Бизнес консултация

Запиши час за консултация

Bul Med Consult е международна търговско-консултантска компания, която се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката.

Но и не само.

Ние консултираме бизнесите, с които работим в естетичната индустрия. Случвало се е дори да разубедим инвеститор да закупи апарата, който иска от нас, защото сме убедени, че той няма да му донесе успех в бизнеса. Тогава го насочваме към закупуване на друг тип апаратура, която ще му донесе повече приходи за по-кратко време. Това в последствие ни се отплаща многократно. В резултат на нашите консултации, успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина и козметиката се развиват и печелят добре не само в София, но и в по-малки градове като Пловдив, Бургас, Варна, Петрич, Добрич, Благоевград, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол. Имаме десетки примери за успешни бизнеси из цяла България.

Ние имаме повече от 10 години опит и над 200 клиента в портфолиото си. Работим на българския, чешкия и румънския пазар, което ни дава глобален поглед над индустрията, както и много знания, с които да подкрепяме своите клиенти.

<< Можете да запишете час за безплатна консултация с наш специалист чрез бутона вляво.

 

Контакти

Бул Мед Консулт ООД

 • адрес

  Централен офис гр. София:
  ул. Александър Жендов 1
  етаж 9, офис 17

  Офис гр. Варна:
  ул. „Коево“ 3, 9027 Индустриална зона - Планова

  Работно време:
  от понеделник до петък
  от 09:00 ч. до 18:00 ч.

  За поръчка на консумативи тел: +359 87 961 8364

 • телефон

  +359 88 259 0400

 • email

  office@bulmed.bg

Call Now Button