Lanluma – колаген стимулатор за лице и тяло от ново поколение

Lanluma колаген стимулатор за лице и тяло молекули

Какво представлява и как действа Lanluma?

Lanluma е високоефективно инжекционно средство за стимулиране на образуването на колаген, което изглажда, оформя и извайва както лицето, така и тялото. Доказаната формула засилва образуването на колаген в организма на пациента за красиво изглеждащи и естествени резултати. Lanluma се приготвя бързо, има завидно документирана безопасност и ефикасност и се предлага в размери на опаковката, които лекарите предпочитат.

За пациентите Lanluma е също толкова революционен продукт. Резултатите се появяват постепенно в продължение на два до три месеца, като трансформират лицето или седалището, докато се образува и натрупва естествен колаген. При тази терапия е необходимо минимално време за възстановяване и усещането на пациентите е по-позитивно и с по-малко дискомфорт. Най-хубавото е, че резултатите се запазват до две години.

Lanluma колаген стимулатор действие на инжекционния продукт

Lanluma е инжекционен продукт от поли-L-млечна киселина (PLLA), който стимулира образуването на колаген.  Използва се за активиране на образуването на естествен колаген по два начина: или за придаване на по-закръглен вид и добавяне на обем както на лицето, така и на тялото; или за създаване на по-младежки вид, като помага на организма да коригира по естествен начин от умерени до дълбоки линии по лицето.

По какво се различава?

Lanluma се различава от останалите филъри, защото не просто „запълва” областите, което правят филърите с хиалуронова киселина. Всъщност частиците от PLLA действат дълбоко в кожата, за да активират собствения естествен колагенов отговор на организма – така създаденият обем е дълготраен, а резултатите са запазват до две години след процедурата.

Обяснение на процеса

Lanluma се инжектира в тялото с игла или канюла в зависимост от зоната, която трябва да бъде третирана, където започва да действа и стимулира образуването на колаген.

Важно е да знаете

Следните фактори осигуряват механичните и биологичните свойства на Lanluma, свързани с естественото стимулиране на образуването на колаген:

 • Плътно гранулометрично разпределение на микрочастиците на поли-L-млечната киселина (PLLA).
 • Бавна кинетика на разграждане.
 • Резорбируемост.
 • Физикохимичните характеристики са подходящи както за дълбоки, така и за повърхностни подкожни инжекции.

Това прави Lanluma подходящ за увеличаване на обема, подобряване на контурите и коригиране на вдлъбнатините по кожата с възпроизводим и дълготраен ефект.

Клинични случаи

Модел 1:
Възраст: 48 години
Терапия: Lanluma V
Първa терапия: Юни 2020 г.
Дълбока инжекция 2 ml в маларната област от всяка страна.
Втора терапия: Септември 2020 г.
Цялото лице 18 ml

Модел 2:
Възраст:
66 години
Терапия: Lanluma V
Първa терапия: Юни 2020 г.
Дълбока инжекция 2 ml в маларната област от всяка страна.
Втора терапия: Септември 2020 г.
Цялото лице 18 ml

Lanluma колаген стимулатор за лице преди инжектиранеLanluma колаген стимулатор за лице след инжектиране
Lanluma колаген стимулатор за лице преди инжектиранеLanluma колаген стимулатор за лице след инжектиране
Lanluma BeforeLanluma After
Lanluma BeforeLanluma after

Обем и възстановяване на лицето

Lanluma намалява фините линии и бръчките и придава обем в местата, където пациентите усещат последици от възрастта.

Предизвиква реакция на регенерация на дълбоките тъкани, която стимулира образуването на колаген за постигане на освежен и по-младежки вид на лицето. Прекрасно коригира бръчки, линии и гънки, коригира и подобрява вида на различни зони.

Защо да изберете Lanluma за подмладяване на лицето?

 •  Действието на Lanluma се запазва до 2 години.
 • Необходими са между 1-3 сесии за приложение на терапията, като резултатите се появяват постепенно в рамките на 2-3 месеца.
 • Пациентите са по-доволни от резултатите, постигнати с Lanluma.

Прекрасно подобрение на лицето

 • Използвайте Lanluma за коригиране на фините линии и бръчките чрез стимулиране на естествения колагенов отговор на организма и запълване на прицелната зона с естествен колаген – като същевременно се подмладява текстурата на кожата.
 • Трансформирайте бузите и ревитализирайте хлътнали слепоочия, като осигурите образуване на колаген в областите, където обемът е изчезнал (или никога не е имало обем).
 • Подчертайте брадичката и челюстта чрез оформяне и контуриране.
 • Коригирайте дълбоки гънки, например назолабиалните гънки (линиите от носа към устата).
 • Забележка: Lanluma не трябва да се използва в периорбиталната област, устните или околоочния контур или в близост до тях.
Lanluma колаген стимулатор инжекционен продукт

Закръгляне и оформяне на седалището

Lanluma подобрява извивките и контурите на тялото и е специално разработен, за да Ви помогне да постигнете при Вашите клиенти закръглено, гладко седалище с великолепна форма.

Предизвиква реакция на регенерация на дълбоките тъкани, която стимулира образуването на колаген, добавя обем и оформя контурите за постигане на перфектни резултати с форма на праскова.

Защо да изберете Lanluma за подобряване на формата на тялото?

 • Резултатите от продукта се запазват до 2 години.
 • Необходими са между 2-4 сесии за приложение на терапията, като резултатите се появяват постепенно в рамките на 2-3 месеца.
 • Пациентите са по-доволни от резултатите, постигнати с Lanluma.

Плановете за терапия са различни в зависимост от резултатите, към които се стреми Вашият пациент. Обикновено по време на една сесия се използват 1-2 флакона Lanluma X за всяка страна, като се работи поетапно.

Lanluma може да се използва за подобряване и коригиране при повечето видове форми на седалището:

 •  „А-образно” и „квадратно” седалище могат да бъдат оформени, балансирани и да им се повиши обема – Lanluma е идеален за добавяне на обем и повдигане на застаряващото седалище или за подобряване на вида при пациентите, които се притесняват от „хлътване на страничната част на бедрата”.
 •  „Елипсовидно” и „с форма сърце” седалище могат да бъдат подобрени и да им се повиши обема – увеличаване на размера на седалището, като същевременно се запазват естествената форма и усещане.
 •  За съжаление Lanluma не е подходящ за пациенти с V-образно седалище.
Lanluma колаген стимулатор за тяло

Гама продукти Lanluma

Lanluma колаген стимулатор за лице и тяло

Lanluma X

виж още
Lanluma колаген стимулатор за лице и тяло

Lanluma V

виж още

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

Предлагате ли обучение?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка и инжекционни техники, както и техники за извършване на добра консултация от страна на лекаря към клиента.

Има ли нежелани ефекти?

Както и при други подобни терапии, има редица възможни нежелани ефекти, свързани с Lanluma.  Тези нежелани ефекти включват:

 • на мястото на инжектиране могат да възникнат реакции, свързани с инжектирането, включително оток, зачервяване, болка, сърбеж, промяна на цвета или чувствителност. Те обикновено отзвучават спонтанно в рамките на няколко дни след инжектирането;
 • нежелани реакции към материала на импланта (филъра), включително, но не само : свръхчувствителност, алергични реакции, възпаление, инфекция, прекомерно кръвонасядане, натрупване на течност, неадекватно заздравяване, промяна на цвета на кожата, локализирани проблеми с кръвообращението, кръвни съсиреци или запушвания на кръвоносни съдове или образуване на абсцес на мястото на импланта, което от своя страна може да доведе до втвърдяване и/или образуване на белези;
 • образуване на възли (бучки) или грануломи (натрупване на възпалителни клетки), които може да налагат отстраняване или друга терапия;
 • докладвани са редки, но сериозни нежелани събития, свързани с вътресъдово инжектиране на мекотъканни филъри в лицето, които включват временно или постоянно увреждане на зрението, слепота, мозъчна исхемия (липса на кръвоснабдяване на мозъка) или мозъчен кръвоизлив (ограничаване на снабдяването на мозъка с кислород), което води до инсулт, некроза на кожата (смърт на кожната тъкан) и увреждане на подлежащите лицеви структури;
 • и могат да възникнат други нежелани реакции освен посочените по-горе, включително загуба на зрение/трайна слепота в случай на запушване на ретиналната артерия.

Правите ли промоции?

Да. Те са достъпни за всички наши клиенти на специализиран клиентски портал с онлайн магазин за директна поръчка.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни