COOL TECH – КРИОЛИПОЛИЗА

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишната мазнина. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане до -8 градуса по Целзий в комбинация с вакуум. Криолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Целта на процедурата е трайно намаляване на подкожните мастни депа в третирана зона.

Официален уебсайт

Апликатори

Straight HP

Виж още

Tight HP

Виж още

Curved HP

Виж още

Double HP

Виж още

КАК РАБОТИ:

Съответният апликатор засмуква мастните тъкани чрез вакуум, който временно намалява кръвообращението и спомага за криотерапията. Съответната област се охлажда без болка до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта  е чрез замразяването на 3 от 5-те основни мастни киселини да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуумът на апликатора засмуква само излишните мазнини, като намалява притока на кръв в зоната на третиране и по този начин замразява засмуканите мастни клетки. След тази обработка започва естествения процес на апоптоза на адипоцитите (програмирано унищожавана на мастната клетка от организма) на изхвърляне на мазнините чрез лимфната система. Методът е базиран на естествените процеси на тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани остават защитени.

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ:

 • Корем
 • Паласки
 • Двойна брадичка
 • Бричове
 • Бедра
 • Колена
 • Ръце
 • Гръб

Как се извършва процедурата с cooltech от терапевт в 6 стъпки.

 1. Диагностицирате зоната, която ще бъде третирана.
 2. Поставяте подложката Cool Gel върху областта, която сте избрали за третиране.
 3. Поставете апликатора cooltech на подложката с Cool Gel.
 4. Следва локално контролирано охлаждане, което води до апоптоза на мастните клетки.
 5. След процедурата махнете апликатора и направете масаж.
 6. При завършване на процеса мастните клетки започват да се елиминират чрез физиологични механизми. Първите резултати се забелязват след 2 седмици.

ЕТАПИ:

 • Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини, като същевременно останалите тъкани остават защитени. Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на третираната зона.
 • Мастната тъкан е в контакт с охлаждащи подложки на апликатора. Те генерират охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура.
 • Процедурата трябва да продължи 70 минути, за да получите желаните резултати.

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 70 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, когато температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

При охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от мастните киселини в клетката кристализират. Така охладената мастна клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне.

Интерфейс: Апаратът има интуитивен интерфейс, улесняващ безпогрешното настройване на всяка процедура. Touch screen, който е динамичен и лесен за употреба.

РЕЗУЛТАТИ:

Обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±. Тези резултати са видими след 15 дни до 3 седмици след първата процедура. Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно. До 30% по-малко мазнини в третираната зона от 1 процедура, а след 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки.

СЕРТИФИКАТ:

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON Medical притежава FDA за качество и безопасност, както и CE сертификат.

Изключителният дизайн на cooltech позволява да работите с два 2 апликатора едновременно, като по този начин намалявате времето за 1 процедура и дискомфорта на пациента. В 1 сесия ще можете да обработите две области, постигайки по-видим и хомогенен ефект. Апаратът разполага с 6 апликатора, подходящи за третиране на различни зони от тялото и дори лицето:

Клинични резултати

Технически спецификации

Минимална температура на апликаторите Straight HP, Curved HP, Tight HP Double HP, Tiny HP, Oval HP: -5, – 8ºC
Размери: 540 x 440 x 550 mm
Тегло: 39 кг.
Екран: Тъч скрийн, 10,4’’
Сила на засмукване 250 mbar
Захранване: Червена монофаза, 100-240 V
Максимална мощност: 1000 W
Капацитет на охлаждане за всеки накрайник: 90 W програмиране 0 ºC, с 25 ° C

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg