Stellar M22 by Lumenis – водещата дерматологична платформа

Stellar M22 е мощна модулна многофункционална медицинска платформа, вдъхновена от най-яркото съзвездие в небето. Тя позволява на всеки лекар или терапевт безопасно и ефективно да лекува различни проблеми на кожата при различни типове кожа, възраст и пол. Апаратът е върхово постижение на компанията производител Lumens, която през 1993 година изобретява IPL технологията. Това откритие е революционно за лазерната естетика. До ден днешен IPL лазерите на Lumenis са ненадминати по своята ефективност и безопасност.

Поискай оферта за апарата
Stellar M22 от Lumenis
апликатор Stellar M22
апликатор Stellar M22
апликатор на апарата Stellar M22

С какво Stellar M22 е различен?

IPL лазер, с който третирате повече то 30 индикации

Най-голямото предимство на IPL (интензивна пулсова светлина) платформата Stellar M22 е, че може да бъде надградена в момента, в който лекарят или терапевтът имат нужда от това. Платформата расте заедно с бизнеса Ви. Със Stellar M22 може да третирате повече от 30 индикации.

Апаратът дава възможност за комбиниране на различни технологии при лечение на един и същи кожен проблем, ако ситуацията го изисква. Тя има апликатори и приставки за фотоподмладяване и стимулиране синтеза на колаген, пигментации и татуировки, васкуларни лезии, лечение на акне и подобряване текстурата на кожата.

апарат Stellar M22

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технология на оптималния импулс – OPT (Optimal Pulse Technology)

апарат Stellar M22

Технологията на оптималния импулс (OPT) позволява контрол на формата на импулса чрез изравняване на разпределението на енергия върху целия импулс или последователни импулси.

Висока пикова мощност, по-къси импулси – оптимално за IPL третиране на кожата, за фотоподмладяване и лечение на доброкачествени пигментни лезии.

Разширената OPT позволява определяне на специфичен поток на енергията на подимпулс при използване на многопоследователно импулсиране (MSP™), за фини настройки за третиране на проблемите на кожата.

По-нежни и удобни за пациента процедури, с по-нисък ефективен поток на енергия.

Технология  и проникване на IPL филтрите

Експертните филтри позволяват:

 • Проникване на: 515 nm, 560 nm, 590 nm, 615 nm, 640 nm, 695 nm, 755 nm
 • Персонализиране на лечението
 • Третиране на 23 индикации с един апликатор и 9 филтъра. Някои от тях са акне, ангиоми, доброкачествени образувания по кожата, доброкачествени васкуларни малформации, лунични, розацея, мелазма, стрии, белези, порт-вайн-стейн, дисхромия, хиперпигментация, хемангиоми, телеангиектазии на краката и лицето и още много други.
 • Бързи и ефективни лечения (променящи се за секунди)
 • Изключително рентабилен
 • Спестява време за лечение
 • Спестява място за съхранение

Специални филтри за акне и васкуларни лезии

 • Дължини на вълната на филтъра за акне: 400-600 и 800-1200 nm.
 • По-късата дължина на вълната е насочена към порфирините и хемоглобина в повърхностните кръвоносни съдове.
 • По-дългата дължина на вълната се абсорбира от хемоглобина и е насочена към по-дълбокото снабдяване на кръвоносните съдове към мастната жлеза.
 • Това ще спре кръвоснабдяването на жлезите и те ще бъдат унищожени.
 • Дължина на вълната на филтъра за васкуларни лезии: 530-650 и 900-1200 nm
 • Специално проектиран за фино лечение на телеангиектазии.
 • По-късата дължина на вълната е насочена към хемоглобина в повърхностните кръвоносни съдове.
 • По-дългата лента се абсорбира от хемоглобина и е насочена към по-дълбоко разположените кръвоносни съдове.

АПЛИКАТОРИ

НАКРАЙНИЦИ

Stellar IPL

Stellar ResurFX

Stellar YAG

Stellar QS

 • Stellar M22 IPL виж повече
 • апликатор Stellar M22 ResurFX виж повече
 • апликатор Stellar M22 виж повече
 • апликатор Stellar M22 виж повече

Система за прецизно охлаждане – SapphireCool™ Lightguides

Stellar M22

Контактно охлаждане – максимизира комфорта на пациента и безопасността на процедурата. Технологията дава възможност за бързо превключване на светлинните водачи, за да третирате по-големи или по-малки площи. Голям размер и висока честота на повторение. Малък кръгъл светловод, с диаметър 6 мм. Компютърно активираното разпознаване на светлинни указатели осигурява допълнителна безопасност, както улеснявана на използването на апликаторите

Клинични
резултати

Резултати от терапии за редуциране на васкуларни лезии и лунички с апликатор Stellar IPL. Резултатите са индивидуални и могат да варират. Снимките не са обработвани.

Преди процедура с Stellar M22След процедура с Stellar M22
Преди процедура с Stellar M22След процедура с Stellar M22

Технически
спецификации

виж Още данни
Размери (без ResurFX)51x56x52 cm (21x22x20.5 инча)
Размери (с ResurFX)51x56x65 cm (21x22x25.6 инча)
Тегло (без ResurFX)45 kg / 99.2 lbs
Тегло (с ResurFX)60 kg / 132.3 lbs
Изисквания за електрическата инсталация100 - 240 VAC ±10%, 12A max, 50/60 Hz, единичен пулс

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й може да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда предоставяме такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни