ДИОДЕН ЛАЗЕР


Диодните лазери за епилация с дължина на вълната 810 нм се считат за най-бързите лазери в наши дни. Подходящи са при всички типове кожа, най-ефективни при по-тъмни косми и по-малко при по-фини и по-тънки косми. Диодните лазери действат на принципа на селективната фототермолиза (SPTL), Импулсите се привличат от пигмента на космения фоликул – меланина, като чрез нагряване се атакува косъма, а околната тъкан не се засяга.

Тези типове лазери използват тесен лъч светлина насочвайки го към определени хромофори в кожата. В сравнение с другите лазери като александрит, диодният лазер в спектъра от вълни 808-810 нанометра предлага най-дълбоките нива на проникване с висока абсорбация на меланин. Тези уникални характеристики го правят една от най-желаните технологии за обезкосмяване.

Диодите се характеризират с много бързи пулсове на повторение и обхващат голяма площ за кратко време, което дава възможност за бърза обработка на по-големи зони на тялото. Разполага с голяма дължина на вълната и по този начин може да се осигурят по-добри резултати, особено при по-тъмна кожа.

Диодният лазер е безопасен и ефективен за намаляване и/или премахване на нежеланото окосмяване, като цяло е най-добрият лазер при всичките шест фототипа кожа.

С допълнителна функция за охлаждане диодните лазери намаляват болката значително по време на процедура, като увеличвават ефикастността на терапията и комфорта на клиента.


ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg

Syneron & Candela
Hydrafacial
Cocoon Medical
Inmode
Human Med

X