Най-ефективната терапия за над 83% заличаване на стрии и белези

Bi-one на италианския производител Biodermogenesi е най-ефективният неинвазивен апарат за възстановяване на кожата при стрии (дори стари), белези, бръчки и целулит. Технологията е базирана на синергичното действие на електромагнитни полета, съчетани с електростимулация и вакуум. То помага за възстановяване на кожата чрез реорганизация на нейната структура. Технологията помага за  повишаването на количеството и качеството на колаген тип III, на еластиновите влакна, както и на клетъчната митоза. Това води до реорганизация на базалната мембрана и възстановяване на функцията на меланоцитите.

Bi-one е създаден от група физици, биохимици и лекари в Италия, на чело с доц. д-р Маурицио Бусони и е ненадминат по своята ефективност. Множестовто клничин проучвания показват, че средната ефективност на апарат при заличване на стрии, дори стари, е 83%, а максималната – 100%. Апартът е защитен с международни патенти. Bi-one осигурява ефективна и безопасна терапия, благодарение на липсата на нежелани ефекти и поради това, че не се изисква време за възстановяване. Пациентите могат да се възползват от тази терапия независимо от сезона и фототипа на кожата си.

 

Поискай оферта за апарата
Bi - one апарат за заличаване на стрии и белези
Апликатор за апарат Bi - one
Biodermogenesi апарат за стрии и белези

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

Области на приложение:

Червени и бели стрии, независимо от фототипа на кожата, целулит, белези, включително дълбоки белези от изгаряне и хирургични намеси.

Терапевтична програма:

От 6 до 12 сесии веднъж или два пъти седмично. Броят се определя предварително при попълване на формуляра за оценка за здравословното състояние на пациента. При белезите областите на на приложение са хипотрофични и хипертрофични белези, келоиди и белези от изгаряне.

 

Ползи при стрии, белези и целулит:

 • Ефективна терапия при всички видове стрии и при всички фототипове кожа
 • Ефективна терапия при целулит при всички фототипове
 • Браздите на стриите се запълват средно на 83,55%
 • Подобрение на начина, по който стриите се усещат при допир
 • Стриите възвръщат способността си да придобиват тен при 100% от пациентите, преминали пълен цикъл терапевтични сесии

 

 • Абсолютно никакви нежелани ефекти и без необходимост от време за възстановяване
 • Стабилни резултати при проследяване в продължение на 5 години.
 • Запълване на хипотрофични белези
 • Намаляване и изравняване на хипертрофични белези
 • Намаляване на келоиди
 • Намаляване на фиброзата, дължаща се на белезите
 • Намаляване на изменение на цвета на кожата

АПЛИКАТОР

ACTIVE PLUS

Апликаторът на апарата Bi-one е ергономичен, лек и лесен за употреба. Изработен е от огнеупорна смола Клас 0, като повърхността, която попада в контакт с кожата, е сертифицирана като нецитотоксична съгласно изискванията на ISO 10993. Комбинира три различни форми на енергия и са снабдени с най-съвременната диагностична система. Терапията с Biodermogenesi® Bi-One се основава на неизползваната досега синергия между електромагнитно поле, вакуума и електростимулацията.

 • Апликатор за апарат Bi - one виж повече

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и зависят от анатомията на пациента. Снимките не са обработвани.

Bi - one апарат за стрии снимка предиBi - one апарат за стрии снимка след процедура
Bi - one апарат за стрии снимка предиBi - one апарат за стрии снимка след процедура
Bi - one апарат за бръчки сника предиBi - one апарат за бръчки сника след
Bi - one апарат за белези снимка предиBi - one апарат за белези снимка след

Технически
спецификации

виж Още данни
Захранване:100/250 V +/- 10% 50/60 Hz
Консумация на енергия:110 VA макс
Вторично превключване:15 VDC x 4,2 A
Външни предпазители:n° 2 от 2 A/ 250 V със закъснение
Тегло:9 кг
Класификация: EN 60601-1: Клас I тип BF
Регулируем непрекъснат вакуум:от 0 до -0,35 kPa
+/- 10%
Капацитивна радиочестота (АКТИВНА фаза), генерирана с променлив екраниран сигнал, с честота
стойност:
от 0,5 до 2 MHz (+/- 10%) с максимум
мощност 4 W при товар 500 Ohm
Правоъгълна вълна (електопорация):честота 5 Hz и максимален интензитет от 3,5 VPP на 500
Ом товар

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝможе да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни