НАЙ-НОВИЯТ МОДЕЛ – VELASHAPE III

Комбинирай с Cooltech или Ultrashape Power

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 3.5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

VelaShape III e патентована синергия от 4 технологии:

 • Биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога)
 • IR (инфрачервена светлина)
 • Пулсиращ вакуум
 • Масажни ролки

Тези технологии комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм, като същевременно дренират, което е съществено важно за здравия вид на кожата. Това прави процедурата изключително ефективна и безболезнена. Ефектът е доказан с многобройни клинични проучвания и с над 3.5 милиона проведени процедури по целия свят.

Официален уебсайт

Апликатори

VContour

Виж още

Супер ефективност:

 • Инфраред (IR) на VelaShape III загрява тъканите до 3 мм. дълбочина.
 • 150 – ватовата биполярна радиочестота загрява тъканите до 20 мм. дълбочина.
 • Пулсиращият вакуум допринася за по-доброто доставяне на енергията до тъканите, а механичните ролки подобряват лимфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.
 • Само за 1 минута радиочестота на апарата загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна, за перфектен резултат.
 • VelaShape III е може би единствената машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати постигнати при клинично проучване сред 42 пациента.
 • Оптимални резултати след една процедура – минус 2.6 см.
 • Максимален брой процедури на зона – 3-4. Това прави VelaShape III апаратът, който дава оптимални резултати след най-малко процедури. По този начин пациентите отделят по-малко от личното си време, постигат много по-бързо желаните от тях резултати, а вие възвръщате бързо инвестицията си.
 • VelaShape III притежава “CE” за контуриране на тялото и “FDA” сертификат за намаляване на обиколката на корема и бедрата и временно намаляване на целулита. Годишно с VelaShape III се правят повече от 1 милион процедури по целия свят. Това доказа, че апаратът постига забележими, измерими и последователни резултати.

Резултати:

 • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата.
 • Намалява целулита.
 • Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаление с от 1 до 3 см след 1 терапия на дадената зона.
 • Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

Нов интерфейс:

 

 • Нов, лесен за използване и интуитивен интерфейс, който позволява да се настройват работните параметри преди и след процедура
 • Мулти-тъч скрийн – 10 инчов
 • Автоматични насоки за извършване на процедура

Нов температурен сензор:

Клинични резултати

По данни от клинично проучване на Candela, проведено сред 42 пациенти.

Технически спецификации

Апликатор Вакуум Дължина на вълната Оптическа енергия Пикова мощност на RF Зона за третиране Капачка
VSmooth пулсиращ 850 nm До 3.2 W До 150 W 40×40 mm2 С ролки
VContour пулсиращ 850 nm До 1.7 W До 150 W Малка – 10 x 13 mm2
Голяма – 25 x 50 mm02
Без ролки

 

 

Апарат Размери на апарата Тегло на апарата Тегло на апликаторите Електрически изисквания
Velashape III 38 см x 49 см x 132 см (Д х Ш х В) 20 кг VContour – 0,4 кг; VSmooth – 1.0 кг 100-230 VAC; до 4А; 50-60 Hz; монофазен

 

 

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg