КРИОЛИПОЛИЗА


Криолиполизата е неинвазивна процедура за намаляване на локални мастни натрупвания. Тя представлява процес на замразяване на мастните киселини в мастната клетка при температура от -8 градуса.

При тази температура замръзват 3 от 5-те вида мастни киселини в мастната клетка. Когато клетката замръзне, тя престава да изпълнява функцията си. Това предизвиква естествения за организма процес на апоптоза – програмирано самоунищожаване на клетката. Веднъж унищожена мастната клетка не се възстановява никога.

Мастните клетки в човешкия организъм са определено количество през целия живот на организма. Те не се увеличават като брой. При напълняване мастните клетки се раздуват на обем, но не нарастват като количество. При една процедура криолиполиза е възможно да бъдат унищожени около 20-30% от мастните клетки в третираната зона. За оптимален резултат са необходими около 3 процедури, които се провеждат веднъж месечно в продължение на 3 месеца.

След 3 процедури можем да наблюдаваме намаляване на броя на мастни клетки в третираната зона с около 70%. Процедурата е подходяща за зони като корем, седалище, паласки, крака, външна и вътрешна част на бедра, бричове, ръце, дори двойна брадичка.


 

КРИОЛИПОЛИЗА

Намалява мастните натрупвания, чрез уникална система за охлаждане. Абсолютно неинвазивна и безболезнена. Видими резултати след една процедура ...

ВИЖ ОЩЕ ►

АПАРАТ


Намалява обиколката

Стяга кожата
 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg


X