CO2RE ЛАЗЕР


CO2RE лазерът е аблативен лазер. Той излъчва светлина с дължина на вълната 10 600 ηm, която се абсорбира от вътреклетъчната вода, като разсейването на енергията е минимално. Високоинтензивният лъч от светлина, излъчващ се от СО2RE лазерната система се фокусира в много малка по размери зона от кожата и може да реже като скалпел или да осигури прецизна тъканна деструкция (разрушаване) на патологичните изменения без да засегне околната здрава кожа. По този начин се избягва увреждането на околните тъкани и се намалява възможността за образуване на постоперативни белези (цикатрикси).

СО2RE лазерът се използва в три режима на работа: “фокусиране” – за изрязване на кожни тумори без кървене, “дефокусиране” – за отстраняване на повърхностните слоеве и “пулсов режим” – за рисърфисинг на кожата на лицето. Чрез премахване на увредената кожа, подлежащите в дълбочина клетки изграждат нова тъкан с гладка повърхност.
При CO2RE технологията на Syneron-Candela се използва радиочестотен вместо лампов генератор за лазерно лъчение.


 

CO2RE

Уникален режимен синтез, който третира повърхностни и дълбоки кожни слоеве едновременно, комбинирайки терепевтичните резултати от средния и дълбокия режим в един единствен пулс. Лесно превключване между 6 модула без да сменяте накрайника или да променяте настройките.

ВИЖ ОЩЕ ►

АПАРАТ

Бръчки

Пигментации

Белези от Акне

Подмладява кожата

Доброкачествени тумори
 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

+359 88 259 0400

Бул Мед Консулт ООД
София, България
ул. Александър Жендов 1
етаж 8, офис 15

office@bulmed.bg

Syneron & Candela
Hydrafacial
Cocoon Medical
Inmode
Human Med

X