V10 – широка гама от решения за лице и тяло

V10 предлага широка гама от решения за тяло и лице, благодарение на мощните RF фракционни технологии. Мултитехнологичната платформа V10 ви гарантира превъзходни резултати, предоставяйки лечение на най-търсените индикации, като акне, стрии и белези, стягане на кожата, неоперативен лифтинг, контуриране на лице и тяло, редуциране на целулит, подмладяване на кожата и т.н. V10 предлага широк спектър от неинвазивни процедури и е единствената платформа за цяло тяло и лице, която предоставя цялостно оформяне, контуриране, стягане и подмладяване на кожата – „от глава до пети“. Платформата е многофункционална и расте с вашия бизнес, предлагайки на клиентите ви широка гама от процедури с гарантирани резултати.

Поискай оферта за апарата
Viora 10 апарат
Апарат Viora 10 апликатор
Апарат Viora 10 апликатор
Апарат Viora 10 апликатор

Преобразете пациентите си от глава до пети с V10

Апарат Viora 10 за лифтинг и ремоделиране на лице и тяло

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

Апаратът e базиран на две патентовани технологии, които предоставят индивидуален подход спрямо нуждите на вашите пациенти:

 • Технологията SVC™ е второ поколение фракционна радиочестота, която постига безпрецедентен контрол над дълбочината на проникване. Иновативният вакуум и фунциите за охлаждане осигуряват прецизен контрол върху интензитета и дълбочината на проникване. Широкият спектър настройки осигурява аблативни или коагулативни решения, предосравяйки ви пресонални решения за лечение на разлчини пациенти с конкретни нужди.

 

 • CORE е патентована биполярна мулти-RF технология на V10, която революционизира RF леченията. Трите канала на CORE на различни честотни дълбочини и четвъртият канал, включващ и трите честоти ви позволяват да третирате различни слоеве на кожата, да контролирате дълбочината на проникване, предлагайки широк спектър процедури за лице и тяло.

 

 

 

 

Един апарат - множество процедури през цялата година

 • Редуциране на васкуларни лезии
 • Коригиране на белези
 • Редуциране на стрии
 • Стягане, тонизиране и изглаждане на кожата
 • Редуциране на целулит
 • Намаляване на обиколките
 • Лимфен дренаж

 

 • Контуриране на тяло
 • Подмладяване и възстановяване на кожата на лицето
 • Третиране на пигментни лезии
 • Подобряване на текстурата на кожата
 • Стягане на лабии
 • Неинвазивен лифтинг

Широк спектър от терапии

Предложете на клиентите си най-широката гама от терапии, при които се използват усъвършенствани лазерна и радиочестотна технологии – само чрез една разширяема платформа.

 

Апликаторът V-FORM е безопасен, неинвазивен, и ефективен, като съчетава радиочестотна енергия и вакуум с цел прилагане на терапии за оформяне на контурите на тялото, намаляване на обиколката и целулита и стягане на кожата на тялото (особено след отслабване). Радиочестотната енергия се насочва към мастните натрупвания, където ускорява метаболизма и намалява обема на мастните клетки, а вакуумът засилва локалното кръвообращение и лимфния дренаж. Терапиите са лесни за приложение, не създават дискомфорт и представляват дълбока тъканна стимулация, съчетана с нежно засмукване на кожата. V-FORM може да се използва за третиране на всички области на тялото – корем, седалище, бедра, както и за трудни за третиране области като вътрешната страна на ръцете и бедрата. Тъй като терапевтичният апликатор на V-FORM в момента е най-големия апликатор, наличен на пазара, терапиите с V-FORM са най-бързите терапии, които можете да преложите на клиентите си. В зависимост от третираната област и конкретната терапия сесиите могат да продължат между 15 и 20 минути.

Необходимият брой на терапевтичните сесии с V-FORM зависи от третираната област и конкретната терапия. Препоръчителният брой сесии за оформяне на контурите на тялото и намаляване на целулита е средно 3-8 сесии. Протоколът за стягане на кожата на тялото може да се различава по отношение на общия брой сесии и да включва средно 6-12 сесии. Безопасността по време на терапевтичните сесии е гарантирана благодарение на безпрецедентните функции за безопасност, с които разполага V-FORM, а благодарение на контролираното приложение на радиочестотната енергия терапията е напълно безболезнена. Системата предлага широк диапазон от нива на радиочестотната енергия и сила на вакуума, което позволява интензитетът да се настройва индивидуално за всеки пациент.

Апликаторът V-FR постига много повече от фракционирани резултати. Благодарение на революционната технология SVC™ на V10, която използва усъвършенстваните механизми Switching (Превключване), Vacuum (Вакуум) и Cooling (Охлаждане), дискомфортът и болката по време на терапия са сведени до минимум, а постигнатите резултати са възможно най-добрите. Технологията ви позволява да третирате всички типове кожа по всяко време на годината. Възможността да работите на различни дълбочини в кожата ви позволява да третирате всички  части на лицето и тялото, включително традиционно трудни за третиране области като дланите, деколтето и костни участъци като челото.

Апликаторът V-ST използва пантентованата CORE™ (Channeling Optimized RF Energy -Насочване на оптимизирана радиочестотна енергия). Благодарение на трите различни радиочестотни канала и  4-те режима на работа може да предложите на клиентите си широк спектър от терапии с гарантиран резултат:

 • Стягане на кожата – прави кожата по-гладка и стегната, като терапиите отнемат само няколко минути;
 • Намаляване на бръчките – прави текстурата по-гладка и стяга кожата;
 • Подмладяване на вулвата – стяга тъканите на малките и големите срамни устни.

АПЛИКАТОРИ

V-FORM

V-FR

V-ST

 • Viora10 апликатор виж повече
 • Viora 10 апликатор виж повече
 • апликатор за апарат Viora 10 виж повече

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и зависят от анатомията на пациента. Снимките не са обработвани.

Изображение 1: Жена на 52 г. с индекс на телесното тегло 29. Брой процедури: 2 с V-FORM.

Изображение 2: Стягане на кожата на корема. Брой процедури: 8 с V-FORM.

Изображение 3: Премахване на стрии с V-ST.

Изображение 4: Премахване на белези от акне: 3 процедури с V-FR.

Преди процедура с апарата Viora 10След процедури с апарата Viora 10
Преди процедура с апарата Viora 10След процедура с апарата Viora 10
Преди процедура с апарата Viora 10След процедури с апарата Viora 10
Преди процедура с апарата Viora 10След процедура с апарата Viora 10

Технически
спецификации

виж Още данни
V-FORM
ТехнологияMulti-CORE, Dynamic RF
ХарактеристикаIR термометър
Честотен режимРежим I 0.8MHz
Режим II 1.7MHz
Режим III 2.45MHz
Режим IV 0.8MHz, 1.7MHz, 2.45MHz
ВакуумИмпулсен
Апликатори(BC) Голям(BC) Малък
Зона за третиране97 mm x 83 mmØ 24
RF мощностUp to 50 wUp to 20 w
виж Още данни
V-ST
ТехнологияCORE (Energy RF Optimized Channeling)
Зона на третиране8 mm x 8mm
Честотен режимРежим I (0.8MHz)
– Режим II (1.7MHz)
– Режим III (2.45MHz)
– Режим IV - 0.8MHz, 1.7MHz, 2.45MHz
ЕнергияUp to 130 J/cm3
Продължителност на импулса200 msec
виж Още данни
Viora V-FR
ТехнологияSVC™ (Превключване, Вакуум, Охлаждане)
Зона на третиране6.9 mm 10.42 x mm
Честота1 MHz
ЕнергияUp to 10 J
Продължителност на импулса10-100 ms

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

 

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни