ТЕХНОЛОГИЯ ELOS


Elos технология (електро-оптична синергия) на Syneron комбинира биполярна радиочестота с оптична (лазерна или пулсираща светлинна енергия - IPL), прониквайки дълбоко за по-ефективно лечение. Оптималното взаимодействие на тези енергии води до повишена клинична ефикасност, но също и в по-безопасни и по-удобни процедури.

ИСТОРИЯ НА ELOS

Използването на оптична енергия в естетичната медицина започва през 60-те години с лазерната технология и с една-единствена дължина на вълната. През 1995 г. д-р Shimon Eckhouse въвежда интензивна пулсираща светлинна технология базирана за естетични процедури. Лазерната технология и IPL са били използвани за решение на различни кожни проблеми - пигментни лезии, епилация, бръчки..

Съществуват трудности при изпълнение на двете технологии поотделно:

1. Оптичната енергия се абсорбира от целевата зона, като по този начин намалява ефективността на лечението.
2. По-голяма енергия се абсорбира от околните тъкани, което довежда до неприятни странични ефекти.

През 2000 г. д-р Eckhouse идентифицира източника на проблема и предлага решение чрез технологията ELOS (електро-оптична синергия), която прониква в кожата по-добре чрез комбиниране на оптична енергия (лазер или пулсираща светлина) с радиочестота. Чрез комбиниране на IPL и радиочестота технологията става по-ефективна и безопасна за лечение на редица кожни проблеми.VELA SHAPE 3

Elos технология съчетава радио вълни, лазер и вакуумен масаж, за да намали ефективно размера на мастните клетки и да изглади повърхността на кожата.

ВИЖ ОЩЕ ►
АПАРАТИ

Целулит

Стягане на кожата

Контур на тялото

Намаляване на обиколката

Белези от акне

Стрии

Бръчки

Пигментни петна

E TWO
Фракционна RF платформа. Използва elos технология, която нагрява в дълбочина и радиочестотa, като действа повърхностно и в дълбочина на кожата.

ВИЖ ОЩЕ ►


ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ


X