Gentle Family – медицинска лазерна платформа

Gentle Pro лазер е най-добрата в световен мащаб медицинска лазерна платформа. С нея може да се третират успешно както нежелано окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и дори гъбички по ноктите. Обявена е за Златен стандарт на лазерните технологии, защото работи с най-голямата пикова мощност – от 25 000W за 755 nm и 30 000W за 1064 nm, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 ms.

При лазерната епилация уредът селективно загрява косъма, като по този начин унищожава космения фоликул. Gentle Pro лазер е изключително ефективен както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми. Лазерната платформа разполага с два типа лазери – александритен и ND;Yag лазер. Те могат да бъдат закупени заедно в едно устройство, но могат да се използват и по отделно, да се закупят две различни устройства.

Поиска оферта за апарата
Апарат Gentle Lase Pro Plus александритен лазер
апликатор GentleLase
апликатор Gentle
апликатор Gentle

Кои са предимствата на  Gentle Family лазерите?

Апаратура за лазерна епилация с 50-годишна история. Лазерната платформа е една от първите лазерни технологии, разработени за медицинска лазерна епилация. Преминала е през много клинични изпитания, проведени от някои от най-добрите дерматолози, инженери и физици в света. Това я прави незаменим помощник на всеки добър лекар дерматолог. Най-добрите естетични центрове и дерматологични клиники в света работят с лазерната платформа Gentle Pro.

Основното й предимство е, че с една машина може да се третират много различни индикации – обезкосмяване, пигментни лезии, зачервявания и капиляри, бръчки, гъбички по ноктите, разширени кръвоносни съдове. С лазера може да се третират и други медицински индикации като Телеангиектазия и Порт вайн стейн. Gentle Lase лазер е устройството, с което всички останали биват сравнявани.

Технология апарат GentleLase

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

По-бърз

По-бързият курс от 2 Hz ви дава възможност да третирате повече пациенти и по-бързо.

Избор за по-добър комфорт

Множество ергономични движения на апликатора, които не позволяват ръката на оператора да се измори и правят процедурата по-приятна.

Множество размери на спота

Различните размери на спота от 1.5 до 26 мм дават възможност за по-добър анатомичен допир на апликатора до кожата на пациента, което води до по-добро проникване на енергията.

Малка система за доставка на импулса

Gentle Lase Pro-U предлага двойна дължина на вълната с опции за размера на спота 1.5/3/5/3×10 mm за третиране на васкуларни и пигментни лезии.

Голяма система за доставка на импулса

Двойна дължина на вълната с размери 20/22/24 /26 mm. Тези нови размери на спота са най-големите на пазара, което позволява скъсяване на времето за една процедура и по-добър комфорт за пациента.

Интуитивен тъч скрийн

Изберете коректни параметри за процедурата бързо и лесно.

Различна продължителност на импулса

За още по-голяма гъвкавост при третиране на васкуларни и пигментни лезии.

Динамично охлаждащо устройство (DCD) – изборът е Ваш!

Може да изберете между въздушно охлаждаща система и криогенна динамично охлаждаща система, която пести време. Това решава операторът, за да предпази епидермиса и да създаде комфорт за пациента.

Елегантен дизайн

Лъскави модерни линии, малък педал, леко тяло за по-добра мобилност. За по-бързи и ефективни процедури във всяка среда.

Предпазни сапфирени прозорци

Предпазват оптичната система, като по този начин се гарантира издръжливостта на апарата на високо натоварване с високи енергии.

Доказани резултати

Годишно се извършват около 13 милиона процедури лазерна епилация в световен мащаб. Това прави обезкосмяването една от първите три нехирургични естетични процедури, които клиентите предпочитат.

За практици

Премахването на нежелано окосмяване е също идеална процедура за привличане на нови пациенти в практиката и разширяване на портфолиото Ви от процедури.

Все повече стават мъжете, които предпочитат да се подложат на лазерна епилация, вместо да ползват традиционните методи за обезкосмяване.

Лазерната епилация е в топ 3 на неинвазивните естетични процедури. Първите две позиции се заемат от ботокс и Hydrafacial.

Два лазера в една платформа

Апарат Gentle Lase Pro Plus александритен лазер

GENTLE MAX PRO PLUS

755 nm александритен лазер и 1064 nm Nd:YAG лазер в една платформа

GentleMax Pro съчетава цялата мощност, дължини на вълните и предимствата на GentleLase Pro и GentleYAG Pro. Това е консолидирана система, която е надеждна за всички типове кожа. Може да се използва като за лазерна епилация, така и за третиране на васкуларни лезии по тялото и крайниците, гъбички по ноктите и някои видове васкуларни малформации.

Оптимално третира всички типове кожа (Скалата на Фитцпатрик I – VI). Разполага с патентована DCD охлаждаща система, която подобрява комфорта по време на процедурата.

Професионалният уред за лазерна епилация работи с различни размери на спота – от 12 mm до 26 mm, подходящи както за големи, така и за малки и деликатни зони от лицето и тялото.

GENTLE LASE PRO

Александритен лазер за епилация

755 nm дължина на вълната

Оптимално третиране на нежелано окосмяване при по-светъл тип кожа по скалата на Фицпатрик –  I-IV.

Допълнителни възможности:

 • Пигментни лезии
 • Васкуларни лезии
 • Порт вайн стейн
 • Хемангиоми
 • Телеангиектазия

GENTLE YAG PRO

ND:YAG лазер за епилация и васкуларни лезии

1064 nm дължина на вълната

Третира нежеланото окосмяване при всички типове кожа по скалата на Фитцпатрик  – I-VI. Третира PFB (възпаление на фоликулите на брадата)

Допълнителни възможности:

 • Васкуларни лезии
 • Венозни „езера“
 • Разширени вени на краката
 • Бръчки
 • Гъбички по ноктите

АПЛИКАТОР
НАКРАЙНИК

Снабден с възможност за вградено охлаждане.

 • апликатор Genle Lase Pro виж повече
статистика Gentleстатистика Gentle

КЛИНИЧНИ
РЕЗУЛТАТИ

По данни от клинично проучване на производителя Candela, който има над 50 години опит в производството на лазери за медицински цели.

Преди процедура с GentleMaxСлед процедура с GentleMax
Преди процедура с GentleLaseСлед процедура с GentleLase

ТЕХНИЧЕСКИ
СПЕЦИФИКАЦИИ

виж Още данни
Тип лазерАлександритND:Yag
Дължина на вълната755 nm 1064 nm
ЧестотаДо 10 HzДо 10 Hz
Максимална енергия68 J90 J
Времетраене на пулса 0.250 -100 ms
Размер на спота6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm
Специална система с опции за размер на спотаМалка – 1.5, 3, 5 and 3 x 10 mm Голяма – 20, 22, 24 and 26 mm
Доставяне на лъчаОптично свързване с накрайника
Контрол на пулсаРъчно или с крак
Размери107 cm В x 46 cm Ш x 69 cm Д
Тегло118 кг
Изисквания за електрическата мрежа 200-240 VAC, 50/60 Hz, 30 A, 4600 VA Монофазен
АЛЕКСАНДРИТЕН ПОТОК ЕНЕРГИЯ
Размер на спота (mm)Поток енергия (0.25 ms to 100 ms)
340-400 J/cm2
3x1010-200 J/cm2
59 – 40 J/cm2
6 6 – 150 J/cm2
8 6 – 100 J/cm2
106 – 60 J/cm2
1210 – 40 J/cm2
15 6 – 30 J/cm2
186 – 20 J/cm2
205 – 16 J/cm2
224 – 13 J/cm2
24 3 – 11 J/cm2
ND:Yag ПОТОК ЕНЕРГИЯ
Размер на спота (mm)Поток енергия (0.25 ms to 100 ms)
1,5300 to 520 J/cm2
3130 to 400 J/cm2
3x1080 to 300 J/cm2
59 to 55 J/cm2
66 to 200 J/cm2
86 to 150 J/cm2
10 6 to 100 J/cm2
1210 to 70 J/cm2
156 to 44 J/cm2
186 to 30 J/cm2
205 to 24 J/cm2
224 to 20 J/cm2
243 to 16 J/cm2
Патентована охлаждаща система
Интегрирани контроли, криогенен контейнер и накрайник с дистанционен манометър
КриогенHFC 134a
DCD времетраене на спреяНастройване според нуждитe: 10-100 ms
DCD забавяне на спреяНастройване според нуждитe: 20-100 ms
DCD след-спрей времетраенеНастройване според нуждитe: 10-50 ms
Възможно е да се избере друго охлаждащо устройство. Въздушно охлаждащо устройство (ACC)

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането и може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни