Hydrafacial button
HydraFacial е иновативна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System - американска компания, утвърдената в световната козметична индустрия. HydraFacial е единствената терапия насочена към различни кожни проблеми на лицето. Процедурата е предназначена за всички типове кожа. Интегрира 5 основни стъпки - ексфолиране, химичен пилинг, екстракция, регенерация и хидратация.

Вакуумът се осъществява с помощта на различни дюзи, разработени по революционно новата „Вортекс“ технология. За всяка процедура HydraFacial използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Прозрачната дюза – HydroPeel, която се използва при 2-ра стъпка за химичен пилинг дава предимство пред останалите химични пилинги, заради способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне, което не позволява на пилинга да се задържа прекалено дълго върху кожата.

СТЪПКИ

ПРЕДИМСТВА

Интегрирана система - 5 стъпки, комбиниращи различни серуми и накрайници – ексфолиация, химичен пилинг, екстракция, регенерация и хидратация
Ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум
Решение на различни козметични дефекти – от акне, до фини линии и черни точки
5 години с награди на LNA & SPA за "Най-добър апарат за лице и антиоксидант" / "Процедура със забележителен резултат" / "Иновативна технология за подмладяване на кожата"

ДЮЗИТЕ НА HYDRAFACIAL


Малка дюза за дълбоко почистване на деликатни зони и екстракция на комедони
Оранжева абразивна дюза, която се използва за проблемна кожа и пореста и мазна кожа
Прозрачна дюза, която се използва за прилагане на серум Antiox 6+ и пилинг киселина
Класическа дюза за качествено и деликатно ексфолиране на горния рогов слой

ПОДОБРЕНИЯ СЛЕД ПРОЦЕДУРА С HYDRAFACIAL

ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖA

Antiox + TM


Тази богата на фитонутриенти формула разполага с мощна комбинация от антиоксиданти, плюс изключителния TonePerfect комплекс, който детоксикира, защитава и възстановява кожата, като я прави по-здрава и красива.

Пептиди:


Cu PCA, Mg PCA, Zn PCA
Комбинацията от пептиди, които ефективно предотвратяват появата на бръчки и фини линии. Стимулират образуването на колаген и повишават еластичността на кожата.

Хиалуронова киселина:


Уникално леката молекула на хиалуроновата киселина се абсорбира много по-добре от кожата, като възстановява влажността и подобрява еластичността й.

Био активни съставки:


• Екстракт от конски кестен
Изследванията показват, че екстрактът от конски кестен е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за защита на кожата и се счита за анти-слънчев агент, който в комбинация със слънчезащитен крем, има способността да абсорбира светлината.

• Екстракт от зелен чай
Той успокоява и лекува раздразнената кожа, като се бори с преждевременното стареене, също така омекотява и изглажда кожата.

• Екстракт от арника
Екстрактът от арника премахва отоци, помага да се отървете от акнето, намалява зачервяването, възпалението и нормализира мазната кожа.

Britenol®


Иновативният комплекс Britenol е състав от растителни екстракти, които елиминират микроциркулаторните промени на кожата и възстановят хидробаланса.Кожата е видимо подмладена, по-нежна и освежена.

Био активни съставки:


Alpha-Arbutin
Извлечен от екстракт от мечо грозде, тази мощна съставка намалява появата на тъмни петна и оставя кожата с по-равномерен тен.

Витамин С
Витамин С е мощен антиоксидант и естествен ексфолиант, който изсветлява кожата.

Антиоксиданти:


Зеленият чай, екстрактът от арника и див конски кестен помагат за детоксикацията на кожата и се борят срещу свободните радикали.

Пептиди:


Този мултипептиден комплекс работи заедно с Витамин С за по-добра ефективност.

Резлутати от клинично проучване с Hydrfacial MD® Britenol®

  • 77% от пациентите подобряват тена на кожата си177%
  • 94% от случаите петната изсветляват и тенът на кожата се изравнява294%
  • 97% от случаите пациентите виждат подобряване и избистряне на тена397%

1. След 1 седмица; 2. След 3 седмици; 3. След 2 седмици

Pur Moist Oil-FreeTM


Pur Moist Oil Free съдържа салицилова киселина и екстракт от листа на люляк, които помагат за контролирането на мастния секрет. Екстрактът от листа на алое вера помага за успокояването на раздразнената кожа. Pur Moist съдържа и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, която се абсорбира от кожата много по-добре, оставяйки копринено усещане. Серумът създава перфектна основа за грим.

Био активни съставки:


• Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло
Хиалуроновата киселина е естественo вещество, което помага за хидратирането и стягането на кожата. Тя поддържа за дълго време кожата хидратирана, като значително намалява появата на фини линии и бръчки.

• Екстракт от конски кестен
Изследванията показват, че екстрактът от конски кестен е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за защита на кожата и се счита за анти-слънчев агент, който в комбинация със слънчезащитен крем има способността да абсорбира светлината.
• Екстракт от листа на aлое
Екстрактът от листа на aлое е известен с успокояващото си действие на раздразнената кожа.

• Салицилова киселина
Салициловата киселина принадлежи към бета-хидрокси семейството и действа като ексфолиращ агент, премахвайки мъртвата кожа. Тя е изключително ефективна при мазна и предразположена към акне кожа, защото намалява натрупването на замърсявания и себум в порите.

• Екстракт от листа на люляк
Екстрактът от листа на люляк помага да се възстанови балансът на кожата, като я поддържа хидратирана.

DermaBuilderTM


Уникалната формула от пептиди е предназначена за подмладяване на кожата и намалява появата на фини линии и бръчки. Също така помага за изглаждане на текстурата и хидратацията на кожата.

DERMABUILDERTM


  • Подобрява и стяга кожата
  • Помага за изглаждането на бръчки и фини лини
  • Подобрява еластичността на кожата
  • Помага за изравняването на тена и текстурата на кожата

Био активни съставки:


• Палмитоил дипептид-5 диаминобутироил хидрокситреионин
Този патентован тетрапептид се използва като подмладяваща формула за намаляване на появата на фини линии и бръчки.

• Палмитоил дипептид-5 диаминохидроксибутират
Този пептид играе жизнено важна роля в поддържането и защитата на кожата, както и намалява появата на фини линии и бръчки.

Beta-HDTM Daily


Beta-HD Daily е серум на базата на салицилова киселина за мазна и предразположена към акне кожа, но може да се използва и за всички типове кожа. Салициловата киселина нежно ексфолира кожата, предотвратявайки натрупването на замърсявания и себум в порите. Кожата е видимо подмладена, дълбоко почистена и със сияен тен.

Био активни съставки:


• Салицилова киселина
Салициловата киселина принадлежи към бета-хидрокси семейството и действа като ексфолиращ агент, премахвайки мъртвата кожа. Това е изключително ефективно при мазна и предразположена към акне кожа.

• Екстракт от мед
Медът е идеална съставка за естествена хидратация на кожата. Той е баланс от минерали и аминокисерини, които правят кожата мека и еластична. Екстрактът от мед също се използва за успокояването на кожата.

Уникално свойство:


Beta -HD Daily е специално разработен за мазна и предразположена към акне кожа, тъй като салицилова киселина помага да се отстрани излишния себум и да се премахнат мъртвите клетки на кожата. Благодарение на добавения екстракт от мед кожата става хидратирана, мека и гладка.
точка - карта

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg


X