РАДИОЧЕСТОТА и ИНФРАРЕД


Комбинираният инфрачервен и радиочестотен неоперативен лифтинг представлява неаблативна (без изгаряне на кожата) методика за подмладяване на кожата, при която се комбинира въздействието на източник на полихроматична светлина в инфрачервения спектър с мощно биполярно електромагнитно поле.

Едновременното въздействие на тези технологии предизвиква контролирано загряване в дермата на дълбочина около 3-4мм, което води до стимулация на дермалните фибробласти и свързаните с него производство на нов колаген и стягане на кожата. Разликата със стандартните радиочестотни устройства е значително по-добрия ефект, дължащ се на комбинираното едновременно въздействие на два източника на енергия – радиочестотни електромагнитни вълни и многовълнова светлина в инфрачервения спектър.


BODYTITE

Осигурява оптимална подкожна радиочестотна енергия, с прецизно и равномерно дермално затопляне, за да се постигне намаляване и стягане на голям обем мастна тъкан.

ВИЖ ОЩЕ ►


АПАРАТИ

Премахване на излишни мазнини

Стягане на кожата

Фини и дълбоки линии

Обновяване на кожата

Пигментни нарушения

Кръвоносните съдове и зачервявания

FRACTORA


Надхвърля резултатите на най-добрия фракционен CO2 лазер за умерени и дълбоки бръчки. Безопасен за кожата, шията и други области, които изискват дълбоко свиване, с малък риск от възпалителна хиперпигментация.

ВИЖ ОЩЕ ►


VELA SHAPE 3

Elos технология съчетава радио вълни, лазер и вакуумен масаж, за да намали ефективно размера на мастните клетки и да изглади повърхността на кожата.

ВИЖ ОЩЕ ►
АПАРАТИ

Целулит

Стягане на кожата

Контур на тялото

Намаляване на обиколката

Белези от акне

Стрии

Бръчки

Пигментни петна

E TWO
Фракционна RF платформа. Използва elos технология, която нагрява в дълбочина и радиочестотa, като действа повърхностно и в дълбочина на кожата.

ВИЖ ОЩЕ ►
X