Antera 3D – камера за диагностика на кожата

Antera 3D е камера за диагностика на кожата. Тя е единствената камера за диагностика на кожата, която позволява точно и детайлно (в процентно съотношение) измерване. Тя може да покаже дълбочина, ширина и дължина на бръчки, състояние на текстурата на кожата, дълбочина на белези, степен на зачервяване и пигментация на кожата.

Поискай оферта за апарата
Antera 3D камера за диагностика на кожата

Защо да изберете Antera 3D камера за диагностика на кожата?

Това, което отличава Antera 3D камера за диагностика на кожата е, че нито един от тях не анализира бръчки, текстура, обем, тен на кожата, зачервявания, петна и пигментации едновременно. Тя дава пълен анализ на кожата. Прави измерване на количествените и качествените параметри. Характеристиките на Antera 3D камера за диагностика на кожата помагат на терапевтите да извлекат максималното от всички терапии, които предлагат. Независимо дали са лазери, радиочестота, IPL, инжекционни процедури като филъри, ботокс и мезотерапия. Камерата за диагностика на кожата Antera 3D е ефективен маркетингов инструмент. С нея може да докажете ефектът от всяка една процедура, която прилагате на своите пациенти. Нещо повече, с камера за диагностика на кожата Antera 3D може прецизно да предвидите резултатите

след лазерна процедура, попълване с филъри, ботокс, мезотерапия, IPL или радиочестотна терапия за подобряване еластичността на кожата на лицето. Antera 3D камера за диагностика на кожата е разработена от група ирландски учени и е преминала хиляди клинични изпитания. Едни от най-добрите дерматолози в Европа използват Antera 3D камера за диагностика на кожата в своите клинични проучвания и изпитания на нови технологии в областта на естетичната медицина. Швейцарският дерматолог Д-р Морис Адато казва, че Antera 3D е негов незаменим помощник в убеждаването на пациента за това коя е най-подходящата процедура за него, както и доказването на ефективността от всяка приложена терапия. Antera3D камера за диагностика на кожата ще Ви помогне да разширите практиката си.

Antera 3 D видео

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Технологията зад апарата за диагностика на кожа Antera 3D

Камерата работи със специална технология за заснемане на кожата, наречена Shape from Shading („Форма от сенки“). Технологията представлява осветяване на повърхността на кожата с 24 LED светлини със 7 дължини на вълната. Седемте дължини на вълната създават карта на кожата,

която дава мултиспектрален анализ. С негова помощ се създава дигитална 3D реконструкция на кожата, благодарение на която прецизен софтуер представя данни за състоянието й в количествено изображение.

 • УВЕЛИЧАВА БРОЯ НА ПРОЦЕДУРИТЕ
  Стотици лекари вече използват Antera 3D® ежедневно като помощник в консултациите, за да покажат на пациентите си кожните им дефекти. Впечатляващите изображения на Antera 3D® са много мотивиращи при вземането на решение за необходимите процедури и помага да се увеличи броя им.
 • ПОВИШАВА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПАЦИЕНТИТЕ
  Пациентите обичат да виждат обективни доказателства за техните клинични подобрения. Покажете им ги още след първата процедура и те ще се убедят в нейната ефективност. Това ще доведе до по-голяма удовлетвореност и увереност във вашите умения.
 • УВЕЛИЧЕТЕ ЗАВРЪЩАНИЯТА НА ПАЦИЕНТИТЕ
  Демонстрира на пациенти нивото на прогрес,

постигнато с процедурите и ги мотивира да продължат с тях.

 • ПОДДЪРЖА БАЗА ДАННИ
  Поддържайте база данни на процедурите, като принтирате пациентските доклади. Те ще Ви помогнат да комуникирате по-добре с клиентите си, да проследявате прогреса от терапиите и да ръководите техните очаквания. Antera 3D® предоставя количествени доказателства за резултатите от процедурите и уверява пациентите за ползите от лечението. Тя поддържа комуникацията Ви ясна, резултатите видими, анализирани и принтирани за преглед. Този основан на доказателства подход ще открои клиниката Ви от конкуренцията и ще позволи на пациентите визуално да проследят пътешествието си към здрава и по-добре изглеждаща кожа.
Antera 3D апарат за диагностика на кожаAntera 3D апарат за диагностика на кожа

Технически
спецификации

виж Още данни
Мощност110-240VAC~/50-60Hz
Абсорбирана мощностРежим на готовност: 1.4VA, Извличане на изображение: 6.2VA
Минимални системни изискванияWindows 7 или по-висока версия
1GHz Dual Core CPU
2GB RAM

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

 • Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:
  Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни