Gentle Family – медицинска лазерна платформа

Gentle Pro лазер е най-добрата в световен мащаб медицинска лазерна платформа. С нея може да се третират успешно както нежелано окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и дори гъбички по ноктите. Обявена е за Златен стандарт на лазерните технологии, защото работи с най-голямата пикова мощност – от 25 000W за 755 nm и 30 000W за 1064 nm, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 ms.

При лазерната епилация уредът селективно загрява косъма, като по този начин унищожава космения фоликул. Gentle Pro лазер е изключително ефективен както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми. Лазерната платформа разполага с два типа лазери – александритен и ND;Yag лазер. Те могат да бъдат закупени заедно в едно устройство, но могат да се използват и по отделно, да се закупят две различни устройства.

Поиска оферта за апарата
Апарат Gentle Lase Pro Plus александритен лазер

Кои са предимствата на  Gentle Family лазерите?

Лазерната платформа има 50-годишна история. Тя е една от първите лазерни технологии, разработени за медицинска лазерна епилация. Преминала е през много клинични изпитания, проведени от някои от най-добрите дерматолози, инженери и физици в света. Това я прави незаменим помощник на всеки добър лекар дерматолог. Най-добрите естетични центрове и дерматологични клиники в света работят с лазерната платформа Gentle Pro.

Основното й предимство е, че с една машина може да се третират много различни индикации – обезкосмяване, пигментни лезии, зачервявания и капиляри, бръчки, гъбички по ноктите, разширени кръвоносни съдове. С лазера може да се третират и други медицински индикации като Телеангиектазия и Порт вайн стейн. Gentle Lase лазер е устройството, с което всички останали биват сравнявани.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията

По-бърз

По-бързият курс от 2 Hz ви дава възможност да третирате повече пациенти и по-бързо.

Избор за по-добър комфорт

Множество ергономични движения на апликатора, които не позволяват ръката на оператора да се измори и правят процедурата по-приятна.

Множество размери на спота

Различните размери на спота от 1.5 до 26 мм дават възможност за по-добър анатомичен допир на апликатора до кожата на пациента, което води до по-добро проникване на енергията.

Малка система за доставка на импулса

Gentle Lase Pro-U предлага двойна дължина на вълната с опции за размера на спота 1.5/3/5/3×10 mm за третиране на васкуларни и пигментни лезии.

Голяма система за доставка на импулса

Двойна дължина на вълната с размери 20/22/24 /26 mm. Тези нови размери на спота са най-големите на пазара, което позволява скъсяване на времето за една процедура и по-добър комфорт за пациента.

Интуитивен тъч скрийн

Изберете коректни параметри за процедурата бързо и лесно.

Различна продължителност на импулса

За още по-голяма гъвкавост при третиране на васкуларни и пигментни лезии.

Динамично охлаждащо устройство (DCD) – изборът е Ваш!

Може да изберете между въздушно охлаждаща система и криогенна динамично охлаждаща система, която пести време. Това решава операторът, за да предпази епидермиса и да създаде комфорт за пациента.

Елегантен дизайн

Лъскави модерни линии, малък педал, леко тяло за по-добра мобилност. За по-бързи и ефективни процедури във всяка среда.

Предпазни сапфирени прозорци

Предпазват оптичната система, като по този начин се гарантира издръжливостта на апарата на високо натоварване с високи енергии.

Доказани резултати

Годишно се извършват около 13 милиона процедури лазерна епилация в световен мащаб. Това прави обезкосмяването една от първите три нехирургични естетични процедури, които клиентите предпочитат.

За практици

Премахването на нежелано окосмяване е също идеална процедура за привличане на нови пациенти в практиката и разширяване на портфолиото Ви от процедури.

Все повече стават мъжете, които предпочитат да се подложат на лазерна епилация, вместо да ползват традиционните методи за обезкосмяване.

Лазерната епилация е в топ 3 на неинвазивните естетични процедури. Първите две позиции се заемат от ботокс и Hydrafacial.

Два лазера в една платформа

Апарат Gentle Lase Pro Plus александритен лазер

GENTLE MAX PRO PLUS

755 nm александритен лазер и 1064 nm Nd:YAG лазер в една платформа

GentleMax Pro съчетава цялата мощност, дължини на вълните и предимствата на GentleLase Pro и GentleYAG Pro. Това е консолидирана система, която е надеждна за всички типове кожа. Може да се използва като за лазерна епилация, така и за третиране на васкуларни лезии по тялото и крайниците, гъбички по ноктите и някои видове васкуларни малформации.

Оптимално третира всички типове кожа (Скалата на Фитцпатрик I – VI). Разполага с патентована DCD охлаждаща система, която подобрява комфорта по време на процедурата.

Работи с различни размери на спота – от 12 mm до 26 mm, подходящи както за големи, така и за малки и деликатни зони от лицето и тялото.

GENTLE LASE PRO

Александритен лазер за епилация

755 nm дължина на вълната

Оптимално третиране на нежелано окосмяване при по-светъл тип кожа по скалата на Фицпатрик –  I-IV.

Допълнителни възможности:

 • Пигментни лезии
 • Васкуларни лезии
 • Порт вайн стейн
 • Хемангиоми
 • Телеангиектазия

GENTLE YAG PRO

ND:YAG лазер за епилация и васкуларни лезии

1064 nm дължина на вълната

Третира нежеланото окосмяване при всички типове кожа по скалата на Фитцпатрик  – I-VI. Третира PFB (възпаление на фоликулите на брадата)

Допълнителни възможности:

 • Васкуларни лезии
 • Венозни „езера“
 • Разширени вени на краката
 • Бръчки
 • Гъбички по ноктите

АПЛИКАТОР
НАКРАЙНИК

Снабден с възможност за вградено охлаждане.

 • виж повече

КЛИНИЧНИ
РЕЗУЛТАТИ

По данни от клинично проучване на производителя Candela, който има над 50 години опит в производството на лазери за медицински цели.

ТЕХНИЧЕСКИ
СПЕЦИФИКАЦИИ

виж Още данни
Тип лазерАлександритND:Yag
Дължина на вълната755 nm 1064 nm
ЧестотаДо 10 HzДо 10 Hz
Максимална енергия68 J90 J
Времетраене на пулса 0.250 -100 ms
Размер на спота6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm
Специална система с опции за размер на спотаМалка – 1.5, 3, 5 and 3 x 10 mm Голяма – 20, 22, 24 and 26 mm
Доставяне на лъчаОптично свързване с накрайника
Контрол на пулсаРъчно или с крак
Размери107 cm В x 46 cm Ш x 69 cm Д
Тегло118 кг
Изисквания за електрическата мрежа 200-240 VAC, 50/60 Hz, 30 A, 4600 VA Монофазен
АЛЕКСАНДРИТЕН ПОТОК ЕНЕРГИЯ
Размер на спота (mm)Поток енергия (0.25 ms to 100 ms)
340-400 J/cm2
3x1010-200 J/cm2
59 – 40 J/cm2
6 6 – 150 J/cm2
8 6 – 100 J/cm2
106 – 60 J/cm2
1210 – 40 J/cm2
15 6 – 30 J/cm2
186 – 20 J/cm2
205 – 16 J/cm2
224 – 13 J/cm2
24 3 – 11 J/cm2
ND:Yag ПОТОК ЕНЕРГИЯ
Размер на спота (mm)Поток енергия (0.25 ms to 100 ms)
1,5300 to 520 J/cm2
3130 to 400 J/cm2
3x1080 to 300 J/cm2
59 to 55 J/cm2
66 to 200 J/cm2
86 to 150 J/cm2
10 6 to 100 J/cm2
1210 to 70 J/cm2
156 to 44 J/cm2
186 to 30 J/cm2
205 to 24 J/cm2
224 to 20 J/cm2
243 to 16 J/cm2
Патентована охлаждаща система
Интегрирани контроли, криогенен контейнер и накрайник с дистанционен манометър
КриогенHFC 134a
DCD времетраене на спреяНастройване според нуждитe: 10-100 ms
DCD забавяне на спреяНастройване според нуждитe: 20-100 ms
DCD след-спрей времетраенеНастройване според нуждитe: 10-50 ms
Възможно е да се избере друго охлаждащо устройство. Въздушно охлаждащо устройство (ACC)

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането и може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни