Списание Aesthetic Manager се издава веднъж годишно от Бул Мед Консулт. Разпространява се безплатно. Целта му е да информира за новости, тенденции и технологии в сферата на бюти индустрията и бизнеса с естетични процедури, като лазерна епилация, процедури за премахване на целулит и оформяне на тяло, процедури за лице – хидратация, почистване, премахване на бръчки и белези, пр.

  • Изтегли
  • Разгледай

Списание
Aesthetic Manager

Aesthetic Manager Issue 7

Единственото бизнес
списание в сферата на естетиката в България

Списанието е съставено от информационни и обучителни статии за бизнеса и технологиите в естетичната индустрия в България и в чужбина. Рубриките на списанието включват теми като бизнес модели, маркетинг и продажби, управление на хора, психология, развитие на пазари, пазарни обзори и статистики, нови технологии. Списанието се списва изцяло от маркетинг екипа на Бул Мед Консулт. Дизайнът е дело на нашия графичен дизайнер Миряна Захариева. Главен редактор на Aesthetic Manager  е нашият маркетинг мениджър Елена Петкова.

В изданията често се включват външни автори – експерти в своята област. Списанието се издава от края на 2017 година. Веднъж годишно в него поместваме актуална информация за новостите на естетичния пазар в България и чужбина. Публикуваме проучвания и статистики, които ще Ви помогнат да вземете правилното решение за бъдещето на Вашия бизнес. Ще можете да четете интервюта с успешни хора в тази сфера, както и да научите техните истории: Как са стартирали бизнеса си, през какви трудности са минали и какво са променили в себе си, за да успеят.

Списание Aesthetic Manager issue 7
Aesthetic Manager Issue 7