Hydrafacial Elite

Апарат за лице Hydrafacial Elite предлага извършване на процедури, предназначени за всички типове кожа както при жени, така и при мъже. Интегрира 3 основни стъпки – почистване и химичен пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита. Апаратът Hydrafacial Elite съчетава 3 основни терапии: Базова терапия, Deluxe и Platinum. Всяка от тях има специфичен начин за извършване, както и различни серуми, които се прилагат по време на процедурата. Основната роля на серумите е да почистят кожата в дълбочина, да я хидратират, както и да я наситят с антиоксиданти и витамини. Те съдържат био съставки от природата, което ги прави толкова предпочитани от водещи естетични центрове по целия свят.

Ефектът от процедурите с Hydrafacial Elite е ясно видим чрез анализ на кожата с апарата за диагностика Antera 3D.

Поискай оферта за апарата
Hydrafacial апарат
дюза Hydrafacial
дюза Hydrafacial
дюза Hydrafacial

Защо да избера
Hydrafacial Elite 

Уникалността на Hydrafacial е патентованата терапия, с която работи – Vortex-Fusion. Ремоделирането на кожата се постига чрез използване на няколко специално създадени дюзи HydroPeel. Всяка от тях се отличава с различна функция – ексфолиация, екстракция или хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентована вакуум технология и патентовани серуми на Hydrafacial Elite. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки, които подмладяват кожата и й придават здрав и сияен вид.

Какво представлява
апаратът за лице Hydrafacial Elite ?

Апаратът за лице Hydrafacial Elite е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане кожата на лицето. Той е разработен от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. Hydrafacial Elite е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага за заличаване на бръчки и фини линии, акне, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния.

лого Hydrafacial

За информация отностно цените
Попитай наш бизнес консултант

Поискай оферта за апарата

VORTEX-FUSION ТЕХНОЛОГИЯ

Това, което отличава Hydrafacial Elite от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. Hydrafacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата.

Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на Hydrafacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, чрез което лесно се отстраняват замърсявания. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

дюза Hydrafacialдюза Hydrafacial

ПАТЕНТОВНИ ДЮЗИ HYDROPEEL

 • синя дюза Hydrafacial

  СИНЯ ДЮЗА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ЕКСФОЛИАЦИЯ

 • дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL СИНЬО ЗЕЛЕНА ДЮЗА ЗА ЕКСТРАКЦИЯ

 • прозрачна дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL ПРОЗРАЧНА ДЮЗА ЗА VORTEX ТЕХНОЛОГИЯ

 • лилава дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL ЛИЛАВА ДЮЗА ЗА ЕКФОЛИАЦИЯ

 • дюза Hydrafacial

  HYDRAFACIAL ОРАНЖЕВА ДЮЗА ЗА ЕКСФОЛИАЦИЯ

ЕДНА ПРОЦЕДУРА – ТРИ СТЪПКИ
+ СУПЕР СЕРУМИ

Стъпка 1
пиктограма Hydrafacial

ПОЧИСТВАНЕ + ПИЛИНГ

Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова и здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждане на фините линии.
Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата.

GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Има ефект на нежен и щадящ пилинг, без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.
Съставки: Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%.

Стъпка 2
пиктограма Hydrafacial

ЕКСТРАКЦИЯ + ХИДРАТИРАНЕ

Серумът Beta-HD Clear помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани по-лесно от порите.

Супер серумът Beta-HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.
Съставки: Супер серумът съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира кожата и салицилова киселина за контрол на себума.

Стъпка 3
пиктограма Hydrafacial

ПРЕВЕНЦИЯ + ЗАЩИТА

Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.

DermaBuilder пептиден комплекс
Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки.

Britenol коректор за петна
Съставки: Екстракт от мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и Витамин С.

Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.
Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, конски кестен и арника.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсини от кожата. Премахването им е важно за кожата, като по този начин тя придобива естествено здрав и сияещ вид.

Области, подходящи за третиране:

 • Лице (33% от лимфната система се намира в лицето)
 • Ръце
 • Крака
 • Корем
 • Гръб
лимфен дренаж Hydrafacial

LED СВЕТЛИНИ

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия към кожата с терапевтична цел. LED светлините са отлична завършваща стъпка на терапиите с Hydrafacial Elite .

Червени LED светлини:

 • 12 червени светодиода (дължина на вълната: 620-630 нанометра).
 • 12 инфрачервени лампи (дължина на вълната: 800-900 нанометра).
 • Гръб

Сини LED светлини:

 • Унищожава p. acne bacteria – бактерия, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне.
лед светлини Hydrafacial

ПРОДУКТИ ЗА
ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Разтвор Active4 Hydrafacial

ACTIV - 4™

виж още
Разтвор Beta HD Clear Hydrafacial

BETA-HD™ CLEAR

виж още
Разтвор Antiox+ Hydrafacial

ANTIOX+™

виж още
разтвор Rinseaway Hydrafacial

RINSEAWAY™

виж още
JLo booster

JLo BEAUTY BOOSTER

виж още
Серум Glysal Hydrafacial

GLYSAL™ PREP

виж още
Серум Dermabuilder Hydrafacial

DERMABUILDER™

виж още
Серум Britenol

BRITENOL™

виж още
серум NASSIF Hydrafacial

NASSIF MD™

виж още
Серум Keravive Hydrafacial

KERAVIVE™

виж още
серум Protect Plus Hydrafacial

PROTEC PLUS

виж още
серум CHRONO-PEPTIDE Hydrafacial

CHRONO-PEPTIDE

виж още

Домашна грижа

Домашна грижа Hydrafacial

Система за защита с Protec Plus Booster

Домашна грижа Hydrafacial

Chrono Peptide Booster

КЛИНИЧНИ
РЕЗУЛТАТИ

Вижте резултатите, които можете да постигнете с Hydrafacial.

 • 0 % ИЗГЛАЖДАНЕ
  НА БРЪЧКИ
 • 0 % РЕДУЦИРАНЕ НА ПЕТНА И
  ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА
 • 0 % ПО-ГЛАДКА, ПО-МЕКА,
  ПО-БЛЕСТЯЩА И
  ПО-МЛАДЕЖКА КОЖА
Преди процедури HydrafacialСлед процедури Hydrafacial
Преди процедури HydrafacialСлед процедури Hydrafacial

ТЕХНИЧЕСКА
ИНФОРМАЦИЯ

виж Още данни
Размери на апарата122 см x 45,7 см x 40,6 см (Д х Ш х В)
Тегло на апарата38,6 кг.
Електрическа част110-120 AC, 60 Hz, 8 Amp 220-240 AC, 50/60 Hz

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

Имате още въпроси?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни