Syneron Candela Академия за дерматолози 2017, Марбея, Испания 5-8 октомври

Едни от най-уважаваните и доказани дерматолози от цял свят си дават среща за да се запознаят с най-напредничавите и иновативни технологии на световния лидер в естетичното оборудване – Syneron Candela.


_CMC6317

Бул Мед Консулт има удоволствието да Ви покани на една от най-престижните академии в сферата на естетичната индустрията. Академията на Syneron Candela, която ще се проведе от 5 до 8 октомври 2017 в Марбеа, Испания.

 

Д-р Морис Адато, д-р Фирас Ал-Ниаими, д-р Коника Пател, Д-р Бригите Клайн и много други ще са сред имената на лекторите по време на академията. Те ще споделят с вас своя опит и клинични проучвания, свързани с аблативния рисърфейсинг, използването на утразвук и радио честота в процедурите за тяло, третирането на васкуларни лезии, белези, петна, стрии, както и татуировки. Сред делегатите на академията ще бъдат дерматолози от цял свят.

 

Академията включва и панел за бизнес развитите с практически съвети как да подобните бизнеса си в естетичната медицина.

 

Ще бъдат представени и демонстрирани нови технологии в сферата на естетичната дерматология и гинекологията. Пълната програма на събитието вижте по-долу.

 

 

ПРОГРАМА

 

 

Programa Syneron_Page_1Programa Syneron_Page_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

 

 

Ето и снимки от миналогодишното издание нa Syneron Candela Академия 2016:

 

 


X