Sofwave – апарат за лице и шия

Апаратът Sofwave Medical предлага нов, неинвазивен подход за повдигане на вежди, стягане на отпуснатата кожа на шията и субменталните тъкани, както и за редуциране на финните линии и бръчките на лицето. Технологията SUPERB Synchronus Ultrasound Parallel Beam с вградено охлаждане позволява третиране на ниво средна дерма, загряване на кожната тъкан по контролиран начин и стимулиране на неоколагенезата и неоеластогенезата – ключови процеси за постигане на желания анти-ейджинг ефект.

Революционната технология на Sofwave ви позиционира в челните редици на иновациите, използвайки интелигентни, ефективни и безопасни за пациентите ви естетични технологии.

Поискай оферта за апарата
Sofwave апарат
Sofwave

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Интелигентна технология SUPERB – cинхронен ултразвук с паралелен лъч

Патентованата технология SUPERB представлява високоинтензивен, високочестотен масив от ултразвукови лъчи, които се подават паралелно с ниска дивергенция. Технологията осигурява повтаряемо и контролирано отлагане на енергия в кожата. SUPERB доставя равномерно енергия на средна дълбочина от 1,5 мм в дермата, като по този начин гарантира, че не се засягат подлежащи структури – нерви, лицева мазнина и кръвоносни съдове. Ултразвуковата енергия прецизно преминава през повърхността на кожата (епидермиса), загрявайки среднодермалната тъкан на точно определена дълбочина и температура, за да подмлади колагеновите влакна и да подобри цялостния вид на кожата.

 • При повечето пациенти се наблюдава значително подобрение след една процедура.
 • Разрешено от FDA за третиране на фини линии и бръчки и повдигане на вежди.
 • Неинвазивен апарат с минимално време за престой – 30-45-минутна процедура.

Как работи Softwave

Третирането на стареещата кожа изисква топлинният ефект да бъде локализиран в дермата. Високочестотните паралелни вълни на Sofwave, заедно с интегрираната система за охлаждане, позволяват топлинният ефект да остане локализиран на дълбочина между 0,5 и 2 мм (средно 1,5 мм).

 

 • Високочестотният ултразвук се разпространява през тъканта и създава серия от 7 уникални, геометрични, 3D цилиндрични термични зони в дермата.
 • Фракционното действие на ултразвука постига контролиран, удължен и насочен ефект. Термичната коагулация се осъществява на дълбочина 1,5 мм в дермата. По този начин се постига благоприятен ефект с минимално проникване, като същевременно се гарантира, че няма да се увреди епидермисът или подлежащите структури.
 • Загряването на тъканта (60-70 С) стимулира производството на колаген таргетирайки зоните с фини линии и бръчки, като гарантира максимално ефективен курс на лечение.
 • Интегрираният охлаждащ механизъм на Sofcool предпазва епидермиса и помага за насочване на енергията към средната част на дермата.
 • Уникалният векторен характер на процедурите със Softwave засилва естествения лечебен ефект чрез неоколагенеза и неоеластогенеза.

 

АПЛИКАТОР

 • виж повече

Клинични
резултати

Резултати от терапии за повдигане на вежди, стягане на отпуснатата кожа на шията и субменталните тъкани, както и за редуциране на финните линии и бръчките на лицето. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани.

Технически
спецификации

виж Още данни
Размери на апрата:122 x 40 x 40 cm (Д x Ш x В)
Тегло: ~52 кг.
Честота: 10-12 MHz
Енергия: 1-5 [J]
Електрически изисквания:100-240 VAC, 50-60 Hz, 8A Max

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда предоставяме такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни