Колко важна е сервизната услуга и сигурността на работата на вашето оборудване за естетични процедури?

 

Колко е важна сервизната услуга и необходима ли ви е сигурност по отношение на работата на вашето оборудване за естетични процедури?


 

18485324_998237280312176_7455474572627742701_n

В съвременните бизнес условия в beauty сектора цената на техническите повреди и принудителното спиране на работа с даден апарат стават все по-високи. Това е и причината важен фактор при избора на технология да бъде и сервизната услуга на компанията дистрибутор или производител. Ето защо Бул Мед Консулт е една от компанията иноватори, която предлага гъвкави решения, с които да си гарантирате безпроблемна работа на оборудването и да подобрите вашите бизнес резултатите.

 

Бул Мед Консулт поддържа една от най-комплексните сервизни услуги на естетичното и дерматологично оборудване в България. Това се дължи основно на опита на сервизните специалисти, изградените отношения и комуникация със сервизните отдели на всички предлагани производители. Компанията предлага на своите клиенти гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички закупени апарати.

 

Екипът от сервизни специалисти на компанията извършва висококачествена диагностика със специализиран и сертифициран софтуер, както и сервизиране на всички апарати и допълнителното оборудване от портфолиото на Бул Мед Консулт. Сервизните ни техници на компанията редовно преминават квалификационни курсове за всички нови технологии на производителите, чиито брандове Бул Мед Консулт дистрибутира в България.

 

 

Избирайки Бул Мед Консулт за ваш партньор, може да разчитате на сервиз и:

  • Реакция до 24 часа от подаването на заявка за сервиз
  • Налични оригинални резервни части и консумативи
  • Минимално време на прекъсване на вашата дейност
  • Усмихнати, подготвени и квалифицирани специалисти
  • Профилактична поддръжка по предписания на производителя

 

Защото успехът на вашия бизнес е успех за нас, за което ние влагаме опит, знание и професионализъм!

 


X