Обратно към преференции

Бизнес
консултации

Bul Med Consult е международна търговско-консултантска компания, която се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката.

Но и не само.

Ние консултираме естетичните центрове, с които работим, как да изградят успешен и устойчив на кризи бизнес с естетични процедури.

търговски екип Бул Мед Консулт
  • 0 + бизнес консултации

Често инвеститорите се допитват до нас относно това кой апарат би бил най-подходящ за техния бизнес или каква да бъде следващата им инвестиция.

Доверие и
доволни клиенти

Ние държим на коректността и лоялността в бизнес взаимоотношенията с нашите партньори. Затова винаги се стремим да насочваме нашите бъдещи клиенти към закупуване на апаратурата, която ще им донесе повече приходи за по-кратко време и ще им помогне да изградят устойчив бизнес. Това впоследствие ни се отплаща многократно. В резултат на нашите консултации и успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина и козметиката се развиват и печелят добре не само в София,

но и в по-малки градове като Пловдив, Бургас, Варна, Петрич, Добрич, Благоевград, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Първомай. Имаме десетки примери за успешни бизнеси из цяла България.

Бул Мед Консулт е компания с повече от 10 години опит на пазара и над 200 клиента в портфолиото си. Работим на българския, чешкия и румънския пазар, което ни дава глобален поглед над индустрията, както и много знания, с които да подкрепяме своите клиенти.

търговски екип Бул Мед Консулт
търговски екип Бул Мед Консулт
търговски екип Бул Мед Консулт
Бизнес Консултация Бул Мед Консулт

Подкрепяме те

Свържи се с нас