evolve-aparat-distributor

Какво е Evolve?

Апарат Evolve е първата и единствена машина в естетичната медицина, която може да третира едновременно мазнините, мускулите и кожата. Ефектът след серия от процедури е стегнат мускул, гладка кожа, по-малко мазнини и целулит в третираната зона. Апаратът е предназначен единствено и само за професионално ползване. С него могат да работят както естетични лекари, така и козметици в сертифицирани и лицензирани естетични центрове.

Как работи апарат Evolve?

Апарат Evolve е синергия от няколко различни технологии, които работят в синхрон. По този начин се постига перфектен резултат в извайването на тялото. Устройството има три  различни вида апликатори – Trim, Tone, Tite. Всеки от тях работи с различна технология. Биполярна радиочестота, която загрява кожата в дълбочина, електромагнитна стимулация на мускула, както и дълбоко подкожно загряване чрез радиочестотна енергия и специално конструиран вакуум.

Машината работи на принципа „свободни ръце“. Терапевтът, който извършва процедурата върху пациента/клиента, няма друг ангажимент освен да постави правилно апликаторите на зоната, която ще се обработва, както и да настрои правилните параметри за работа с апарата. След това може да напусне кабинета, като проверява пациента на всеки 10 минути.  Апарат Evolve е създаден да бъде изключително безопасен за пациента/клиента. Той е снабден с т.нар. „пациентски бутон“. Само с едно натискане на бутона пациентът може да спре машината в случай на дискомфорт, както и да повика терапевта, за да провери настройките на апарата.

Продължителността на процедурата е между 30 минути и 45 минути, в зависимост от зоната, която се третира с Evolve и режима на работа, който се използва за желания резултат. Необходима е серия само от 2 до 4 процедури на една и съща зона за постигане на перфектен резултат. В една процедура могат да се третират множество зони едновременно. Това прави Evolve един от малкото апарати на световния пазар, който може да извае цялото тяло със само от 2 до 4 процедури.

evolve-aparat-distributor

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

inmode-evolve-aparat-ured-distributor2

Evolve Tite

Виж още
inmode-evolve-aparat-ured-distributor

Еvolve Trim

Виж още
inmode-evolve-aparat-ured-distributor3

Evolve Tone

Виж още

 

Предимства:

 • Апарат тип „свободни ръце“.
 • Едновременно стяга кожата, тонизира мускула и редуцира целулита.
 • Може да се третират множество зони в една сесия.
 • Безкрайно безопасен.
 • Необходими са само от 2 до 4 процедури за оптимален ефект.

Зони за третиране:

 • Ръце
 • Крака
 • Бедра
 • Корем
 • Колене

Клинични резултати

Технически спецификации

 

Изходна мощност До 50 W
Изходна честота 1 MHz
Температурен контрол Наблюдение на температурата в реално време за всички активни апликатори. Операторът селектира  температура до 43 градуса по Целзий.
Индивидуално терапевтично време Възможно е 5 минутно увеличение на времетраенето на процедурата за постигане на индивидуални резултати.

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button