Апарат-Morpheus8-булмед-ремоделиране

Какво представлява Morpheus8?

Апаратът Morpheus8 се използва само от лекари в естетични центрове и е най-новата платформа, създадена от InMode. Morpheus8 е минимално инвазивно модулно RF фракционно решение за субдермално реконструиране на мастната тъкан на цялото тяло. Неговото най-голямо предимство: платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

Как работи апарат Morpheus8?

Проектиран е да извършва процедури за епидермален ресърфейсинг и подкожно ремоделиране на мастната тъкан. Апаратът Morpheus8 е първото и единствено устройство за фракциониране, което може да ремоделира цялото лице и тяло и да заличи признаците на застаряване. Тройното му действие чрез субнекротично нагряване в съчетание с коагулация и аблация на мазнините и съединителната тъкан, водят до подобряване на неравностите по повърхността на кожата, подобряване на тонуса й, стягат я. Също така третира успешно фини линии, бръчки и вдлъбнати белези. Цялостно фракционално оформяне и стягане на лице и тяло.

Пациентите по света са изключително доволни от процедурата с Morpheus8. Като предимства те изтъкват краткия възстановителен период, минималния дискомфорт по време на процедурата, както и естествените резултати, които идват доста бързо във времето. Повечето пациенти забелязват положителна промяна в кожата си около 15 дни след процедурата. Резултатите се разгръщат във времето и са видими месеци след извършената терапия с апарат Morpheus8. Необходими са поне 3 процедури на една и съща зона за оптимални резултати.

Апарат-Morpheus8-булмед-ремоделиране

За информация отностно цените

Попитай наш бизнес консултант

Апликатори

Morpheus8

Виж още

Апаратът Morpheus8 разполага с широка гама от конфигурации на накрайници, които са предназначени за третиране и ремоделиране на лицето и тялото.

Дълбочина на проникване на енергията

Всяка от капачките предназначена за съответния апликатор е проектирана с цел достигане на различна дълбочина на проникване в кожата. Платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

 

Предимства:

 • Извършва дълбока и безопасна фракционирано третиране на зоната чрез програмируемо проникване от 1-4 мм, в зависимост от използваната канюла
 • Автоматично настройва дълбочината на проникването според зоната за третиране
 • Иглите са с полимерно покритие, което предотвратява термично увреждане на епидермиса
 • Безопасно третира кожата тип VI с малък риск от PIH
 • Накрайникът е за еднократна употреба, като по този начин се предотвратява замърсяване
 • Усъвършенстваната решетъчна конструкция създава равномерен ефект в зоната на третиране

Зони за третиране:

 • Ръце
 • Колене
 • Лице (включително околоочна зона, чело, шия, назолабиални гънки, бузи)
 • Гръб
 • Седалище
 • Бедра
 • Корем
 • Гърди (мъжки и женски). Може да стяга бюст, както и да третира стрии по бюста.

Клинични резултати

Резултати с платформата Morphues8.

Преди и след на белези от акне. Снимките не са обработвани.

Преди и след при подмладяване на долен клепач. Снимките не са обработвани.

Преди и след при подмладяване на тяло. Снимките не са обработвани.

Преди и след при редуциране на целулит. Снимките не са обработвани.

Технически спецификации

 

Брой микро игли 12, 24, 40 с полимерно покритие (с изключение на дисталните 0,5 мм).
Режими на работа Цикличен – всяка пулсова игла се навлиза навътре и се издърпва навън.
Фиксиран – иглите остават изпъкнали и RF импулсите се доставят с предварително определена скорост на повторение в определената зона, докато не се освободи педалът за контролиране въздействието на апарата.
Индикатори LED лента на апликатора показва дълбочина на пенетрация.
Проникване Решетката за връщане на електрод симетрично обгражда всяка игла за равномерен термичен профил.
Автоматична синхронизация между проникването на игли и RF доставяната енергия.

Често задавани въпроси

КАК И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНА ИНВЕСТИЦИЯТА?

Опитът ни показва, че възвръщането на инвестицията с нашите апарати за естетични процедури е бързо, като изисква само 3 неща:
- Точен бизнес план. Ние предоставяме работещ бизнес план за възвръщане на инвестицията от 6 до 18 месеца, в зависимост от нивото на развитие на бизнеса. Нашият бизнес план е реален, базиран на опита и практиката на нашите вече съществуващи клиенти.
- Добра маркетингова стратегия. Предоставяме изпитана сред нашите клиенти, работеща маркетингова стратегия за рекламиране и позициониране на апарата в различните градове от страната. Стратегията ни е базирана на дългогодишната ни работа с клиенти от цяла България.
- Добро обучение за работа с апарата. Предоставяме сертифицирани обучения за работа с апарата, както и такива за повишаване на квалификацията. Обучението включва и техники за извършване на добра консултация от страна на вашия терапевт към клиента.

ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ?

Предоставяме варианти за закупуване на апарата на изплащане от 1 до 2 години. Схемата е индивидуална, гъвкава и съобразена с вашите нужди и възможности. Тя включва редица бонуси: маркетингова подкрепа, обучения и безплатни консултации. Направена е така, че да позволи на бизнеса ви да се развива бързо, но в същото време стабилно с тенденция за закупуване на следващ апарат.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?

Да. Ние предлагаме гаранция при закупуване на апарата от 1 година, като след изтичането ѝ можете да се възползвате от нашия доверен и надежден сервиз. Ние сме единствената компания на пазара в България, която държи на склад заместващи апарати и в случай на нужда, можем да предоставим такъв, докато ремонтираме вашия.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С АПАРАТА?

Да. Предлагаме сертифицирано обучение за работа с нашите апарати, което се извършва от наши висококвалифицирани клинични трейнери. Повече информация за нашата сертифицираща програма вижте ТУК.

Имате още въпроси?

Запишете час за безплатна бизнес консултация

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button