрали за третиране.
 3. Поставяте апликатора Cooltech на подложката с Cool Gel.
 4. Следва локално контролирано охлаждане, което води до апоптоза на мастните клетки.
 5. След процедурата махате апликатора и правите масаж.
 6. При завършване на процеса мастните клетки започват да се елиминират чрез физиологични механизми. Първите резултати се забелязват след 2 седмици.

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ:

 • Корем
 • Паласки
 • Двойна брадичка
 • Бричове
 • Бедра
 • Колена
 • Ръце
 • Гръб

КАК РАБОТИ:

Съответният апликатор засмуква мастните тъкани чрез вакуум, който временно намалява кръвообращението и спомага за криотерапията. Съответната област се охлажда без болка до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 минути. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта е чрез замразяването на 3 от 5-те основни мастни киселини да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуумът на апликатора засмуква само излишните мазнини, като намалява притока на кръв в зоната на третиране и по този начин замразява засмуканите мастни клетки. След тази обработка започва естествен процес на апоптоза на адипоцитите (програмирано унищожавана на мастната клетка от организма) за изхвърляне на мазнините чрез лимфната система. Методът е базиран на естествените процеси в тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани остават защитени.

апарат Cooltech стъпки при процедураапарат Cooltech стъпки при процедура

Клинични
резултати

Снимките показват резултати след до 3 процедури криолиполиза с Cooltech. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Най-добрът ефект от процедурите се постига с балансирано хранене и спорт. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с CooltechСлед процедура с Cooltech
Преди процедура с CooltechСлед процедура с Cooltech

Технически
спецификации

виж Още данни

Минимална температура на апликаторите Straight HP, Curved HP, Tight HP Double HP, Tiny HP, Oval HP:
-5, – 8ºC
Капацитет на охлаждане за всеки накрайник:90 W програмиране 0 ºC, с 25 ° C
Максимална мощност:1000 W
Сила на засмукване:250 mbar
Захранване:Червена монофаза, 100-240 V
Екран:Тъч скрийн, 10,4’’
Размери:540 x 440 x 550 mm
Тегло:39 кг

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични тренери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни