PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация

Какво представлява апаратът Prime Lase?

Prime Lase апарат за лазерна епилация е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор – до 4800W. Тя предлага много добра комбинация от дължини на вълните с висока мощност и ултра къса продължителност на импулсите.

Кои са предимствата на  Prime Lase за лазерна епилация?

Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Prime Lase  произвежда хомогенно нагряване на косъма. Косъмът трансформира светлината на лазера в топлина, като я провежда до луковицата. Тя се нагрява и се пръска.  Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между него и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Prime Lase апарат за лазерна епилация може да поддържа  3 дължини на вълната (Alex, Diod, Mixed, които са опционални при избора на машина). Устройството достига максимална мощност от 63J / cm² в 400 милисекунди. Уредът гарантира високи нива на безопасност, рентабилност и ефективност по време на работа с него. Иновативната технология USP (Ultra Short Pulse) позволява на енергията да се преобразува в свръх къси импулси (до 3 ms). Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента. Охлаждането работи при + 5ºC на повърхността на кожата. Prim Lase e:

 • най-мощният диоден лазер на пазара в света – 4800 W (diod)
 • изключително безопасен поради надеждната си охлаждаща система
 • може да се използва безопасно целогодишно, дори през лятото
 • отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми
 • несравним диод по своята бързина на работа.Prime Lase е подходящ за естетични центрове с голяма натовареност и високо търсене на процедурата за обезкосмяване. Той работи много бързо и с него е напълно възможно процедура цели крака да трае около 40 мин., а цяло тялото около 1 час.
Официален уебсайт
PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Иновативната технология USP

Лазерът работи с технологията USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тя прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Тези импулси достигат оптимална температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата.

Предимството на ултра късият импулс е, че той успява да загрее косъма много бързо, което  позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. При дългите импулси това е по-трудно, защото те не успяват достатъчно бързо да загреят косъма. Следователно луковицата не винаги бива унищожена. Бързината на загряване е изключително важна, защото косъмът, както всеки друг предмет, отдава топлината си. И тъй като е малък, това става за изключително кратко време. Този процес се нарича терморелаксационно време. Това е времето, за което косъмът абсорбира и отдава топлина. Проучванията показват, че за 3 ms косъмът абсорбира цялата енергия без да се разпръсква в останалата тъкан. За 20 ms той абсорбира част от енергията и започва да разпръсква друга част от нея в съседните тъкани. За 50 ms косъмът разпръсква топлина в съседните тъкани, докато температурата му бавно се понижава.

primelease-usp-tehnologia-bulmed
primelease-usp-tehnologia-bulmed-2

Възможности на платформата

ALEX 755 nm, 3600 W

Платформата Prime Lase HR excellence е нова генерация диоден лазер с инкорпорирана александритна дължина на вълната – Alex 755 nm.  Тази дължина на вълната е особено ефективна за тънки и светли косми при хора със светла кожа.

Платформата работи с иновативната технология USP (Ultra Short Impulse – Ултра къс импулс), която улеснява извършването на процедурите, прави ги по-ефективни, безболезнени и безопасни за клиента. Александритната дължина на вълната е Златен стандарт при лазерното обезкосмяване, доказала се във времето като най-ефективният метод за епилация.

 
 

Характеристики на Alex 755 nm

 • Alex 755 nm: Златният стандарт за премахване на нежеланото окосмяване
 • Отлична дължина на вълната за светли и тънки косми
 • Подходящ за светли и тъмни фототипове (I-IV фототип по скалата Фицпатрик)
 • Размер на спота: 20×9 мм
 • Връхна мощност: 3600 W висока пикова мощност
 • Максимална гъвкавост: 150 J / cm2
 • Продължителност на импулса: 3-400 ms
 • Диоден лазер: без лампи и консумативи

Alex 755 nm диоден апликатор доставя същата дължина на вълната като александритен лазер.

 

USP предимства (Ултра къс импулс)

 • Дължина на импулса <TRT косми
 • Ефективност
 • Сигурност

Апликатори

primelease-lazer-aplikator-20x9-bulmed

Апликатор с размери 20 × 9

Виж още

DIODE 810 nm, 4800 W

Платформата Prime Lase HR excellence поддържа диоден 810 nm апликатор с пикова мощност от 4800 W. Това го прави безпрецедентен лидер в класа на най-високомощните диодни лазери на пазара в момента. Той е способен да произведе ултра къс импулс от 3 ms, което го прави високоефективен, безопасен за клиента и напълно безболезнен. Той е ефективен при всички фотопитове кожи и косми. Диодният апликатор работи с иновативната USP технология, която прави процедурата с него супер ефективна, безопасна и безболезнена.

 
 

Характеристики на Diode 810 nm:

 • Подходящ за всички фототипове
 • Ултра мощен: 4800 W
 • Ултра къс импулс: от 3 ms
 • 3 размера апликатори, като най-големят прави процедурата безпрецедентно бърза, дори за много големи зони като цели крака или гръб при мъжете.
 • Крака – 12 мин., ръце – 9 мин., гръб 3.30 мин.

Апликатори

primelease-aplikator-l-bulmed-2

Апликатор с размери 30 × 17

Виж още
primelease-aplikator-xxl-bulmed

Апликатор с размери 30 × 9

Виж още
primelease-lazer-aplikator-20x9-bulmed

Апликатор с размери 20 × 9

Виж още

MIXED 1060, 940, 810 nm

1 изстрел – 3 дължини на вълната

Платформата Prime Lase HR excellence има апликатор, който поддържа 3 дължини на вълната – 1060 nm, 940 nm, 810 nm. Те са подходящи за безопасно и ефективно третиране на тъмни кожи, както и на кожи със слънчев загар. Уникално предимство на платформата е високата й ефективност при хора с космени фоликули, разположени на различна дълбочина в кожата.

Благодарение на тройната дължина на вълната с Prime Lase HR excellence могат да се третират напълно безопасно и ефективно хора с тен и много тъмни кожи през цялата година, без оглед на сезона и силата на слънцето.

ИНОВАТИВНА МУЛТИПУЛСОВА ТЕХНОЛОГИЯ НА MIXED 1060, 940, 810 nm

Смесената диодна технология е проектирана не само като технологична концепция, но и като гаранция за безопасност и ефективност. Досега бяха използвани методи за работа с тъмна кожа въз основа на дълги импулси, толерантни към кожата, но не достатъчно ефективни, поради по-ниската продължителност на импулса. Благодарение на иновативната мултипулсова технология, използвана в апликатора MIXED 1060, 940, 810 nm, доставянето на енергия е безопасно и по-ефективно.  Продължителността на емисиите е проектирана прецизно, така че да се избегне нагряване на кожата, но в същото време да се постигнат оптимални резултати.

 
 

Характеристики на MIXED 1060, 940, 810 nm

Три дължини на вълната:

 • 810 nm има широк обхват. Тази дължина на вълната успява да се адаптира перфектно към всички фототипове кожа и дебелина на косъма. Ефективна е дори при остатъчно окосмяване.
 • 940 nm има много добра абсорбация от оксихемоглобина (коагулация на микроелементи, които захранват корена на косъма) и модерира пенетрацията в дълбочина, което я прави подходяща за третиране на всички видове косми. Абсорбацията на меланина е ниска, което я прави безопасна за по-тъмните кожи и кожи с тен.
 • 1060 nm е дължина на вълната, използвана от Nd:YAG лазери. Тя има дълбока пенетрация и ниско въздействие върху епидермалния меланин. Това прави процедурата безопасна. Дълбоката пенетрация позволява да се третират груби косми по скалпа или в областта на гениталиите с висока ефективност.

Пикова мощност: 4000 W

Ултра къс импулс: от 3 ms

Подходящ за тъмни кожи и кожи с тен

Подходящ за дълбоко разположени космени фоликули

Мултипулсова технология

Мултипулсова технология: Пример за работа на 4000 W пикова мощност,
7 импулса от 4 ms включено, 10 ms изключено: 28 ms ефективност.

Апликатори

Апликатор с размери 20x9

Виж още

Режими на работа

СТАТИЧЕН РЕЖИМ

Статичният режим позволява бърза работа, като прилага големи количества енергия на изстрел дори и с къси импулси. Максимална ефективност при максимална скорост.

 • При тънки и остатъчни косми
 • Малки зони

Повърхности, намиращи се върху кост, в интимната зона, където прецизността е от голямо значение.

ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ

Единственият динамичен режим на пазара с ултра къси импулси – 3 ms, което осезаемо намалява усещането за болка, но същевременно осигурява максимална ефективност дори при тънки косми още от първа сесия.

 • При тъмни кожи
 • Кожа с тен
 • Силна чувствителност
 • При първа сесия при мъжете. При плътни и тъмни косми.

Система за охлаждане

Prime Lase HR excellence използва системата за охлаждане на епидермиса – “crystal freeze”. Тя автоматично регулира температурата по време на епилация, за да бъде процедурата безопасна и безболезнена за пациента.  Позволява охлаждане на зоната между импулсите. Системата поддържа постоянна температура от +5 градуса по Целзий на повърхността на апликатора, независимо от температурата в стаята или от температурата на самата кожа.

Клинични резултати

Технически спецификации

Основна информация
Платформа PRIMELASE HR
Вид машина Диоден лазер за епилация
Вид лазер Пулсиращ диод
Лазерни емисии Директни чрез кварцова призма
Технически характеристики
Максимална електрическа пикова мощност 10 000 W
Максимална енергия 300 J
Оперативен статичен режим Статичен: 1-2-3 Hz
Оперативен динамичен режим Динамичен: 5-10 Hz
Продължителност на импулса 3-400 ms
Програмирани параметри ДА
Доставка на енергия Единично минаване: 100-240 V
Мрежова честота  50-60 Hz
Нормална мощност 2800 W
Максимална мощност 3300 W
Максимален интензитет 13 А
Гаранция 1 година неограничена гаранция
Сертификат Европейски CE сертификат за качество
БЕЗ консумативи
Технически характеристики на диодния лазер
Максимална пикова мощност 4800 W
Дължини на вълната 755 nm, 810 nm, 940 nm и 1060 nm
Размери на спота 10×9, 20×9, 30×9, 30×17
Насищане Според протокола
Охлаждане Кристална охлаждаща технология
(+5 градуса по Целзий)

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button