Profound – стимулира производството на еластин и хиалуронова киселина

Апарат Profound е първото радиочестотно устройство в света, за което е клинично доказано, че стимулира производството на 3 жизненоважни елемента за кожата: еластин, колаген и хиалуронова киселина. Тези елементи допринасят за дермалния обем, еластичността, хидратация и свежия младежки вид на кожата. Profound запълва изгубения обем и създава еластичност чрез стимулиране на процесите неоеластиногенеза, неоколагенеза и образуването на нова хиалуронова киселина. Уредът е предназначен за цялостно подмладяване на лицето, изглаждане на бръчките, свиване на увисналата кожа, намаляване на двойна брадичка и оформяне на кожата по долната челюст. Радиочестотното устройство Profound дава много добри резултати и за премахване на целулит и стрии по тялото.

Поискай оферта за апарата
апарат Profound
Апликатор Profound
накрайник Profound

Как работи апарат Profound?

Апаратът Profound работи с радиочестотна енергия. Той разполага с два накрайника (апликатора), които имат различни по дебелина и плътност игли. Тези игли проникват в дълбоките слоеве на кожата, като загряват тъканите до около 70 градуса по Целзий. По този начин се стимулира производство на нов колеген и еластин в кожата. За повечето дерматолози, които предлагат естетични процедури, възвръщането обемa на кожата на лицето е едно от най-големите предизвикателства при стареещата кожа. Апаратът Profound вече дава възможност на дерматолозите да постигат идеални обеми благодарение на естественото за организма възпроизвеждане на 3-те жизненоважни елемента.

С Profound се постига оптимален ефект още след първата процедура, като резултатът се разгръща във времето в продължение на около година. Процедурата се извършва под локална анестезия и в стерилна обстановка. Възстановителният период след нея е относително кратък – около 10 дни. С апарат Profound лекарят работи лесно и безопасно. Пациентът може да се върне към обичайния си начин на живот след ден-два. Процедурата е напълно безболезнена за пациента, тъй като се извършва под местна упойка. Резултатът след процедурата с устройството Profound е 10 години по-младежки вид.

видео Profound

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

Profound работи с температурно контролирана биполярна радиочестота, като доставя енергия дълбоко в дермиса, за да стимулира неоеластогенезата, неоколагенезата и отлагане на хиалуронова киселина. Profound доставя фракционална RF енергия на подкожния слой, което позволява ефективното третиране на мастни тъкани и септума.

 • Контрол на температурата в реално време. 100% предвидими резултати при всяка процедура.
 • Уникална обратна връзка в реално време. Знаете точната температура на лечение за конкретните цели.
 • Интуитивен софтуер.

Предимства на апарата

 • Лесен за управление тъч скрийн дисплей. Интуитивен, цветен и лесен за управление и контрол над цялата процедура.
 • Дермален накрайник и накрайник за подкожие. Те са стерилни и за еднократна употреба с 5 или 7 чифта биполярни микроигли, всеки чифт с отделен температурен контрол.
 • Ергономичен. Дермалният накрайник има интегриран стабилизатор на кожата и термокинетична лента за охлаждане. И двата накрайника са много леки.
 • Елегантно мобилно устройство. Подходящо за всяка клиника. Лесно за придвижване от стая в стая.
неоколагенеза Profound

Неоколагенеза и отлагане на хиалурона киселина. Оцветяване по метода H&E.

неоелогенеза Profound

Неоелогенеза след Van Gieson метод на оцветяване.

технология Profound

температурно контролирана биполярна радиочестота

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

Дермален накрайник

 • апликатор Profound виж повече

предимства за пациента и лекаря

Profound

Апаратът Profound предоставя редица предимства както за пациента, така и за лекаря, който работи с него. Устройството е проектирано да бъде лесно за работа и напълно безопасно. Резултатите с него са предвидими.

Предимства

 • Третира и ремоделира мастните тъкани и септума със специален апликатор за подкожието.
 • Създава еластин, колаген и хиалуронова киселина с дермалния апликатор.
 • Създава дермален обем, натурално, дори при старееща кожа.
 • Третира долната челюст, брадичката, бръчките по бузите и цялото лице.
 • Има възможност за регулиране на температурата в реално време за безпрецедентен контрол на процедурата.
 • Напълно предвидими резултати, с пълен контрол над дълбочината на проникване, температурата и времетраенето на процедурата.

Висока удовлетвореност за лекаря и пациента

 • 100% удовлетвореност при третиране на бръчки.
 • 95% удовлетвореност при подобрение на еластичността на кожата.
 • 47% от участниците в клиничните проучвания са имали значителни и дори драматични подобрения в общия вид на кожата.
 • Нехирургична процедура, която подобрява еластичността на кожата с 37% повече от хирургичен лицев лифтинг.
 • Решение за стимулация на естествените процеси за възобновяване и подмладяване на кожата. Без филъри. Без токсини.
Profound статистикаProfound статистика

клинични
резултати

Резултати на лице при жена и на двойна брадичка при мъж. Снимките не са обработвани. Резултатите могат да варират.

Преди процедура с ProfoundСлед процедура с Profound
Преди процедура с ProfoundСлед процедура с Profound

технически
спецификации

виж Още данни
Би-полярна радио честота5 ± 460 kHz
Максимално изходно напрежение84 VRMS; 5W на канал
НакрайнициДермален – с 5 чифта би-полярни микро-игли и SubQ – със 7 чифта би-полярни микро-игли.
Режим PID контрол на температурата
Целеви температурен диапазон65 – 75˚C (149 – 167˚F) ± 1˚C
Продължителност на процедурата3-5 секунди, 0.2 секунди “increments”
Потребителски интерфейсGUI – цветен екран с докосване
Размери на апарата125 x 46.5 x 44.5 cm
Тегло на апарата23 кг.
Електрически изисквания240 – 100 VAC; 2.5 A; 60-50 Hz; монофазен

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни