Elysion Pro 3500W – най-популярната платформа за лазерна епилация е вече много по-мощна

Elysion Pro 3500W е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Elysion Pro 3500W работи с два режима – статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ) и
динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване).

Поискай оферта за апарата
Elysion Pro 3500W диоден апарат за лазерна епилация
апликатор Elysion Pro

Elysion Pro 3500W. Перфектно съотношение на цена – качество

апликатор 810 nm Elysion Pro

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията USP и режими на работа

апарат Elysion Pro

Лазерът работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тя прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Тези импулси достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да нараняват кожата.

Лазерът Elysion Pro 3500W работи с два режима на работа за по-голямо удобство и по-добри резултати. Терапевтът може да избира между статичен или динамичен режим на работа.

Статичен режим

 

Статичният режим позволява бърза работа, като прилага големи количества енергия на изстрел дори и с къси импулси. Максимална ефективност при максимална скорост.

 • При тънки и остатъчни косми
 • Малки зони
 • Повърхности, намиращи се върху кост, в интимната зона, където прецизността е от голямо значение.

Динамичен режим

Единственият динамичен режим на пазара с ултра къси импулси – 3 ms, което осезаемо намалява усещането за болка, но същевременно осигурява максимална ефективност дори при тънки косми още от първа сесия.

 • При тъмни кожи
 • Кожа с тен
 • Силна чувствителност
 • При първа сесия при мъжете. При плътни и тъмни косми.

USP – ултра къс импулс. Предимства.

Предимството на ултра късият импулс е, че той успява да загрее косъма много бързо, което позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. При дългите импулси това е по-трудно, защото те не успяват достатъчно бързо да загреят косъма. Следователно луковицата не винаги бива унищожена. Бързината на загряване е изключително важна, защото косъмът, както всеки друг предмет, отдава топлината си.

Терморелаксационно време

И тъй като  косъмът е малък, отдаването на топлина става за изключително кратко време. Този процес се нарича терморелаксационно време. Това е времето, за което косъмът абсорбира и отдава топлината. Проучванията показват, че за 3 ms косъмът абсорбира цялата енергия без да се разпръсква в останалата тъкан. За 20 ms той абсорбира част от енергията и започва да разпръсква друга част от нея в съседните тъкани. За 50 ms косъмът разпръсква топлина в съседните тъкани, докато температурата му бавно се понижава.

Система за охлаждане

апликатор Elysion Pro

Апликаторите на Еlysion Pro 3500W са снабдени със система Crystal freeze, която служи за охлаждане върха на апликатора. Тя е базирана на TRT (време за термична релаксация), времето необходимо за понижаване на температурата, получена в резултат на лазерното лъчение.

Това е най-цялостната налична система. За разлика от останалите, при нея кожата се предпазва от топлината едновременно с излъчването на импулсите и по този начин се предотвратява прекомерното загряване на кожата. Тя също така позволява третираната област да бъде предварително охладена, като апликаторът се плъзга върху кожата преди да започне излъчването и охлажда кожата след всеки импулс.

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ 

Elysion Pro 3500W разполага с  най-търсеният е апликатор с 810 nm дължина на вълната.

 • апликатор Elysion Pro виж повече

Клинични
резултати

Резултати на лазерна епилация при мъже и жени с лазер Elysion Pro 3500W. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани.

Elysion Pro 3500W апарат за лазерна епилацияElysion Pro 3500W апарат за лазерна епилация
Elysion Pro 3500W апарат за лазерна епилацияElysion Pro 3500W апарат за лазерна епилация

Технически
спецификации

виж Още данни
Вид апаратдиоден лазер за епилация
Размер на светлинното поле18x10mm
Пикова мощност3500 W
Дължина на вълната810 nm
Максимум енергия140 J/max
Честота120 J/cm2
Продължителност на импулса3-400 ms
2 режима на работа:статичен (до 3Hz) и динамичен модул до 15Hz
(без болка)
Crystal freezeпостоянно охлаждане на третираната област
Ефективностдължина на вълната 810 nm
Гаранция1 година неограничена гаранция
СертификатЕвропейски CE сертификат за качество
Консумативняма
Захранване100-240V
Електрическа мощност1600 W, 50-60 Hz
Тегло38 kg
Размери600 x 450 x 450 mm
Екран тъч скрийн10,4”

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни