КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПЛАТФОРМАТА EMPOWERRF?

EmpowerRF е многофункционална медицинска платформа, предоставяща иновативни уелнес терапии за женското интимно здраве. Това е най-модерната технология за лечение на стрес инконтиненция, вагинална сухота, слабост в тазовото дъно и други гинекологични проблеми. Апаратът е предназначен за използване от лекари гинеколози.

Той съчетава няколко модерни и изпитани технологии за  коагулация, субнекротично нагряване и мускулна стимулация, които са много ефективни за лечение на широк спектър от гинекологични състояния: подобряване на кръвообращението, облекчаване на болката,  слабост в тазовото дъно, уринарна инконтиненция и други.

Поискай оферта за апарата
EmpowerRF апарат за гинеколози от InMode
Morpheus8 Body апликатор
Апликатор FormaV от InMode
Апликатор Vtone от InMode

Многофункционална платформа, предоставяща иновативни уелнес терапии за жени

EmpowerRF апарат за гинеколози от InMode

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Основни предмиства

EmpowerRF - медицинска платформа за уелнес терапии за женското интимно здраве.

Използва множество допълващи се енергии:

 • интравагинална електрическа мускулна стимулация (EMS)
 • субепителна фракционна радиочестота
 • биполярна радиочестота

Апликаторите със синергична технология осигуряват персонализирани, многослойни процедури за справяне с широк спектър от проблеми. Гъвкава система, която бързо доставя целеви, ефективни и безопасни терапии. Възстановете самочувствието на пациента и качеството им на живот без операция или продължителен престой в болница.

АПЛИКАТОРИ
ТЕХНОЛОГИЯ

VTone е неинвазивна, разрешена от FDA технология, предназначена да осигури интравагинална електрическа мускулна стимулация (EMS) и невромускулнa рехабилитация на
слабите мускули на тазовото дъно за справяне с позивите и смесената уринарна инконтиненция.

Morpheus8V е бърза и ефективна биполярна радиочестотна технология, която предоставя широка гама от персонализирани решения. Фракционна тъканна коагулация до 3 mm дълбочина, което позволява на лекарите да извършват с множество процедури.

FormaV осигурява равномерно, обемно и дълбоко нагряване за тъканно ремоделиране с контрол на температурата в реално време. Гъвкавостта на тази RF технология позволява на практикуващия да предостави персонализирани решения за подобряване здравето на
тъканите.

Morpheus8 е минимално инвазивно устройство за субдермално ремоделиране на мастната тъкан (SARD), предназначено за ремоделиране и коагулация на мастната тъкан. Широката гама от накрайници за микронидлинг, с различни конфигурации на щифтове, осигурява модулно решение за доставяне на индивидуализирани фракционни лечения.

Morpheus8 Body с 3D Smart Frame и Burst технология осигурява 8 mm ремоделиране на субдермалната мастна тъкан (топлинен профил от 7 mm + допълнителен топлинен профил от 1 mm). 3D Smart Frame разгръща биполярна радиочестотна енергия в последователен модел на излъчване, осигурявайки равномерно 3D блоково нагряване за безопасни и ефективни процедури. Когато е в режим Burst, биполярната RF енергия автоматично се доставя до многостепенни дълбочини на обработка в един цикъл.

Tone работи чрез излъчване на импулси за електрическа мускулна стимулация (EMS), за да симулира неволни мускулни контракции. Апликаторите тип „свободни ръце“ на Tone са насочени към определени мускулни групи, за да възстановят силата на мускула.

Aviva е минимално инвазивна процедура за хемостаза и коагулация. Тази иновативна технология е проектирана с обширни функции за безопасност за намаляване на риска от термично нараняване по време на ремоделиране на меките тъкани. Тази иновативна процедура може да се направи под местна анестезия, в офис условия, за по-малко от 20 минути, без да се изрязва излишната кожа.

 • Апликатор Vtone от InMode виж повече
 • Апликатор Morpheus8V биполярна RF енергия виж повече
 • Апликатор FormaV от InMode виж повече
 • Morpheus8 апликатор InMode виж повече
 • Morpheus8 Body апликатор виж повече
 • Апликатор Tone с EMS технология виж повече
 • Aviva канюла виж повече

Технически
спецификации

виж Още данни
Входяща мощност
Честота на основната линия (номинална):50-60Hz
Входно напрежение (номинално):100-240VAC
Входящ ток (rms):2A
Работни параметри

Температурен диапазон на околната среда:
15 – 35°C [59 – 95°F]
Относителна влажност: 30% до 80%, без конденз
Атмосферно налягане:90 - 110kPa
Време за загряване:Ако се транспортира или съхранява при външни температури
изчакайте един час след включване,
за да може устройството да достигне стайна температура.
Транспорт и складиране
Температурен диапазон на околната среда:-20 – 65oC [-4 – 149°F]
Относителна влажност: 0% до 80%, без кондензация
Атмосферно налягане: 50 до 110kPa
Размери
Платформа36.5 cm W x 39.3 cm
D x 111.0 cm H
36.5 cm W x 39.3 cm
D x 111.0 cm H
Кабел за накрайник:280cm L [100`` L]
Тегло
Платформа:15.000 кг
FormaV апликатор:0.22 кг
vTone апликатор:0.11 кг
Morpheus8V апликатор:0.400 кг
Morpheus8 апликатор:0.400 кг
Tone апликатор:0.29 кг
Aviva накрайник:0.2 кг

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни