Платформа Triton – за множество приложения

Triton е първата в света диодна апаратна платформа за лазерна епилация, която съчетава няколко дължини на вълната. Платформата дава възможност за ефективно и бързо премахване на нежелано окосмяване при всички типове кожа и косми – от най-светлите до най-тъмните.

Уникално предимство на платформата е възможността за прикачване на почти всички апликатори от арсенала на Inmode. Така платформата става мултифункционална. Към нея могат да се прикачат апликатори за оформяне на тяло, радиочестота за стягане контура на лицето, IPL, както и фракционирана радиочестота.

Поискай оферта за апарата
апарат Triton
апликатор Triton
апликатор Triton

Какви са основните предимства на платформата Triton?

Triton е апарат, който комбинира в себе си няколко дължини на вълните за премахване на окосмяване, независимо в кой етап от цикъла на растежа си се намират космите. Това означава, че пазположените по-дълбоко косми могат да бъдат третирани едновременно с новопоявили се фоликули. По този начин пациентите могат да видят по-големи резултати след по-малко процедури.
Платформата предлага уникална съвкупност от две различни лазерни дължини на вълната (810 nm (diode) и 755nm/810nm), за да се увеличи възможността на клиниките да третират пациентите си по уникален и персонализиран начин. Това гарантира, че платформата за лазерна епилация е сигурна, ефективна и напълно безопасна. Апаратът съчетава мощност, скорост и резултати. Важно предимство на платформата е това, че към нея могат да се прикачват и други апликатори освен накрайника за лазерна епилация – DiolazeXL.

 

Към нея може да добавите още апликатор BodyFX за стопяване мазнините на тялото. Също така може да добавите накрайник за лифтиране кожата на лицето, за заличаване на бръчки и фини линии, за премахване на белези от акне и пигментации. Един от най-търсените накрайници на Inmode – Fractora също е съвместим с платформата Triton. Той представлява фракционирана радиочестота, с която се извършва цялостно ремоделиране на колагена в кожата. Резултатът е по-гладка, мека и сияйна кожата на лицето. Платформата е съвместима и с новия апликатор на Inmode – Vasculaze, който е подходящ за успешно премахване на видими капиляри по краката. Triton е изключително гъвкава платформа. Тя е подходяща за естетични центрове, които сега стартират и искат да предлагат на своите клиенти богат асортимент от процедури за лице и тяло.

Triton

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

DiolazeXL

Fractora

Forma

Forma Plus

FormaV

BodyFX/MiniFX

Vasculaze

Lumecca

Morpheus8

Forma I

Lumecca I

 • апликатор DiolazeXL виж повече
 • апликатор Fractora виж повече
 • апликатор Forma виж повече
 • апликатор Plus виж повече
 • апликатор formaV виж повече
 • апликатор BodyMini FX виж повече
 • Апликатор VLaze виж повече
 • Апликатор Lumecca виж повече
 • Morpheus8 апликатор InMode виж повече
 • Forma I Optimas виж повече
 • Lumecca I виж повече

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани. От ляво надясно – резултати на изглаждане на бръчки с апликатор Forma и резултати на премахване на пигментации и акне с апликатор Lumecca.

Преди процедура с FormaСлед процедура с Forma
Преди процедура с LumeccaСлед процедура с Lumecca

Технически
спецификации

виж Още данни
Triton Duo LightTriton Duo Dark

Три дължини на вълната:

755 nm и 810 nm
александрит и диод
810 nm and 1064 nm
диод и Nd:YAG
Изход:Едновременно смесванеЕдновременно смесване
Продължителност на импулса:Къси и Дълги
Режим повторение:Единичен, 1 импулс в секунда, 2 импулса в секунда. До 5 импулса в секунда.
Размер на спота:12 mm X 26 mm (3 cm2)
Охлаждане:Нормално охлаждане за повърхностни косми
Силно охлаждане при максимална енергия и всякакви условия на околната среда.
Поток енергия:5-40 J/cm2
Отпечатък:Компактен и лек

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни