Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

Какво представлява апарат за криолиполиза Cooltech Define?

Cooltech Define e нова медицинска апаратура, базирана на иновативна технология за криолиполиза. Той работи при – 10 градуса по Целзий за всички големи апликатори. С малките апликатори за двойна брадичка и колене, уредът работи на – 5 градуса по Целзий.

Кои са предимствата на апарат за криолиполиза Cooltech Define?

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията за трайно отстраняване на мастни натрупвания чрез апоптоза на адипоцитите. Процесът апоптоза е естествен за организма и представлява програмирано убиване на мастните клетки, предизвикано от замръзване и кристализиране на 4 от 5-те мастни киселини, съставляващи мастната клетка.
Клиничните проучвания показват, че  Cooltech Define замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликатора, докато с Cooltech не повече от 70% от мазнините кристализират по време на процедурата.

Апаратът има редица предимства пред останалите апарати, работещи на принципа на криолиполизата. Той разполага с 9 апликатора, които са подходящи за разлинчи части на тялото. Апаратът има накрайници, които позволяват да се третират и труднодостъпни части от тялото, като двойна брадичка, ръце, колене, паласки, дори твърди бричове. Устройството разполага със специално разработени ръкохватки за твърди бричове. Уредът разполага и с голям апликатор за корем. Всичко това прави Cooltech Define предпочитана машина сред водещите естетични центрове в Европа.

Процедурата с този апарат е изключително ефективна. Клинично доказано е, че след първата резултатът е до 30% по-малко мазнини в третираната зона. Процедурата е напълно безопасна, тъй като машината работи със специално разработени и патентовани предпазни мембрани. Тяхната функция е да предпазят кожата от измръзване и некроза.

Апарат за криолиполиза Cooltech Define разполага също така и с 9 темплейта за правилно определяне големината на третираната зона и точна диагностика на вида мастна тъкан. Това дава голямо предимство на терапевтът и минимизира риска от грешка при диагностиката. Апаратът е изключително рентабилен за всеки естетичен център, който желае да задоволи нуждата на своите клиенти да оформят тялото си.

Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

define-kriolipoliza-straight-aplikator

Straight HP

Виж още
define-kriolipoliza-tight-aplikator

Tight HP

Виж още
define-kriolipoliza-tiny-curved-aplikator

Curved HP

Виж още
define-kriolipoliza-double-aplikator

Double HP

Виж още
define-kriolipoliza-ovalflat-aplikator

Oval Flat HP

Виж още
define-kriolipoliza-angled-aplikator

Angled HP

Виж още
define-kriolipoliza-tiny-curved-aplikator

Tiny Curved HP

Виж още

ПРЕДИМСТВА:

 • 45-минутна порцедура за резлутати, сравними с тези след cooltech.
 • 70-минутна процедура за резултати с 30% по-добри от тези след cooltech.
 • 4 апликатора могат да работят едновременно за по-равномерни и цялостни резултати в контурирането на тялото.
 • По-голям процент елеминирани мастни клетки само след 1 процедура.
 • Контуриране на цялото тяло само за 2 часа.
 • 9 темплейта за по-прецизна диагностика на мастната тъкан.
 • Патентовани предпазни мембрани – Cool Gel Pad за пълна безопастност на процедурата.

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ:

 • Корем
 • Паласки
 • Двойна брадичка
 • Бричове
 • Бедра
 • Колена
 • Ръце
 • Гръб
45-минутна порцедура за резлутати, сравними с тези след cooltech, 70-минутна процедура за резлутати  30% по-добри от тези след cooltech
4 апликатора могат да работят едновременно за по-равномерни и цялостни резултати в контурирането на тялото
По-голям процент елиминирани мастни клетки само след 1 процедура
Контуриране на цялото тяло само за 2 часа

Сравнение между Cooltech и Define

Cooltech -8° С 70 мин.
Define  -11° С 70 мин.

Клинични резултати

Технически спецификации

Максимална сила на вакуума: 500 mbar
Минимална температура на работа: -11 °C/-5 °C за Tiny HP, Tiny Curved HP
Брой апликатори за работа едновременно: 4

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането й можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button