Antera 3D е прецизна камера и софтуер за диагностика на кожата. Тя е единствената камера на пазара в момента, която позволява точно и детайлно (в процентно съотношение) измерване на дълбочина, ширина и дължина на бръчки, състояние на текстурата на кожата, дълбочина на белези, степен на зачервяване и пигментация на кожата. Тя дава пълен анализ на кожата, както и измерване на количествените и качествените параметри, свързани със състоянието й.

Това, което отличава Antera 3D от останалите подобни продукти на пазара, е че нито един от тях не анализира бръчки, текстура, обем, тен на кожата, зачервявания и пигментации едновременно. Тези характеристики помагат на терапевтите да извлекат максималното от всички терапии, които предлагат (лазери, радиочестота, IPL и подобни.)

Технологията зад Antera 3D

Камерата работи със специална технология на заснемане на кожата, наречена Shape from Shading („Форма от сенки“). Технологията представлява осветяване на повърхността на кожата с 24 LED светлини със 7 дължини на вълната. Седемте дължини на вълната създават карта на кожата, която дава мултиспектрален анализ. С негова помощ се създава дигитална 3D реконструкция на кожата, благодарение на която прецизен софтуер представя данни за състоянието й в количествено изражение.

Предимства

 • УВЕЛИЧАВА БРОЯ НА ПРОЦЕДУРИТЕ

Стотици лекари вече използват Antera 3D® ежедневно като помощник в консултациите, за да покажат на пациентите си кожните им дефекти. Впечатляващите изображения на Antera 3D® са много мотивиращи при вземането на решение за необходимите процедури и  помага да се увеличи броя им.

 • ПОВИШАВА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПАЦИЕНТИТЕ

Пациентите обичат да виждат обективни доказателства за техните клинични подобрения. Покажете им резултатите, постигнати след една процедура, и те ще се убедят в нейната ефективност. А това ще доведе до по-голяма удовлетвореност и увереност във вашите умения.

 • УВЕЛИЧЕТЕ ЗАВРЪЩАНИЯТА НА ПАЦИЕНТИТЕ

Демонстрира на пациенти какво ниво на прогрес са постигнали с процедурите и ги мотивира да продължат с тях.

 • ПОДДЪРЖА БАЗА ДАННИ

Поддържайте база данни на процедурите, като принтирате пациентските доклади. Те ще ви помогнат да комуникирате по-добре с клиентите си, да проследявате прогреса от терапиите и да ръководите техните очаквания. Antera 3D® предоставя количествени доказателства за резултатите от процедурите и уверява пациентите за ползите от лечението. Тя поддържа комуникацията ви ясна, резултатите са видими, анализирани и принтирани за преглед. Този основан на доказателства подход ще открои клиниката ви от конкуренцията и ще позволи пациентите визуално да проследят пътешествието си към здрава и по-добре изглеждаща кожа.

 

Диагностика и резултати

Технически спецификации

Мощност 110-240VAC~/50-60Hz
Абсорбирана мощност Режим на готовност: 1.4VA, Извличане на изображение: 6.2VA
Минимални системни изисквания Windows 7 или по-висока версия
1GHz Dual Core CPU
2GB RAM

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg