Платформата Optimas – много възможности в една машина

С апаратна платформа Optimas ще оптимизирате резултатите на Вашите клиенти. Тя съдържа богат асортимент апликатори, с които успешно можете да предлагате много на брой процедури за лице и тяло само с една машина.
С Optimas ще увеличите производителността си, приходите и удовлетвореността на пациента. Платформата е съвкупност от технологии, с които ще разширите разнообразието от процедури.

Апаратна платформа Optimas на InMode предлага най-съвременната неинвазивна технология за най-търсените процедури за лице и малки, трудно достъпни зони по тялото. Optimas предлага пълен набор от козметични процедури за успешно третиране на бръчки и фини линии, лифтиране на кожата на лицето и малки зони по тялото, ремоделиране на колагена, заличаване на петна и белези от акне, премахване на нежелано окосмяване, стареене на кожата, в следствие на прекомерно излагане на слънце и процедури за подмладяване.

Поискай оферта за апарата
апарат Optimas
апликатор Optimas
апликатор Optimas

Приложение на апликаторите на Optimas

С апаратна платформа Optimas може да правите ефективна и бърза лазерна епилация с апликатора DiolaxeXL. На платформата може да бъде поставен апликатор, който намалява подкожните мазнини и стяга кожата в малки зони по лицето и тялото, като двойна брадичка, ръце, колене. Платформата е съвместима и с най-известните апликатори на Inmode – Fractora и Forma. Fractora е фракционирана радиочестотна енергия, с която извършвате цялостен рисърфейсинг на кожата на лицето. Резултатите са по-млада, гладка и стегната кожа. Апликаторът Forma лифтира кожата по начин, който клиентите Ви обожават –

чрез контролирана радиочестотна енергия, която загрява в дълбочина и предизвиква синтез на колаген и еластин. Optimas е съвместима и с апликатора Lumecca. Това е IPL, която е идеална за премахване на пигментации и несъвършенства по кожата.
Най-новият апликатор за ремоделиране на лицето, както и за третиране на целулит – Morpheus8, също е съвместим с Optimas. С него успешно се третират бръчки и фини линии, петна и белези от акне, пресни стрии, както и целулит по тялото. Optimas е платформа, с която практиката Ви ще бъде успешна.

Процедура с Lumecca

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

DiolazeXL

Fractora

Forma

Forma Plus

FormaV

BodyFX/MiniFX

Morpheus8

Lumecca

Forma I

Lumecca I

 • апликатор Fractora виж повече
 • апликатор Forma виж повече
 • Апликатор Lumecca виж повече
 • апликатор DiolazeXL виж повече
 • morpheus8 апликаотр виж повече
 • апликатор Plus виж повече
 • апликатор Forma V виж повече
 • апликатор BodyMini FX виж повече
 • Forma I Optimas виж повече
 • Lumecca I виж повече

клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани. От ляво надясно – резултати от премахване на петна от акне с апликатор Morpheus8  и резултати от процедури за подмладяване на кожата на ръцете с апликатор Forma Plus.

Преди процедура с Morpheus8След процедура с Morpheus8
Преди процедура с апарата OptimasСлед процедура с апарата Optimas

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

 

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни