Wonder® – революция в извайването на мускули и топенето на мазнини

Wonder® е първият и единствен в света апарат за електромагнитна и нервно-мускулна стимулация. Той включва в себе си всички съвременни технологични постижения, позволяващи прилагането на безопасна, ефективна, бърза и несъздаваща дискомфорт терапия. Wonder® работи чрез излъчване на електромагнитни и електрически сигнали, действащи единствено върху скелетните мускули. Апаратът работи на принципа на мускулната невростимулация, която представлява неволно мускулно съкращение, предизвикано от електрическа стимулация. По този начин апаратът директно образува мускули, изгражда мускулен баланс, възстановява отпуснатите мускули, подобрява кръвообращението в околните тъкани, намалява мазнините и подобрява стойката. Иновативният Wonder® гарантира извайване на мускулите и редуциране на излишните мазнини само след няколко сесии, а една терапевтична сесия с мощната технология на апарата е с прдължителност 25 мин и е еквивалентна на 3 тренировки във фитнеса.

Поискай оферта за апарата
Wonder апарат за електромагнитна и нервно-мускулна стимулация
Апарат Wonder дистрибутор Бул Мед Консулт
Апарат Wonder дистрибутор Бул Мед Консулт

Най-новата и иновативна технология за извайване на тяло

апарат Wonder

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Предимства на терапията

Повишаване на максималната сила

Максимална сила означава максималното количество сила, което нервно-мускулната система е в състояние да произведе чрез волево съкращение на мускулите (Weineck 1997). Освен това понятието включва и подготвеността на мускулите и зависимостта на силата от скоростта. Хора, които не са тренирали, могат съзнателно да упражнят само 70% от пълната си сила. Останалите 30% остават неизползвани и не зависят от волеви съкращения (така наречения „автономен резерв“). Разликата между максималната и абсолютната сила може да бъде намалена с помощта на апарата Wonder, който позволява да се постигне по-добра синхронизация и активиране на по-голям брой двигателни нерви. С помощта на тази терапия силовият потенциал може да се повиши благодарение на по-големия брой мускулни влакна, участващи във физическата работа.

Изграждане на мускулатурата (Мускулна хипертрофия)

Повишението на максималната сила чрез терапия с апарата Wonder се дължи на повишаването на мускулната маса. Често се наблюдава повишение на обиколката на гърдите, ръцете и краката, дори само след няколко процедури. Този ефект е по-слаб при жените, като причината е ендокринната система на жените (по-ниско ниво на тестостерон).

Подобра обща физическа форма

Добрата физическа форма се изразява в повишена устойчивост на умора след продължително натоварване. Това е нещо, което е изключително необходимо в делничните дни. Ето защо терапията с апарата Wonder е особено полезна за подобрение на този тип устойчивост.

Подобра стойка на тялото

По-добрата стойка се постига чрез по-доброто усещане за тялото, което се създава в резултат на редовното приложение на терапията. Това представлява ефективен начин да се помогне на пациенти с неправилна стойка на тялото, на хора, страдащи от едностранна мускулна слабост, както и на хора с неправилна стойка на тялото, включваща кифоза или лордоза в резултат на мускулни или психологически проблеми. По време на проведените проучвания 90% от участниците съобщават, че усещат стойката си по-стабилна и по-изправена.

Положителни ефекти

 • Директно образуване на мускули, което ускорява метаболизма, като насочва въздействието на всеки импулс точно върху третираната област.
 • Изграждане на мускулен баланс: външните импулси стимулират активното развитие на най-слабите мускули.
 • Възстановяване на отпуснати мускули: може да се използва за укрепване на мускули, които са загубили тонуса си.
 • Подобрено кръвообращение в околните тъкани: образуването на мускулна тъкан е най-ефективният начин за борба с целулита и натрупването на локализирани мазнини.
 • Понижение на мазнините: повишаването на мускулите и подобрението на тонуса променят тялото така, че организмът изгаря повече калории спрямо преди.
 • Подобрява стойката – метаболитният ускорител кара мускулите да работят в дълбочина и по този начин укрепва опората на костите.
 • Облекчава болката – болките в гърба намаляват, гръбначните мускули укрепват, благодарение на което може да изчезне всяка болка в гърба, дължаща се на слаба мускулатура.

 

8 програми в един компактен уред за отслабване и стягане

 • МУСКУЛИ – програма за контролирано развиване на мускулатурата и стягане на мускулите. Предизвиква мускулна хипертрофия, създава нови мускулни влакна и подобрява съществуващите. Предизвиква контролирано изгаряне на мазнини.
 • ОЧЕРТАВАНЕ – програма за очертаване на мускулите. Елиминира повърхностните мазнини и прави мускулите видими.
 • ЦЕЛУЛИТ – съдова програма. Използва се за подобряване на кожата: целулит, отпуснатост, увиснала кожа и др.
 • СПА  – програма за пълна релаксация. Използва се при започване на терапия при по-възрастни хора или за възстановяване след много интензивна сесия или физическо натоварване.
 • SUPERMAN – специална програма за мъже. За бързо изграждане на мускули по цялото тяло и за бързо изгаряне на мазнини.
 • SUPERWOMAN – специална програма за жени. За бързо изграждане на мускули по цялото тяло и за бързо изгаряне на мазнини.
 • PELVIC – подобрява тазовото дъно. Действа интензивно върху петте мускула, които изграждат тазовата област.
 • PHYSIO – функционално въстановяване. Решава проблеми, свързани с мускулното съкращение след получена травма. Релаксиращ ефект. Препоръчва се да се използва от физиотерапевти.

Клинични
резултати

Преди процедура с апарата WonderСлед процедура с апарата Wonder
Преди процедура с апарата WonderСлед процедури с апарата Wonder
Преди процедура с апарата WonderСлед процедура с апарата Wonder
Преди процедура с апарата WonderСлед процедура с апарата Wonder

Технически
спецификации

виж Още данни
Размери и тегло:
Дължина:66 см
Височина:45 см
Ширина:22 см
Тегло:10 кг
Таблет:10 инча дисплей
Софтуер: Неограничен и безплатен достъп чрез Google Platform.
Електрически параметри:220 ± 10 / 110 ± 10 % V 50 Hz / 60 Hz
Честота на импулсите: 10 - 600 импулса в минута.
Продължителност на импулса: 50 - 700 msec.
Амплитуда на импулса: 0 - 50 mA.
Температура в работното помещение: 5 до 35°C.
Относителна влажност: Максимално: 80%.
Класификация на апарата: Защита от токов удар, Клас III, тип BF
Режим на работа: Непрекъснат
Ток в режим на пестене на енергия: < 1 µA
Консумация: 60 W
Тип на сигнала: асиметрични бифазни импулси, модулирани с ниска и средна честота
Честота: 5 до 200 Hz
Плътност на електромагнитната енергия: 0,1 – 1 T
Скорост на съкращенията: 10 - 2 500 импулса в минута
Време на повишаване на амплитудата на сигнала: 1,5 s
Таймер: 0-25 минути. Светлинен индикатор
Максимална изходна мощност: 0,09 W
Съотношение съкращение/отпускане: 10: 10 s
6 независими канала: Коремни мускули / Глутеус / Крака / Ръце / Коси мускули / Бедрени мускули
12 каучуково-графитни електроди
2 панела с електромагнитни бобини. Въздушно охлаждане.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни