Picoway – уникална лазерна платформа

Лазерната технология PicoWay е уред подходящ за премахване на татуировки, повърхностно и дълбоко разположени пигментни лезии, родилни петна, както и за процедури с антиейджинг ефект. Използва се за лечение на белези от акне и бръчки. С двойната си дължина на вълната лазерният апарат е проектиран за заличаване на широк спектър от цветове в татуировки.

Лазерът PicoWay е създаден, за да осигури лечение в по-кратки срокове, гарантирайки ефективно елиминиране на нежелана пигментация без увреждане на околните тъкани. След като пигментацията се разгради, тя може да бъде елиминирана от тялото чрез естествените процеси. Машината е достатъчно безопасна за употреба върху повечето области на тялото, включително деликатните зони на лицето, гърдите, ръцете и шията.

Поискай оферта за апарата
апарат Picoway
апликатор PicoWay Resolve 532 nm
апликатор PicoWay Resolve
апликатор PicoWay

Защо PicoWay е забележителна иновация в естетичната медицина?

Устройството PicoWay е забележителна и иновативна пикосекундна лазерна технология, наградена от Aesthetic Industry Awards през 2015 за най-добра в своята категория. Процедурата няма  никакъв възстановителен период. Технологията представлява бързо и напълно безболезнено третиране с мощни ултракъси импулси на енергия за много кратък период от време – 300-500 пикосекунди (PS). PicoWay въздейства, като създава малки открити пространства под кожата, наречени вакуоли, където се изграждат нов колаген и еластин. По този начин кожата се трансформира в течение на времето. Леченията с PicoWay обикновено са кратки (15-20 минути). Процедурите се извършват през период от няколко седмици. Уникалното при пикосекундната технология на апарата е ултра късият импулс.

Пикосекунден лазер за премахване на татуировки

Импулсът при пико лазера PicoWay е до 100 пъти по-къс от този на Q-Switched лазерите. В съчетание с високата пикова мощност, се създава силно фотоакустично налягане. То е необходимо за фрагментиране на пигментните частици. Именно заради това при нея се изискват по-малко на брой процедури.

Видео Picoway

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

предимствата на лазера

Апликатор Picoway

Според проучване от 2015 на Candela Medical, годишно в света се извършват над 9 милиона  процедури  за антиейджинг с PicoWay и 3.6 милиона за премахване на татуировки и пигментни лезии. Общата стойност на пазара за премахване на татуировки в световен мащаб възлиза на над 8 милиарда долара годишно.

Предимствата на апарата

 • ТРОЙНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА – 532nm, 785nm и 1064nm
 • ВИСОКА ПИКОВА МОЩНОСТ. Ултра кратки пикови импулси, което означава по-малко енергия, липса на болка и странични ефекти
 • НАЙ-КРАТКАТА ПИКОСЕКУНДНА ПУЛСАЦИЯ. Позволява енергията да проникне с минимум странични ефекти
 • ТРЕТИРА ШИРОК КРЪГ ОТ ПРОБЛЕМИ. Лазер за премахване на татуировки – третира всички видове цветове и типове татуировки. Третира пигментни лезии и петна по кожата. Процедурите за антиейджинг ефект са бързи, много ефективни и без никакъв възстановителен период. Подходящ е за лечение на дермални и епидермални лезии чрез дълбоко проникване на импулса с различни по големина накрайници. Цялостно подмладяване на кожата.

Холограмен накрайник

Първият и единствен на пазара холограмен фракциониран накрайник

 • 2 холографски накрайника за 2 дължини на вълната – 532 nm, 1064 nm за по-добро третиране на повърхностни и дълбоко разположени пигментни лезии.
 • Процедурата може да бъде индивидуализирана спрямо проблема на всеки пациент/клиент.
  Лесен за употреба.
 • МИНИМАЛЕН РИСК И ДИСКОМФОРТ
 • ПО-ДОБРИ И ПО-БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ В МАЛЪК БРОЙ СЕСИИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Накрайник PicoWay
785 nm и 730 nm

Накрайник PicWay Zoom

Накрайник PicWay Resolve 1064 nm

Накрайник PicWay Resolve 532 nm

Накрайник PicWay Resolve Fusion

 

 • Апликатор Picoway виж повече
 • апликатор Picoway виж повече
 • апликатор 1064 nm Picoway виж повече
 • Апликатор Picoway виж повече
 • Апликатор Picoway виж повече
PicoWay статистикаPicoway стратистика

клинични
резултати

Клинични резултати при заличаване на татуировка и премахване на пигментации по лицето.

Снимките не са обработвани. Резултатите могат да варират.

 

 

Преди процедура с PicowayСлед процедура с Picoway
Преди процедура с PicowayСлед процедура с Picoway

ТЕХНИЧЕСКИ
СПЕЦИФИКАЦИИ

виж Още данни
Picoway Full Beam накрайникPicoway Resolve накрайник
Вид лазерND:YagДвойна честота ND:YagТитаниев сапфирND:YagДвойна честота ND:Yag
Дължина на вълната1064 nm532 nm785 nm1064 nm532 nm
Максимална енергия400mJ200mJ85 mJНямаНяма
Енергия на микролъчаняманяманямаДо 3.0 mJДо 0.30 mJ
Продължителност на импулса450 ps375 ps300 ps450 ps375 ps
Пикова мощност0.90 Gigawatts0.53 Gigawatts0.28 GigawattsНямаНяма
Размер на спота2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm2, 3, 4 mm6mm x 6mm6mm x 6mm
Матрицаняманяманяма10 x 10 Microbeam array10 x 10 Microbeam array
Честота на повторяемостединично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hzединично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hzединично 1, 2, 3, 4, 5 Hzединично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hzединично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz
Източник на енергияПодвижно рамо с накрайник с двойна дължина на вълнатаПодвижно рамо с накрайник с двойна дължина на вълнатаСтатичен накрайникПодвижно рамо с холограмен фракциониран накрайникПодвижно рамо с холограмен фракциониран накрайник
Зареждане2 минути
Потребителски интерфейсЕкран с докосване с GUI
Размери107 cm В x 46 cm Ш x 69 cm Д
Тегло125 кг.
Изисквания за захранването200 – 240 VAC, 50/60 Hz, 30 A, 4600 VA монофазен

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

 

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни