PICOSECOND


PICOWAY е лазерна технология на пикосекунди, премахваща татуировки и пигментации, чрез бързо и безболезнено прилагане на мощни ултракъси импулси енергия за много кратък период от време - 300-500 пикосекунди (PS), които разбиват и влиаят на омастилените и пигментирани клетки. Тези импулси въздействат на мастилените татуировки или пигментации, като ги разбиват на на малки частици, които лесно се отстраняват. PICOWAY работи с три дължини на вълните - 532nm, 785nm и 1064nm.

ВИСОКА ПИКОВА МОЩНОСТ = ПО-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

450ps (пикосекунди) на PicoWay доставят 4.5 пъти повече фотоакустичен ефект от останалите пикосекундни апарати в естетиката.

АКУСТИЧЕН И ТЕРМИЧЕН ИНДЕКС


Индекс ATPI по-голям от 1 показва фотоакустичен механизъм на действие, докато индекс под 1 показва фототермичен механизъм на пигментно разрушаване. PicoWay притежава 450 пикосекунди с 375 пикосекундни импулса.

Ултра-късите импулси на PicoWay позволяват на силния фотоакустичен ефект да доставя лазерната енергия толкова бързо, така че дори най-малките пигментни фрагменти да се разбият.

Механизъм на действие

PICOWAY използва холографска дифракционна разделна технология за създаване на два двуизмерни лъча, които се съсредоточват в епидермиса.


 

PICOWAY

Тройна дължина на вълната. Висока пикова пощност и кратък пулс. Най-кратката пикосекундна пулсация.

ВИЖ ОЩЕ ►

АПАРАТВсички видове цветни татуси

Пигментни лезии

Подмладява кожата
 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ


X