Обратно към преференции

Модели на
финансиране

Финансовият отдел на Бул Мед Консулт се грижи не само за коректността на сделките, но също така помага на нашите клиенти с финансови съвети и идеи за външно финансиране. Дългогодишните ни партньорски отношения с банкови институции, както и с консултанти по европейско финансиране на проекти ни дават възможност да помагаме на нашите клиенти с намиране на външно финансиране за техните нови инвестиции.

Отдел финанси Бул Мед Консулт
  • 0 + одобрени проекта за европейско финансиране
  • 0 + одобрени проектa за банково финансиране

Европейско
финансиране

Над 1 824,3 млрд. евро са отделени за бизнесите през новия програмен период – 2021/2027. През 2023 г. българското правителство  обяви новите програми за еврофинансиране. Те ще отварят врати на много бизнеси да инвестират в себе си, за да станат по-конкурентноспособни и да реализират целите и идеите си. Физически и юридически лица в сектора на медицината и естетичните услуги  имат изключителната възможност да се възползват от безвъзмездно финансиране по оперативни програми като ОПИК, ПРСР и ОПРЧР през новия програмен период.

Ако не знаете как да го направите, ние може да ви помогнем. Можем да Ви свържем с консултанти по европроекти, които да изготвят и защитят Вашия проект.

Можем да помогнем
за финансирането на Вашата идея

Отдел финанси Бул Мед Консулт
Отдел финанси Бул Мед Консулт

Вярваме в твоето бъдеще

Пишете ни