AcuPulse – несравнимият пулсов CO2 лазер

AcuPulse е мощна C02 лазерна платформа за рисърфейсинг на кожата на лицето. Апаратът покрива множество индикации в практиката на дермаотолози и пластични хирурзи.
Ефективността на AcuPulse е несравнима. Той е единствения на пазара в световен мащаб супер-пулсов лазер за ремоделиране и подмладяване на кожата.
AcuPulse разполага с 11 режима на работа и интуитивен интерфейс. Това негово предимство го прави подходящ за третиране на над 30 индикации в практиката както на дерматолозите, така и на пластичните хирурзи.

Поискай оферта за апарата
AcuPulse апарат

Единственият супер-пулсов лазер с перфектно съотношение между аблация и коагулация

AcuPulse cover video

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ЦЕНИТЕ
ПОПИТАЙ НАШ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ

Поискай оферта за апарата

AcuPulse New Graphic

AcuPulse – изключително съотношение аблация/коагулация

Когато дълбочината на аблация е еднаква, повече енергия означава повече излишна топлина в тъканта. Технологията SuperPulseTM позволява дълбокo проникване с ниска енергия. Това намалява дискомфорта на пациента, времето за престой и термичното увреждане. AcuPulseTM също позволява къси импулси, което допълнително повишава комфорта на пациента.

 

Какво прави AcuPulse различен от останалите CO2 лазери на пазара?

AcuPulse е мощен, дава много възможности и е лесен за работа. Той е единственият истински супер-пулсов лазер с перфектно съотношение между аблация и коагулация. Едно от най-големите му предимства е, че достига желаната дълбочина на проникване в кожата само с един импулс. Ефективе е дори при повърхностни процедури на кожата. Разполага с 2 скенера, множество накрайници и 11 режима на работа. Всичко това прави AcuPulse изгодна инвестиция за всяка клиника, която предлага на своите пациенти ефективни и бързи решения на техните кожни проблеми, без дълъг възстановителен период.

AcuPulse Graphic

FemTouch – модерно решение за женското интимно здраве

FemTouch

FemTouch е иновативно, неинвазивно лазерно лечение. То облекчава широк диапазон от проблеми. FemTouch връща не само здравето, но и увереността на жената. FemTouch е амбулаторно, неинвазивно и нехормонално лечение за подобряване на вагиналното здраве на жените. FemTouch  подобрява вагиналното здраве, чрез ремоделиране на епителния слой на вагиналната лигавица. Фракционният CO2 лазер се прилага по дължината на вагиналната стена, което води до нежно контролиране на аблацията и коагулацията на вагиналната лигавица.

Индикации

Апаратът третира над 30 индикации и е подходящ за практиката както на дерматолози, така и на пластични хирурзи.  Индикациите на AcuPulse са в две посоки – медицински и естетични.

Медицински индикации:

 • Кератози
 • Белези от хирургическа намеса
 • Рани
 • Ринофима
 • Премахване на бенки
 • Премахване на доброкачествени образувания

Естетични индикации:

 • Премахване на бръчки
 • Заличаване на белези от акне
 • Дисхромия
 • Сирингома
 • Стрии
 • Блефаропластика

СКЕНЕРИ
НАКРАЙНИЦИ 

AcuPulse разполага с два 2 скенера, които предоставят много възможности на лекарите да третират множество кожни проблеми.

 • Микроскенер AcuScan120
 • Скенер SurgiTouch
 • Накрайник за хирургически разрези

 

 • виж повече
 • SurgiTouch виж повече
 • AcuPulse - накрайник за хирургични разрези виж повече

Клинични
резултати

Резултатите са индивидуални и зависят от анатомията на пациента. Снимките не са обработвани.

Преди AcuPulseСлед AcuPulse
Преди AcuPulseСлед AcuPulse
Преди AcuPulseСлед AcuPulse
Преди AcuPulseСлед AcuPulse

Технически
спецификации

виж Още данни
Дължина на вълната:10,600 nm
Вид лазер:SuperPulseTM and CW
Външна мощност:40 Вата
Пикова мощност: 170 Вата
Размер на спота:min. 0.12 mm / max. 1.3 mm (AcuScan120TM)
Размер на сканиране:До 15 x 15 mm
Плътност на сканиране:фракционен: 3-60%, пълна аблация: >100%
Насочващ лъч: 5 mW червен диоден лазер, 635 nm, регулируем интензитет
Подвижно рамо:Леко, 7-ставно, пружинно балансирано рамо с обхват 120 см (47,2 инча), ротация на 360°

Охлаждане:
Самостоятелен, затворен цикъл
Изисквания за електрическата мрежа:100 – 240 VAC, 10 A max., 50/60 Hz
Тегло: 49 кг
Размери:37 cm x 40 cm x 119 cm

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отговорите на въпросите, които най-често ни задавате

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури става бързо, като изисква само 3 неща:

 • Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
 • Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти и работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
 • Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с всички апарати, закупени от нас. Обучението се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Обучението включва теоретична и практическа подготовка за работа с апарата, както и техники за извършване на добра консултация от страна на терапевта към клиента.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия. Също така имаме на склад резервни части, което прави ремонтите бързи и без загуби за клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Запишете час за безплатна бизнес консултация

Пишете ни