ELLANSE – колаген стимулатор

Резултати преди и след Ellanse

Какво представлява колаген стимулаторът ELLANSE?

ELLANSE е колаген стимулатор с доказани качества. Продуктът е на пазара повече от 10 години и има стотици клинични проучвания, които доказват неговата безопасност и висока ефективност. С ELLANSE се постига не само коригиране на линиите и бръчките. Той е дермален филър с двойно действие дълбоко под кожата, който третира истинските причини за стареене на лицето, като стимулира образуването на естествен колаген в кожата.

Състав на колаген стимулатора Ellanse

Благодарение на комбинацията от гладки микросфери от PCL и гел носител на основата на CMC, ELLANSE започва да действа незабавно, като запълва участъците, в които има загуба на обем. След това микросферите се разграждат с времето и оставят колагенови структури, които равномерно възстановяват и оформят контура на лицето и възвръщат младежкия вид на кожата.

Инжектиране колаген стимулатор Ellanse

Безопасност и ефективност

Колаген стимулаторът ELLANSE получава маркировка СЕ (CE 0344) и е пуснат на пазара през 2009 г. От пускането му на пазара непрекъснато се получават данни за отличния профил на безопасност на ELLANSE – не само от клинични проучвания и проучвания за безопасност, но също и от клинични специалисти в ежедневната практика.

При 90%

от пациентите, на които е приложена терапия с ELLANSE S и M, се наблюдава подобрение, голямо подобрение или много голямо подобрение след 12 месеца.

Ellanse колаген стимулатор честота на нежелани реакции

При 100%

от пациентите, на които е приложена терапия с ELLANSE M, се наблюдава подобрение, голямо подобрение или много голямо подобрение след 24 месеца.

ELLANSE се предлага в 2 варианта: S, M, като резултатите траят съответно 18 месеца и 2 години. Тези форми се различават само по дължината на началната полимерна верига на PCL.

Действие на колаген стимулатора Ellanse

Клинични
резултати

Сабин – 61 години
След ELLANSE:
• Омекотени назолабиални гънки • Оформена челюст • Възстановен обем на бузите и слепоочията
Инжектиран обем: Слепоочие: 0,5/0,5 ml, Буза: 0,7/0,7 ml, Назолабиална гънка: 0,3/0,3 ml, Долна част на бузата: 1/1 ml

Ву – 44 години
След ELLANSE:
• Повишен обем на лицето • Подмладени лицеви пропорции
Инжектиран обем: Вежда: 0,8/0,8 ml, Слепоочие: 0,8/0,8 ml, Буза: 1,7/1,7 ml, Назолабиална гънка: 0,8/0,8 ml, Марионетна линия: 0,2/0,2 ml, Долна част на бузата: 0,2/0,2 ml, Брадичка: 0,7ml

Преди инжектиране на колаген стимулатора EllanseСлед инжектиране на колаген стимулатора Ellanse
Преди инжектиране на колаген стимулатора EllanseСлед инжектиране на колаген стимулатора Ellanse

ELLANSE спрямо филърите с
хиалуронова киселина

ELLANSЕ видимо превъзхожда дермалните филъри на основата на NASHA по отношение на действието, трайността на ефекта и ефикасността.

Резултатите от клинично проучване, проведено през 2015 г., показват, че в сравнение с ефекта на дермалните филъри на основата на NASHA при използване на ELLANSÉ се постига оптимален резултат при 17% по-малък инжекционен обем.

Доказано е, че при ELLANSЕ се изгражда по-стабилна структура и повишен обем при значимо по-висока еластичност (G’ 1 000 Pa) в сравнение с дермалния филър на основата на NASHA.

След неоколагенезата ELLANSЕ осигурява модул на еластичност, почти равен на модула на еластичност на дермата и оказва по-благоприятен козметичен ефект в сравнение с дермалния филър с хиалуронова киселина.

Ellanse колаген стимулатор

ELLANSE спрямо
други колаген стимулатори

Незабавно и трайно действие

  • Колагеновата стимулация осигурява дълготрайно повишение на обема и така се постигат трайни, естествено изглеждащи резултати с продължителност от най-малко 18 месеца до 2 години.
  • Незабавни резултати в сравнение с филъри на основата на поли-L-млечна киселина (PLLA).
  • Подобрена стабилност и дълготрайност в сравнение с филърите на основата на калциев хидроксиапатит (CaHA).

ELLANSЕ се състои от гладки сферични PCL частици с диаметър 25-50 μm. Тъй като частиците с неравна повърхност и неправилна форма могат да причинят нежелани реакции (например възли и понижено отлагане на колаген), този вид филър е специално създаден така, че да бъде оптимално съвместим с организма.

Ellanse колаген стимулатор

Продукти с марката ELLANSE

Ellanse колаген стимулатор инжекционен продукт

ELLANSE S

виж още
Ellanse колаген стимулатор инжекционен продукт

ELLANSE M

виж още

За кои зони
се използва ELLANSE ?

Горната част на лицето
A. Чело
B. Слепоочия
C. Зона на веждите

Средната зона на лицето
D. Промяна на контура на носа
E. Аугментация на бузата
F. Назолабиални гънки

Ellanse колаген стимулатор

За кои зони
се използва ELLANSE ?

Долната част на лицето
G. Орални комисури
H. Марионетни линии
I. Подчелюстна бразда
J. Гънка на брадичката/ оформяне на брадичката
K. Челюст

Ellanse колаген стимулатор

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

Предлагате ли обучение?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка и инжекционни техники, както и техники за извършване на добра консултация от страна на лекаря към клиента.

Какъв е съставът на ELLANSE?

ELLANSE се състои от уникални поликапролактонови (PCL) микросфери и гел носител на основата на карбоксиметил целулоза (CMC), които се разграждат естествено в организма до образуване на въглероден диоксид и вода и след това се елиминират, без да оставят никакви следи в тялото.

Кога се забелязва ефектът от терапията?

Повишаването на обема и намаляването на бръчките и гънките се вижда веднага след терапията. След това ELLANSE постепенно стимулира образуването на собствен колаген в тялото Ви, като така се справя с основните причини за стареене на лицето и осигурява дълготрайни и естествено изглеждащи резултати.

Има ли нежелани ефекти?

Както и при други подобни терапии, има редица възможни нежелани ефекти, свързани с ELLANSE.  Тези нежелани ефекти включват:

  • на мястото на инжектиране могат да възникнат реакции, свързани с инжектирането, включително оток, зачервяване, болка, сърбеж, промяна на цвета или чувствителност. Те обикновено отзвучават спонтанно в рамките на няколко дни след инжектирането;
  • нежелани реакции към материала на импланта (филъра), включително, но не само: свръхчувствителност, алергични реакции, възпаление, инфекция, прекомерно кръвонасядане, натрупване на течност, неадекватно заздравяване, промяна на цвета на кожата, локализирани проблеми с кръвообращението, кръвни съсиреци или запушвания на кръвоносни съдове или образуване на абсцес на мястото на импланта, което от своя страна може да доведе до втвърдяване и/или образуване на белези;
  • образуване на възли (бучки) или грануломи (натрупване на възпалителни клетки), които може да налагат отстраняване или друга терапия;
  • докладвани са редки, но сериозни нежелани събития, свързани с вътресъдово инжектиране на мекотъканни филъри в лицето, които включват временно или постоянно увреждане на зрението, слепота, мозъчна исхемия (липса на кръвоснабдяване на мозъка) или мозъчен кръвоизлив (ограничаване на снабдяването на мозъка с кислород), което води до инсулт, некроза на кожата (смърт на кожната тъкан) и увреждане на подлежащите лицеви структури;
  • и могат да възникнат други нежелани реакции освен посочените по-горе, включително загуба на зрение/трайна слепота в случай на запушване на ретиналната артерия.

Може ли да се комбинира ELLANSE с други естетични процедури?

ELLANSÉ не трябва да се използва на (или в близост до) места, където са били прилагани предходни процедури за аугментация на кожата.

Правите ли промоции?

Да. Те са достъпни за всички наши клиенти на специализиран клиентски портал с онлайн магазин за директна поръчка.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни