Evolve – единственият 3 в 1 апарат за тяло, тип „свободни ръце“

Апарат Evolve е първата и единствена машина в естетичната медицина, която може да третира едновременно мазнините, мускулите и кожата. Ефектът след серия от процедури е стегнат мускул, гладка кожа, по-малко мазнини и целулит в третираната зона. Апаратът е предназначен единствено и само за професионално ползване. С него могат да работят както естетични лекари, така и козметици в сертифицирани и лицензирани естетични центрове.

Поискай оферта за апарата
апарат за тяло Evolve
апликатор Evolve
апликатор Evolve

Как работи Evolve?

Апарат Evolve е синергия от няколко различни технологии, които работят в синхрон. По този начин се постига перфектен резултат в извайването на тялото. Устройството има три различни вида апликатори – Trim, Tone, Tite. Всеки от тях работи с различна технология. Биполярна радиочестота, която загрява кожата в дълбочина, електромагнитна стимулация на мускула, както и дълбоко подкожно загряване чрез радиочестотна енергия и специално конструиран вакуум.

Машината работи на принципа „свободни ръце“. Терапевтът, който извършва процедурата върху пациента/клиента, няма друг ангажимент освен да постави правилно апликаторите на зоната, която ще се обработва, както и да настрои правилните параметри за работа с апарата. След това може да напусне кабинета, като проверява пациента на всеки 10 минути.

Апарат Evolve е създаден да бъде изключително безопасен за пациента/клиента. Той е снабден с т.нар. „пациентски бутон“. Само с едно натискане на бутона пациентът може да спре машината в случай на дискомфорт, както и да повика терапевта, за да провери настройките на апарата.

Продължителността на процедурата е между 30 минути и 45 минути, в зависимост от зоната, която се третира с Evolve и режима на работа, който се използва за желания резултат. Необходима е серия само от 2 до 4 процедури на една и съща зона за постигане на перфектен резултат. В една процедура могат да се третират множество зони едновременно. Това прави Evolve един от малкото апарати на световния пазар, който може да извае цялото тяло със само от 2 до 4 процедури.

апарат Evolve от InMode

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

АПЛИКАТОРИ
НАКРАЙНИЦИ 

Trim

Tone

Tite

 • ЕVOLVE TRIM апликатори за третиране на целулит виж повече
 • ЕVOLVE TRIM апликатори за тонизиране на мускула виж повече
 • Evolve Tite апликатори за ремоделиране на кожата виж повече

Предимства и зони за третиране

Процедура с апарата Evolve от Inmode
Процедура за корем с апарата Evolve от Inmode
Процедура с апарата Evolve от Inmode

Предимства

Предимствата на апаратa Evolve са много, но ето някои от най-важните:

 • Апарат тип „свободни ръце“.
 • Едновременно стяга кожата, тонизира мускулите и редуцира целулита.
 • Може да се третират множество зони в една сесия.
 • Безкрайно безопасен.
 • Необходими са само от 2 до 4 процедури за оптимален ефект.

Зони

Зони, подходящи за третиране с апарата Evolve:

 • Ръце
 • Крака
 • Бедра и брич
 • Седалище
 • Корем
 • Паласки
 • Колене

Клинични
резултати

Клинични резултати с апарат Evolve. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Резултатите се влияят и от начина на живот на пациента – хранене и спорт. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с апарата EvolveСлед процедура с апарата Evolve
Преди процедура с апарата EvolveСлед процедура с апарата Evolve

Технически
спецификации

виж Още данни
Изходна мощностДо 50 W
Изходна честота1 MHz
Температурен контролНаблюдение на температурата в реално време за всички активни апликатори. Операторът селектира температура до 43 градуса по Целзий.
Индивидуално терапевтично времеВъзможно е 5 минутно увеличение на времетраенето на процедурата за постигане на индивидуални резултати.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни