lazer-za-lice-ydun

Какво представлява лазер за лице YDun?

Лазер за лице Ydun е неаблативна лазерна технология за ефективно намаляване на бръчки, белези, стрии и други несъвършенства по лицето и тялото.
Лазерът работи с 1550 nm дължина на вълната, която прониква на уникална дълбочина в кожата – 1-2 мм. Това позволява третиране дълбоките слоеве на кожата и води до стимулиране естественото възпроизводство на колаген и еластин без да се наранява епидермиса (повърхността на кожата).

Предимствата на лазер за лице YDun пред други подобни

Най-голямото предимство на Ydun е неговата безопасност и кратък възстановителен период.  С него може да се работи дори през лятото.  Лазерът третира дълбоките слоеве на кожата без да наранява епидермиса. Лазерните импулси на устройството предизвикват коагулация на белтък, което води до увреждане на дълбоките слоеве на кожата. След това организмът предприема действия по възстановяване на тъканта. Лазерът за лице YDun стимулира възпроизводството на колаген в кожата, като по този начин тя се подмладява по естествен път. Другото голямо предимство на лазерът е сравнително краткия възстановителен период. Пациентите могат да се върнат към обичайния си ритъм веднага след процедурата. Не се изисква престой в болница.

Ydun е напълно безопасен лазер. Рискът от пигментации при него е сведен до минимум. С него могат да работят както медицински лица, така и козметици. Резултатът е подмладена и освежена кожа още след първата процедура. Ефектът от нея се разгръща няколко месеца.

Ydun може да се използва и за уголемяване и възстановяване на тъканта на устните. След няколко процедури устните стават пухкави и сочни, както след поставяне на филър. Той е много ефективен при третиране на стари бели стрии по тялото. Те са предизвикателство за повечето апарати, но това устройство се справя с тях само след 1-2 процедури.

Лазерът е много ефективен и при третиране на бръчки и фини линии по лицето. С него лесно се заличават белези от акне.

lazer-za-lice-ydun

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Технологията

Лазерният лъч на YDun е с дължина на вълната 1550 nm. Той се абсорбира от водата в тъканите, като предизвиква коагулация на белтък в клетките. По този начин нараняваме дълбоките слоеве на кожата и стимулираме естественото им възпроизводство, докато повърхността на кожата остава непокътната. Рискът от пигментации е минимален, затова с лазера може да се работи съвсем спокойно дори през летните месеци.
Технологията е изключително ефективна при третиране на бели (стари) стрии, като възстановителният период на тялото е в рамките на 1-2 дни. 1550 nm е най-добрата дължина на вълната за третирате на стари стрии. За успешното третиране на бели стрии е необходимо дълбоко проникване – до 2 мм, каквото може да се постигне с Ydun.

Предимства

 • Неаблативна процедура
 • Стимулира естественото възпроизводство на колаген
 • Кратък или почти никакъв възстановителен период
 • Минимален риск от пигментации
 • Възможност за работа целогодишно
 • Лесна за управление система
 • Пълна безопасност за терапевта и пациента
 • Няма консуматив
 • Здрав апарат

Индикации

 • Бели стари стрии
 • Бръчки и фини линии
 • Белези от акне
 • Постоперативни белези
 • Третиране на меки тъкани – уголемяване на устни и възстановяване на тъканта на устните

Клинични резултати

Резултати след процедура с Frax 1550. Снимките не са обработвани. Резултатите могат да варират при различните пациенти.
Снимка 1: д-р Виктор Рос, САЩ.
Снимка 2: д-р Коника Шалън, САЩ.

Технически спецификации

Накрайник Frax 1550
Дължина на вълната 1550 nm
Енергиен поток 5-100 mJ
Продължителност на импулса 1-20 ms
Ширина на сканирана площ 4-12 mm
Охлаждане на кожата SoftCool интегрирано охлаждащо устройство
Целеви лъч 650 nm
Кабел 3.2 м
Размери 17” x 16.5” x 42” (43 cm x 42 cm x 107 cm)
Тегло 53 lbs (24 kg)
Електричество 100-240 VAC
Честота 50/60 Hz

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален. Той е базиран на опита и практиката на наши вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за реклама и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишна работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button