alexandrite_laser-header_image

АЛЕКСАНДРИТЕН ЛАЗЕР


Александритният лазер е с дължина на вълната 755 нм с милисекундна продължителност на импулса е един от най-бързите и широко използвани лазери за епилация. Неговата скорост го прави безопасен и безболезнен. Характерезира се с дълбоко проникване и значителна абсорбция на меланина, дори в най-дълбоко разположените космени фоликули. Подходящ е за обработване на по-големи площи, особено на светла до по-матова кожа.

Александритният лазер премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки космите в анагена фаза на разтеж (само в тази фаза на разстеж могат да се унищожат ефективно). Импулсите на лазера се привличат от пигмента на космения фоликул – меланина.

Той се превръща в техен проводник, като отвежда импулсите до корена на косъма и те го унищожават чрез силно нагряване. Импулсите се изпращат толкова бързо към космените фоликули, че няма нужда апликаторът да се отлепя от кожата. Така една процедура на малка зона с размери 10 на 10 см. трае около минута-две и е много по-ефективна. Не се губи време и не се разпръскват импулсите.


 

GENTLE LASE

Най-мощният лазер за епилация – разполага с много силен къс импулс, което прави процедурите изключително ефективни.

ВИЖ ОЩЕ ►

АПАРАТ


Епилация

Пигментни и васкуларни лезии

Старчески петна и лунички

Капиляри

Бръчки

Хемангиоми
 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА АПАРАТ

+359 88 259 0400


X