Какво представлява апарат VelaShape III?

Апарат VelaShape III e устройство за премахване на целулит, стягане на кожата на тялото и намаляване на подкожни мазнини. Той представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога – 150 W), IR (инфрачервена светлина), пулсиращ вакуум и масажни ролки. Технологията е незаменим помощник на всеки терапевт, който се занимава с процедури за оформяне на тяло и намаляване на мазнини. Доказано, VelaShape III е най-ефективното устройство срещу целулит и подкожни мастни натрупания. След около 4-6 процедури с апарата, кожата става по-гладка и стегната. Целулитът видимо се редуцира. Апаратът загрява кожата в дълбочина, като по този начин предизвиква синтеза на нов колаген. Той  е единственото устройство, което може да стимулира производството на нов колаген в кожата.

Кои са предимствата на апарат VelaShape III?

Патентовата технология, с която работи апаратът има повече от 10-годишна история. Тя е преминала множество клинични изпитания в различни страни по света като САЩ и Израел. Направени са повече от 10 млн. процедури по целия свят, които доказват устойчиви и предсказуеми резултати. Това прави VelaShape III най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулит и стягане на кожата.

Четирите технологии на апарата, които работят в сирегия комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм, като същевременно дренират, което е изключително важно за здравия вид на кожата. Това прави процедурата ефективна и безболезнена. Ефектът е доказан с многобройни клинични проучвания и с над 10 млн. проведени процедури в света.

Апарат VelaShape III няма аналог по отношение на качеството на процедурите с него. С този апарат работят най-добрите естетични центрове в целия свят. Апаратът е предпочитан от повечето потребители на сайта realself.com, които съвсем безпристрастно оценяват естетичните процедури, на които се подлагат.

Официален уебсайт

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

VContour

Виж още

Супер ефективност:

 • Инфраред (IR) на VelaShape III загрява тъканите до 3 мм дълбочина.
 • 150 – ватовата биполярна радиочестота загрява тъканите до 20 мм дълбочина.
 • Пулсиращият вакуум допринася за по-доброто доставяне на енергията до тъканите, а механичните ролки подобряват лимфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.
 • Само за 1 минута радиочестота на апарата, той загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна за перфектен резултат.
 • VelaShape III е може би единствената машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати постигнати при клинично проучване сред 42 пациента.
 • Оптимални резултати след една процедура – минус 2.6 см.
 • Максимален брой процедури на зона – 3-4. Това прави VelaShape III апаратът, който дава оптимални резултати след най-малко процедури. По този начин пациентите отделят по-малко от личното си време, постигат много по-бързо желаните от тях резултати, а вие възвръщате бързо инвестицията си.
 • VelaShape III притежава “CE” за контуриране на тялото и “FDA” сертификат за намаляване на обиколката на корема и бедрата и временно намаляване на целулита. Годишно с VelaShape III се правят повече от 1 милион процедури по целия свят. Това доказа, че апаратът постига забележими, измерими и последователни резултати.

Резултати:

 • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата.
 • Намалява целулита.
 • Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаляване с от 1 до 3 см след 1 терапия на дадена зона.
 • Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

Нов интерфейс:

 

 • Нов, лесен за използване и интуитивен интерфейс, който позволява да се настройват работните параметри преди и след процедурата.
 • Мулти-тъч скрийн – 10 инчов.
 • Автоматични насоки за извършване на процедура.

Нов температурен сензор:

Клинични резултати

По данни от клинично проучване на Candela, проведено сред 42 пациенти.

Технически спецификации

Апликатори VSmooth VContour
Вакуум пулсиращ пулсиращ
Дължина на вълната 850 nm  850 nm
Оптическа енергия До 3.2 W До 1.7 W
Пикова мощност на RF До 150 W До 150 W
Зона за третиране 40×40 mm2 Малка – 10 x 13 mm2
Голяма – 25 x 50 mm02
Капачка С ролки Без ролки

 

 

Размери на апарата 38 см x 49 см x 132 см (Д х Ш х В)
 Тегло на апарата 20 кг
 Тегло на апликаторите VContour – 0,4 кг; VSmooth – 1.0 кг
Електрически изисквания 100-230 VAC; до 4А; 50-60 Hz; монофазен

 

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button