picoway-lazer-candela-bulmed-premaahvane-tatuirovki

За какво е подходящ лазерът PicoWay?

Лазерна технология PicoWay е уред подходящ за премахване на татуировки, повърхностно и дълбоко разположени пигментни лезии, родилни петна, както и за процедури с антиейджинг ефект. Използва се за лечение на белези от акне и бръчки. С двойна дължина на вълната лазерният апарат е проектиран за заличаване на широк спектър от цветове в татуировки.

Лазерът PicoWay е създаден, за да осигури лечение в по-кратки срокове, гарантирайки ефективно елиминиране на нежелана пигментация без увреждане на околните тъкани. След като пигментацията се разгради, тя може да бъде елиминирана от тялото чрез естествените процеси. Машината е достатъчно безопасна за употреба върху повечето области на тялото, включително деликатните зони на лицето, гърдите, ръцете и шията.

Защо PicoWay е уникална лазерна технология?

Устройството PicoWay е забележителна и иновативна пикосекундна лазерна технология, наградена от Aesthetic Industry Awards през 2015 за най-добра в своята категория. Процедурата няма никакъв възстановителен период. Технологията представлява бързо и напълно безболезнено третиране с мощни ултракъси импулси на енергия за много кратък период от време – 300-500 пикосекунди (PS). PicoWay въздейства, като създава малки открити пространства под кожата, наречени вакуоли,  където се изграждат нов колаген и еластин. По този начин кожата се трансформира в течение на времето.  Леченията с PicoWay обикновено са кратки (15-20 минути). Процедурите се извършват през период от няколко седмици.

Уникалното при пикосекундната технология на апарата е ултра късият импулс. Той е до 100 пъти по-къс от този на Q-Switched лазерите. В съчетание с високата пикова мощност, се създава силно фотоакустично налягане. То е необходимо за фрагментиране на пигментните частици. Именно заради това при нея се изискват по-малко на брой процедури.

Официален уебсайт
picoway-lazer-candela-bulmed-premaahvane-tatuirovki

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

picoway-zoom-nakrainik-lezii-antieidjing-bulmed

PICOWAY ZOOM

Виж още
picoway-nakrainik-premahvane-tatuirovki-bulmed

PICOWAY 785 nm

Виж още

Предимства на апарата

 

 • ТРОЙНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА – 532nm, 785nm и 1064nm
 • ВИСОКА ПИКОВА МОЩНОСТ. Ултра кратки пикови импулси, което означава по-малко енергия, липса на болка и странични ефекти
 • НАЙ-КРАТКАТА ПИКОСЕКУНДНА ПУЛСАЦИЯ. Позволява енергията да проникне с минимум странични ефекти
 • ТРЕТИРА ШИРОК КРЪГ ОТ ПРОБЛЕМИ. Премахва всички видове цветове и типове татуировки. Третира пигментни лезии. Процедурите за антиейджинг ефект са много ефективни, бързи и без никакъв възстановителен период. Подходящ за лечение на дермални и епидермални лезии чрез дълбоко проникване на импулса с различни по големина накрайници. Цялостно подмладяване на кожата
 • МИНИМАЛЕН РИСК И ДИСКОМФОРТ
 • ПО-ДОБРИ И ПО-БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ В МАЛЪК БРОЙ СЕСИИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА
 • НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ

Статистика за бизнеса

 

Според проучванеот 2015 на Syneron Candela , годишно в света се извършват над 9 милиона  процедури  за антиейджинг с PicoWay и 3.6 милиона за премахване на татуировки и пигментни лезии. Общата стойност на пазара за премахване на татуировки в световен мащаб възлиза на над 8 милиарда долара годишно.

 

Холограмни приставки PICOWAY RESOLVE за апликатор PicoWay Zoo

Първият и единствен на пазара холограмен фракциониран накрайник

 • 2 холографски накрайника за 2 дължини на вълната – 532 nm, 1064 nm за по-добро третиране на повърхностни и дълбоко разположени пигментни лезии.
 • Процедурата може да бъде индивидуализирана спрямо проблема на всеки пациент/клиент.
 • Лесен за употреба.

Resolove – холограмен фракционинаран накрайник

 • Предоставя двойна дължина на вълната (1064nm & 532nm) за третиране на дълбоко и плитко разположени лезии.
 • Първият и единствен естетичен лазер, който използва революционна холографска фракционирана технология.
 • Прави процедурата за третиране на пигментации и кожни несъвършенства индивидуална, благодарение на регулируемия поток енергия.
 • Лесна добавка към PicoWay.

Resolve използва пикосекундни импулси, за да се създадe както лазерно индуцирана кавитация (LIC) в дермата, така и лазерно индуциран оптичен разпад (LIOBs) в дермално-епидермалния възел. В същото време  епидермисът остава  непокътнат. Тези процедури, в 2D модел, стимулират ремоделирането и възобновяването на кожата. Те имат и много добър ефект върху пигментациите. Пикосекундните лазери дават много добри резултати при подмладяване и подобряване на кожата, както и за третиране на белези  от акне, използвайки фракционирани и нефракционирани профили на лъча.

 

 

Хистология на третиран участък един ден след процедурата с Resolve 532nm, 1,3 mJ / μbeam, показва 3 лезии в епидермиса, които са били засегнати от лазрно-индуцирания разпад.

 

 

 

 

 

Хистология на третиран участък едни ден след процедурата с Resolve 1064nm и 532nm показва лезии в горния слой на дермиса. На лявата снимка е показан участък, третиран с 1064nm, 2 mJ/μbeam, а на дясната – участък, третиран с 1064nm, 2 mJ/μbeam и 532nm, 0.3 mJ/μbeam

Клинични резултати

Технически спецификации

Picoway Full Beam накрайник Picoway Resolve накрайник
Вид лазер ND:Yag Двойна честота ND:Yag Титаниев сапфир ND:Yag Двойна честота ND:Yag
Дължина на вълната 1064 nm 532 nm 785 nm 1064 nm 532 nm
Максимална енергия 400mJ 200mJ 85 mJ Няма Няма
Енергия на минколъча няма няма Няма До 3.0 mJ До 0.30 mJ
Продължителност на импулса 450 ps 375 ps 300 ps 450 ps 375 ps
Пикова мощност 0.90 Gigawatts 0.53 Gigawatts 0.28 Gigawatts Няма Няма
Размер на спота 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm 2, 3, 4 mm 6mm x 6mm 6mm x 6mm
Матрица няма няма Няма 10 x 10 Microbeam array 10 x 10 Microbeam array
Честота на повторяемост единично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz единично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz единично 1, 2, 3, 4, 5 Hz единично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz единично, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz
Източник на енергия Подвижно рамо с накрайник с двойна дължина на вълната Подвижно рамо с накрайник с двойна дължина на вълната Статичен накрайник Подвижно рамо с холограмен фракциониран накрайник Подвижно рамо с холограмен фракциониран накрайник
Зареждане 2 минути
Потребителски интерфейс Екран с докосване с GUI
Размери 107 cm H x 46 cm W x 69 cm D
Тегло 125kg
Изисквания за захранването 200 – 240 VAC, 50/60 Hz, 30 A, 4600 VA монофазен

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button