Votiva – платформа, която подобрява женското интимно здраве

Votiva е платформа, с която се извършва процедура за вагинално подмладяване и подобряване на усещането във влагалището. Това е нова и все по-търсена процедура по целия свят. Тя става все по-разпознаваема и в България. Затова всеки, който инвестира в бизнес с процедури за вагинално подмладяване сега, ще спечели в дългосрочен план. Станете част от растящия сегмент на женското здраве. Предложете най-доброто решение за вагинално подмладяване.

Привлечете по-широка пациентска база, която преди това е нямала достъп до безболезнено и напълно безопасно решение на интимни проблеми.

Поискай оферта за апарата
Inmode Votiva апарат
апликатор Votiva
апликатор Votiva
апликаторVotiva

Какво представлява Votiva?

Votiva e нова професионална нехирургична процедура, която използва радиочестотна енергия за третиране симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. Votiva е медицински апарат, който доставя контролирана биполярна радиочестотна енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището. Загубата на вагинално усещане и тонус може да бъде страничен ефект от вагинално раждане или стареене. С течение на времето вагиналната стена и входа на вагиналния канал (Introitus), които съдържат колагенни влакна, се отпускат и губят еластичността си. Радиочестотната енергия прониква дълбоко в тъканта и води до ремоделиране на вагиналните тъкани, като по този начин се възстановява гъвкавостта и формата.

Votiva е предназначен за жени, които имат вагинални проблеми след раждане или стареене в областта на вагината. Това включва жени след раждане, такива в менопауза, както и тези, които желаят да подобрят сексуалното си преживяване. Процедурата с апарата е предпочитана и от жените, които търсят вагинално козметично подобрение и искат да се чувстват по-уверени за здравето си.
Платформата работи с няколко вида апликатори. С тях се извършват процедури както за вътрешно вагинално подмладяване, така и за избелване и подмладяване на външната генитална тъкан. Votiva предлага най-съвременната технология при лечение на сексуална дисфункция или като допълнение към упражненията на Кегел.

Inmode Votiva видео

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ

BodyFX/MiniFX

FractoraV

FormaV

Forma

Forma Plus

  • апликатор BodyFX виж повече
  • апликатор Fractora виж повече
  • апликатор Forma V виж повече
  • апликатор Forma виж повече
  • апликатор Plus виж повече

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:

  • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
  • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
  • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането и може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни